Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 17/12/2022)

Thanksgiving har alltid varit en mycket traditionell semester kretsar kring familjen, Kalkon, och fotboll. i alla fall, de bland er som gillar att resa och kan använda sig av en snabb resa bör överväga att tillbringa årets semestersäsong i en av dessa bästa städer att besöka för tacksägelse i Europa.

Den gamla kontinenten har de bästa städerna att besöka för Thanksgiving. Även om hela den europeiska kontinenten är imponerande, bara en utvald par städer är verkligen fantastiskt att besöka för Thanksgiving.

Europa är oftast överfulla med turister, utom en kan inte säga detsamma för slutet av november. Det är därför den här delen av året är den perfekta tiden att besöka forntida städer och återskapa Thanksgiving-traditioner med god mat och fantastiska höstfärger.

Oavsett om du är amerikanska eller europeiska, Följande lista över städer bör vara dina bästa destinationer på och runt Thanksgiving.

 

För att börja vår resa med bästa städer att besöka för Thanksgiving valde vi – begagnade, Belgien

För att uttrycka det kort, Brygge är verkligen en magisk stad kommer direkt från någon gammal saga. Naturligtvis, Gamla stan är där alla skönhet ligger. Det kommer direkt från medeltiden, och här hittar du massor av gamla och fascinerande byggnader.

Du kan ta en båttur genom stadens overkliga kanaler och titta i förundran på alla blad täckta byggnader. Vad mer, eftersom det är November, allt ser extra drömlik på grund av alla vackra höstfärger.

Du kan inte gå fel genom att besöka Brygge för en Thanksgiving i Europa. Du kan även hoppa på ett tåg till denna stad att göra hela upplevelsen extra otroligt! och vi är säkra så snart du avslutar din semester, du kommer att dela detta 5 Bästa städer att besöka för Thanksgiving i Europa blogginlägg.

Amsterdam till Brygge Tåg

Rotterdam till Brygge Tåg

Utrecht till Brygge Tåg

The Hague till Brygge Tåg

 

Brygge är en av de bästa städerna att besöka för Thanksgiving

 

oslo, Norge

Norge är långt i det kalla norr, men Oslo är tack och lov i södra delarna av landet. Staden är därför ett perfekt resmål för dem som älskar det kalla vädret men ändå inte kan ta frossa förkylningar i Norge.

Oslo är hisnande i denna del av året på grund av alla de magiskt fall landskap. Plus, du får se Norrsken som bäst ses i detta land, så vad mer kan en person behöver?

Du kanske inte hittar den traditionella Thanksgiving typ av mat du är van vid, men erfarenheten du får ha mer än värt det. Även om menyn är inte så olika som man vill, Norrmännen har fortfarande en hel del spännande rätter att erbjuda. Till exempel, efter är en traditionell norsk hotdog. i alla fall, det tillagas i köttbuljong och insvept i lefse, en flatbread tillverkade av mjöl, potatis, och mjölk.

Från fantastiska offentliga parker och gamla fästningar till Viking museer, du har en mycket att göra i Oslo. Vi är säkra på att du vill spendera mer än bara ett par dagar i denna fantastiska stad.

Oslo är vårt nordligaste val för 5 Bästa städer att besöka för Thanksgiving i Europa.

 

Oslo är en av de bästa städerna att besöka för Thanksgiving

 

london, Storbritannien

Du kan omöjligen hoppa London. Alla har hört talas om det, och alla älskar det. Vad är ännu bättre, du bli kär i den i höst. Staden är enorm, men att det i offseason är en perfekt tid att besöka några av de vanligtvis trånga platser.

Massor av evenemang hända vid denna tid på året, så om du är en verksamhet fan, du kommer att älska london. Dessutom, parker i höst är mer än häpnadsväckande. Kensington Gardens, Greenwich Park, och Windsor Stor park är några av de många natur himlen du vill besöka.

De av er som anser mat för att vara en viktig del av Thanksgiving, kommer att ha din rättvisa andel i London. Maten scenen här är imponerande och så olika som en back i de större städerna i staterna. Det kommer att finnas något för alla smaker.

Den bästa delen om att resa till London är att det finns många kända tåglinjer som går från Continental Europa till London, som de från amsterdam, Paris, och Berlin, som alla erbjuder en fantastisk upplevelse med sightseeing på landsbygden och som passerar genom Eurotunnel under Engelska kanalen eller som fransmännen kallar det - La Manche.

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

 

Lugano, Schweiz

Du vet säkert om Schweiz, och dess magiska berg, men du troligen inte har hört talas om Lugano. Det är en vacker stad i södra Schweiz, nära gränsen till Italien.

Staden ligger på stranden av en mesmerizingly blå sjö i botten av Alperna, vilket låter nästan magiskt. det faktum ensam bör vara tillräckligt för att få dig att spendera din Thanksgiving i Europa just där, Lugano är vårt mest unika val i bästa städer att besöka för Thanksgiving.

dessutom, reser till och från denna stad via tåget är en slående upplevelse på egen. Det är förmodligen det bästa sättet att njuta av en av de mest fantastiska områdena i Europa. Dessutom, du kommer att njuta av resan på grund av fantastiska tåg sig själva, som Schweiziska har en av de de flesta kvalitet tåg i Europa.

Basel till Lugano Tåg

Bern till Lugano Tåg

Lucerne till Lugano Tåg

Zürich till Lugano Tåg

 

Lugano Schweiz är en av de bästa städerna att besöka för Thanksgiving

 

Paris, Frankrike

Vi kan omöjligen ha råd att hoppa den eviga staden av ljus. Paris är alltid en av de mest besökta städerna i världen av en anledning. i alla fall, det är ofta alldeles för trångt och det är därför slutet av november är den perfekta tiden att besöka. Plus, du inte har något emot den trollbindande höstfärger.

Vad mer, Paris i november är en paradis för Instagramers. Du kommer inte att kunna sluta ta bilder medan du är här. Åtminstone, som kommer att se till att du får en resa som du kommer ihåg forever.

När det gäller maten, väl, du vet hur det är i Frankrike; och dessutom, Paris är gastronomisk huvudstad i världen. Återskapa en tacksägelse kommer således att vara mycket lätt, och du får en chans att lägga en flamma till det. Du kommer inte att kunna göra det någon annanstans. Endast Paris kan erbjuda mat och rundturerna som kommer att förvåna även den pickiest resenären.

Det enda som kan bättre äventyret är att ta ett tåg och gå igenom den franska landsbygden. Det kommer att bli den bästa upplevelsen!

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

 

 

Tillbringa bästa Thanksgiving i de bästa städerna att besöka för Thanksgiving i Europa

Vi kunde gå på och tala om dessa städer. Dessutom, vi kan berätta om andra ställen som också förtjänar ditt beskydd runt Thanksgiving. Hela bayerska regionen Tyskland, de Norra Italien med Milan speciellt, Skottland, och mycket mera. Thanksgiving i Europa kan bli en minnesvärd upplevelse i någon av dessa platser.

 

Oavsett var du väljer att gå i slutändan, bör du överväga reser med tåg. Som vi sa flera gånger, några av dessa platser ger dig inte en verkligt komplett upplevelse om du inte besöker dem med järnväg. Endast på det sättet kommer du att kunna uppleva magin i Europa verkligen. Kontakta Spara A Train för att få dina biljetter så snart som möjligt eftersom Thanksgiving snart är här!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)