Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 29/07/2022)

De stærkeste trendsættere i rejsebranchen i dag er millennials. Denne generation fokuserer på de mest unikke oplevelser i off-the-slagne-sti destinationer med imponerende Instagram-konti. Det 12 millennial rejsedestinationer verden over har den mest populære IG blandt unge rejsebloggere.

1. Millennial rejsedestinationer i hele verden: Amsterdam

Amsterdam er ikke kun dejligt for en weekendophold, men er det også et populært årtusinde rejsemål. Hvis du rejser på tværs af Europa, derefter i Amsterdam, vil du finde en afslappet atmosfære. i øvrigt, Amsterdam er en fantastisk destination for solorejser. Som vi ved, unge generationer elsker at være selvstændig og deres solo-ture.

En anden grund til, at Amsterdam rangerer så højt blandt de bedste millennials’ rejsedestinationer verden over er byens LGBT-venlige natur. Amsterdam byder på uendelige muligheder ved at spise i Jordaan-området og arbejde i Zuidas' travle finansielle område. Med andre ord, den unge generation foretrækker at rejse til Amsterdam i weekenden, men der er mange flere ting at gøre.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Amsterdam Riverwalk bicycles

 

2. Positano Italien

At være en af ​​de mest farverige og fantastiske steder i Italien, Positano er et populært årtusinde rejsemål. Det turkise Middelhav og de smukke villaer i lyse farver skaber et Instagram-perfekt snap. Dette er en af ​​grundene til, at yngre generationer vælger dette sted.

Mens Italien byder på et af de lækreste køkkener i verden, den overbærende forkælende livsstil og visuelle appel gør Positano endnu højere i millennials bedste rejsedestinationer verden over.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Summer Holidays In Italy

 

3. Millennial rejsedestinationer Kina: Guilin

The Millennials er en generation, der elsker at rejse og især at udforske fjerntliggende og unikke steder. Guilin byder på spektakulære landskaber og smukke landskaber, med forskellige aktiviteter i et af Kinas mest imponerende og fascinerende områder.

Udover, Guilin er en storslået rejsedestination i Kina for den nysgerrige rejsende til at nyde verden. For eksempel, de kan udforske små, mens de cykler, besøg Longji-risterrasserne, sightsee langs Li-floden på et krydstogt eller bo hos en lokal værtsfamilie. i øvrigt, Guilin er et sted, hvor tiden har stået stille, og du kan udforske gammel kinesisk arv og kultur.

 

Millennial Travel Destinations Around the World

 

4. Budapest – Millennium rejsedestinationer

Denne europæiske by er perfekt til dig, hvis du er en ung voksen, der rejser på et lavt budget. Mange mener, at den ungarske hovedstad er en stigende stjerne. Unge rejsende rejse til Budapest til storbyferie destination igen og igen. Budapest er meget berømt for sine fantastiske gader fulde af seværdigheder og skjulte perler, der skal opdages rundt om hvert hjørne.

desuden, Budapest er ideel for førstegangsrejsende i Europa, især Østeuropa. Byens alsidige arkitektur, cafeer, og barer ved Donau-floden tiltrækker unge mennesker fra hele verden. Så, vær forberedt på fest og spisning med den traditionelle gullasch med udsigt over den smukke flod.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Prag til Budapest

München til Budapest tog

Tog fra Graz til Budapest

 

Budapest Millennial Travel Destinations

 

5. Paris

Den typiske feriedestination i Europa, Paris rangerer højt på alle rejsendes bucket list. Mens Paris er en af ​​de dyreste byer i Europa, byens charme er ikke tabt i øjnene på førstegangsturister i den franske hovedstad. De gamle gader og barok arkitektur, ekstravagante Champs Elysees, søde kager, og eksklusive butikker er rundt om hvert hjørne i Paris.

Efter det, Paris er et fantastisk sted at udforske Montmartre, Moulin Rouge, Pompidou-centret, og Louvre, cykler gennem de mange ikoniske seværdigheder undervejs. Den nysgerrige rejsende bør overveje at tage toget til Versailles for at begynde din rejse dybt ind i den franske kultur.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Louvre At Night

 

6. Berlin – Millennium rejsedestinationer

Den fantastiske festscene i Berlin tiltrækker mange unge rejsende året rundt. Underjordiske klubber, den bedste øl i Europa, fascinerende historie, og levende kultur får millennials til at vælge Berlin til en solo tur, venners weekend, og endda en ungkarl og bachelorette weekend getaway.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Berlin Millennial Travel Destination

 

7. Liverpool, England

Millennials elsker at udforske nye steder og kulturer, og Liverpool er en af ​​de sjoveste byer i England. Det er hjemsted for ikoniske Beatles og har en spændende historie, vintage markeder, og en af ​​de bedste fødevarer i Europa. jegDet er ingen overraskelse, at Liverpool er en af ​​toppen 12 tusindårige rejsedestinationer verden over.

Liverpool er også et glimrende alternativ til det dyre London. Det tilbyder fremragende indkvartering, restauranter og street food, kulturelle aktiviteter, og oven i det hele - havet at gå langs efter en lang dag eller en skør natfest. Som resultat, vi råder unge mennesker til at rejse let til Liverpool for at give plads til god mad og oplevelser.

 

 

8. Calabrien, Italien

Calabrien er uden for det klassiske Italiens slagne vej. for det første, det har autentisk italiensk mad, forrevne bjerge, og klipper. Det er derfor, Millennials elsker dette sted og anbefaler andre at rejse til Calabrien via deres sociale medier. For det andet, Calabrien er en af Europas bedst bevarede hemmeligheder. Det tilbyder Instagram-perfekte udsigter og byder på en strækning af dejlige landsbyer, kystbyer, venlige lokalbefolkning, og italiensk kultur.

Mens gamle generationer foretrækker at slappe af i Capri, unge søger unikke steder. De nyder rejsen, og jo mere der er at opdage, des bedre. Derfor vil unge voksne elske Tropea. Udforsk byens kirke på klippetoppen, 12katedral th århundrede, og den byzantinske kirkegård er langt mere interessant end at tilbringe en dag på stranden.

 

Сastle On The Edge Of A Cliff

 

9. Luberon, Frankrig

Det imponerende Luberon-massiv er en smuk region i Provence. Luberon har fanget hjerterne hos tusindårige rejsende gennem den naturskønne udsigt over tre bjergkæder: Mindre Luberon, Større Luberon, og østlige Luberon. Når du er færdig med at klatre til toppen, den omkringliggende udsigt vil efterlade dig forpustet. Samtidigt, din Instagram vil boome med spørgsmål om denne fantastiske destination.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

French Castle In Provence

 

10. Puglia, Italien

Med bemærkelsesværdige grotter og charmerende kystbyer, Puglia er fuld af steder at besøge og opdage. Trulli er en dejlig landsby, unge mennesker ville rangerer som en fantastisk destination, deres venner bør besøge. Ud over unikke landsbyer, Puglia har klippefyldte bjerge, huler, og usædvanlige landskaber. Et godt eksempel er Castellana Grotte.

Puglia er en fantastisk feriedestination for afslapning og som destination for en aktiv ferie. Her kan du cykle fra den ene landsby til den anden, gå ned i hulerne eller gå på vandretur i Alta Murgia National Park i dinosaurernes fodspor. Derfor, Puglia er en sjov feriedestination, hvor du nemt kan tilbringe en weekend eller endnu mere.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

 

Sea Cliffs In Italy

 

11. London – Millennium rejsedestinationer

Gennem farverige kvarterer, gademarkeder, international mad, og gammel kultur, London appellerer til alle aldre. Den engelske hovedstad er et populært rejsemål for millennials, især dem, der kommer her for første gang. London er også berømt for sin kultur og mangfoldighed, acceptere alle etniciteter og nationaliteter. Der sker altid noget sjovt i London.

Plus, Airbnb er den bedste måde at bo lige i hjertet af det store London. Unge voksne ville elske denne type bolig, fordi den tilbyder de bedste beliggenheder. Dermed, Millennials slutter sig til turister fra hele verden i kunstgallerierne, Londons markeder, og vartegn. i øvrigt, du kan endda møde dem på den lokale pub, snakkede om den fantastiske dag, de havde ved Notting Hill-karnevallet.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

London Ferris Wheel

 

12. Leuven, Belgien

Leuven er en ung og levende skjult perle i Belgien. Fantastisk studieliv, livlig ånd, og høj tolerance gør Leuven til en ny favoritdestination blandt ungdomsrejsende. Bortset fra at beundre den gotiske arkitektur, Leuven er en fantastisk blanding af historie og en ung stemning.

Mange studerende på det ældste universitet tilføjer charmen ved denne klassiske europæiske destination. Desuden, denne studenterby er kendt for sin berømte Stella Artois-øl. Afslutningsvis, dette faktum gør byen endnu mere attraktiv for den tusindårige generation.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Millennial Travel Destinations Worldwide Leuven

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en rejse med tog til disse 12 fantastiske destinationer rundt om i verden for unge rejsende.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "12 Millennial Travel Destinations Worldwide" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmillennial-travel-destinations%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)