Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 17/12/2022)

Thanksgiving har alltid vært en veldig tradisjonell ferie kretser rundt familien, Tyrkia, og fotball. derimot, de blant dere som liker å reise og kan komme seg raskt, bør vurdere å tilbringe årets høytid i en av disse beste byene å besøke på Thanksgiving i Europa.

Den gamle kontinentet har de beste byene å besøke for Thanksgiving. Selv om hele kontinentet i Europa er imponerende, bare en utvalgt par byer er genuint fantastisk å besøke for Thanksgiving.

Europa er vanligvis overfylt med turister, men en kan ikke si det samme for slutten av november. Derfor er denne delen av året den perfekte tiden å besøke eldgamle byer og gjenskape Thanksgiving-tradisjoner med god mat og fantastiske høstfarger.

Enten du er amerikansk eller europeisk, følgende liste over byer bør være topp destinasjoner på og rundt Thanksgiving.

 

For å starte vår reise med de beste byene å besøke for Thanksgiving valgte vi – Brukt, Belgia

For å si det kort, Brugge er virkelig en magisk by kommer rett fra noen gamle eventyr. Naturlig, den gamle byen er der alle skjønnhet løgner. Den kommer rett fra middelalderen, og her vil du finne mange gamle og hypnotiserende bygninger.

Du kan ta en båttur gjennom byens uvirkelig kanaler og stirre i lurer på alle løvverk dekket bygninger. Hva mer, fordi det er November, alt ser ekstra drømmeaktig på grunn av alle de vakre høstfarger.

Du kan ikke gå galt ved å besøke Bruges for en Thanksgiving i Europa. Du kan til og med hoppe på et tog til denne byen å gjøre hele opplevelsen ekstra utrolig! og vi er sikre så snart du fullfører ferien, du vil dele dette 5 Beste byer å besøke for Thanksgiving i Europa blogginnlegg.

Amsterdam til Brugge Togene

Rotterdam til Brugge Togene

Utrecht til Brugge Togene

Haag til Brugge Togene

 

Brugge er en av de beste byene å besøke for Thanksgiving

 

Oslo, Norge

Norge er langt i det kalde nord, men Oslo er heldigvis i sørlige deler av landet. Byen er dermed et perfekt reisemål for de som elsker kaldt vær, men fortsatt ikke kan ta skjelver forkjølelse i Norge.

Oslo er virkelig fantastisk i denne delen av året på grunn av alle magisk høst natur. Plus, du får se Nordlys som er best sett i dette landet, så hva mer kan en person trenger?

Du finner kanskje ikke den tradisjonelle Thanksgiving type mat du er vant til, men opplevelsen du får ha er mer enn verdt det. Selv om menyen er ikke så forskjellige som du ønsker, nordmenn har fortsatt mye spennende mat å tilby. For eksempel, etter er en tradisjonell norsk hotdog. derimot, det er kokt i kjøttbuljong og innpakket i lefse, en flatbrød laget av mel, potet, og melk.

Fra fantastiske offentlige parker og gamle festninger til Viking museer, vil du ha en mye å gjøre i Oslo. Vi er sikker på at du ønsker å bruke mer enn bare et par dager i denne fantastiske byen.

Oslo er vårt mest nordlige valg for 5 Beste byer å besøke for Thanksgiving i Europa.

 

Oslo er en av de beste byene å besøke for Thanksgiving

 

London, Storbritannia

Du kan ikke muligens hoppe over London. Alle har hørt om det, og alle liker det. Hva er enda bedre, du vil falle i kjærlighet med det i høst. Byen er stor, men å være der i offseason er en perfekt tid til å besøke noen av de vanligvis fylte steder.

Massevis av arrangementer skje på denne tiden av året, så hvis du er en virksomhet fan, du vil elske London. I tillegg, parkene Høsten er mer enn forbausende. Kensington Gardens, Greenwich Park, og Windsor great Park er noen av de mange natur himmelen du ønsker å besøke.

De av dere som anser maten skal være en viktig del av Thanksgiving, vil ha din rettferdige andel i London. Mat scenen her er imponerende og like forskjellige som en tilbake i de store byene i statene. Det vil være noe for enhver smak.

Den beste delen om reiser til London er at det er mange kjente tog linjer som går fra kontinental Europa til London, som de fra Amsterdam, Paris, og Berlin, som alle tilbyr en fantastisk opplevelse med sightseeing på landsbygda og passerer gjennom Eurotunnel under den engelske kanal eller som franskmenn kaller det - La Manche.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Lugano, Sveits

Du sikkert vet om Sveits, og dens magiske fjell, men du mest sannsynlig ikke har hørt om Lugano. Det er en nydelig by i den sørlige delen av Sveits, nær grensen til Italia.

Byen ligger på bredden av en mesmerizingly blå innsjøen i bunnen av Alpene, som høres nesten magisk. det faktum alene bør være nok til å få deg til å tilbringe Thanksgiving i Europa der, Lugano er vårt mest unike valg i de beste byene å besøke for Thanksgiving.

Dessuten, reiser til og fra denne byen med tog er en slående opplevelse i seg selv. Det er sannsynligvis den beste måten å nyte skjønnheten i en av de vakreste regionene i Europa. I tillegg, du vil nyte turen på grunn av fantastiske tog dem selv, som Swiss har en av de de fleste kvalitet tog i Europa.

Basel til Lugano Togene

Bern til Lugano Togene

Lucerne til Lugano Togene

Zürich til Lugano Togene

 

Lugano Sveits er en av de beste byene å besøke for Thanksgiving

 

Paris, Frankrike

Vi kan ikke muligens råd til å hoppe over den evige by av lys. Paris er alltid en av de mest besøkte byene i verden for en grunn. derimot, det er ofte altfor overfylt og det er derfor slutten av november er det perfekte tidspunktet å besøke. Plus, du vil ikke tankene den magiske høstfarger.

Hva mer, Paris i november er en paradis for Instagramers. Du vil ikke være i stand til å slutte å ta bilder mens du er her. I det minste, som vil sikre at du får en tur som du vil huske for alltid.

Når det gjelder mat, vi vil, du vet hvordan det er i Frankrike; og forresten, Paris er gastronomisk hovedstaden i verden. Gjenskape en Thanksgiving vil dermed være svært enkelt, og du får en sjanse til å legge en fakkel til det. Du vil ikke være i stand til å gjøre det et annet sted. Bare Paris kan tilby mat og sightseeing som vil forbause selv den pickiest reisende.

Det eneste som kan bedre eventyret er å rekke et tog og gå gjennom den franske landsbygda. Det vil være den beste opplevelsen!

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

 

 

Tilbring den beste Thanksgiving i de beste byene å besøke for Thanksgiving i Europa

Vi kunne gå av og på å snakke om disse byene. I tillegg, vi kunne fortelle deg om andre steder som også fortjener din støtte rundt Thanksgiving. Hele Bavarian regionen Tyskland, de Nord for Italia med Milan spesielt, Skottland, og mye mer. Thanksgiving i Europa kan være en minneverdig opplevelse i noen av disse stedene.

 

Uansett hvor du velger å gå til slutt, du bør vurdere reiser med tog. Som vi sa flere ganger, noen av disse stedene vil ikke gi deg en virkelig komplett opplevelse med mindre du besøker dem med tog. Bare på den måten vil du være i stand til å oppleve den magiske Europa virkelig. Kontakt Lagre A Train for å få billettene dine så snart som mulig fordi Thanksgiving er nesten her!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)