Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 17/12/2022)

Thanksgiving har altid været en meget traditionel ferie kredser omkring familie, Kalkun, og fodbold. Imidlertid, de blandt jer, der nyder at rejse og kunne bruge en hurtig flugt, bør overveje at tilbringe årets feriesæson i en af ​​disse bedste byer at besøge til Thanksgiving i Europa.

Den gamle kontinent har de bedste byer at besøge for Thanksgiving. Selvom hele det europæiske kontinent er imponerende, kun en udvalgt par byer er virkelig fantastisk at besøge for Thanksgiving.

Europa er som regel overfyldte med turister, men én kan ikke sige det samme for slutningen af ​​november. Derfor er denne del af året det perfekte tidspunkt at besøge gamle byer og genskab Thanksgiving-traditioner med god mad og fantastiske efterårsfarver.

Uanset om du er amerikansk eller europæisk, følgende liste over byer bør være din top destinationer på og omkring Thanksgiving.

 

For at begynde vores rejse med de bedste byer at besøge til Thanksgiving valgte vi – Bruges, Belgien

For at sige det kort, Brugge er virkelig en magisk by kommer lige fra nogle gamle eventyr. Naturligt, den gamle bydel er hvor alle skønhed ligger. Det kommer lige fra middelalderlige æra, og her vil du finde en masse gamle og hypnotiserende bygninger.

Du kan tage en bådtur gennem byens uvirkelige kanaler og stirre undrende på alle de løv-dækket bygninger. Hvad mere, fordi det i november, alt ser ekstra drømmelignende grundet alle de smukke efterårsfarver.

Du kan ikke gå galt ved at besøge Brugge for en Thanksgiving i Europa. Du kan endda hop på et tog til denne by at gøre hele oplevelsen ekstra utroligt! og vi er sikre på, så snart du afslutter din ferie, du vil dele dette 5 Bedste byer at besøge til Thanksgiving i Europa blogindlæg.

Amsterdam til Bruges Tog

Rotterdam til Brugge Tog

Utrecht til Brugge Tog

Haag til Brugge Tog

 

Brugge er en af ​​de bedste byer at besøge for Thanksgiving

 

Oslo, Norge

Norge er langt i det kolde nord, men Oslo er heldigvis i den sydlige dele af landet. Byen er derfor en perfekt destination for dem, der elsker det kolde vejr, men stadig ikke kan tage den rystende forkølelse i Norge.

Oslo er virkelig betagende i denne del af året på grund af alle de magisk fald landskab. Plus, du får at se Nordlys der er bedst set i dette land, så hvad mere kan en person har brug for?

Du kan ikke finde den traditionelle Thanksgiving type mad, du er vant til, men den erfaring, du kommer til at have, er mere end det værd. Selvom menuen er ikke så forskellige som du ønsker, nordmændene stadig har en masse spændende måltider til at tilbyde. For eksempel, efter er en traditionel norsk hotdog. Imidlertid, det er kogt oksekød lager og pakket ind i lefse, en fladbrød fremstillet af mel, kartoffel, og mælk.

Fra fantastiske offentlige parker og gamle fæstninger til Viking museer, har du en meget at gøre i Oslo. Vi er sikre på, at du vil få lyst til at bruge mere end blot et par dage i denne pragtfulde by.

Oslo er vores mest nordlige valg 5 Bedste byer at besøge til Thanksgiving i Europa.

 

Oslo er en af ​​de bedste byer at besøge for Thanksgiving

 

London, Det Forenede Kongerige

Du kan umuligt springe London. Alle har hørt om det, og alle elsker det. Hvad der er endnu bedre, du falder i kærlighed med det i efteråret. Byen er enorm, men at være der i offseason er et perfekt tidspunkt at besøge nogle af de normalt overfyldte steder.

Masser af arrangementer ske på denne tid af året, så hvis du er en virksomhed fan, du vil elske London. Derudover, parkerne i efteråret er mere end forbløffende. Kensington Gardens, Greenwich Park, og Windsor Store Park er nogle af de mange natur himlen, du ønsker at besøge.

De af jer, der betragter mad skal være en væsentlig del af Thanksgiving, vil få din rimelige andel i London. Maden scene her er imponerende og så forskellige som den ene tilbage i de større byer i staterne. Der vil være noget for enhver smag.

Det bedste ved at rejse til London er, at der er mange berømte toglinjer, der går fra kontinentale Europa til London, som dem fra Amsterdam, Paris, og Berlin, som alle tilbyder en storslået oplevelse af sightseeing landskabet og passerer gennem Eurotunnel under den engelske kanal eller som den franske kalder det - La Manche.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Lugano, Schweiz

Du sikkert kender Schweiz, og dens magiske bjerge, men du højst sandsynligt ikke har hørt om Lugano. Det er en smuk by i den sydlige del af Schweiz, tæt på grænsen til Italien.

Byen ligger på bredden af ​​en mesmerizingly blå sø i bunden af ​​Alperne, der lyder næsten magisk. Denne omstændighed alene bør være nok til at få dig til at bruge din Thanksgiving i Europa lige der, Lugano er vores mest unikke valg i Best Cities to Visit for Thanksgiving.

desuden, rejser til og fra denne by via tog er en slående oplevelse i sig selv. Det er nok den bedste måde at nyde skønheden af ​​en af ​​de mest fantastiske områder i Europa. Derudover, du vil nyde turen på grund af den fantastiske tog dem selv, som den schweiziske har en af ​​de de fleste kvalitet tog i Europa.

Basel til Lugano Tog

Bern til Lugano Tog

Lucerne til Lugano Tog

Zürich til Lugano Tog

 

Lugano Schweiz er en af ​​de bedste byer at besøge for Thanksgiving

 

Paris, Frankrig

Vi kan umuligt tillade sig at springe den evige stad af lys. Paris er altid en af ​​de mest besøgte byer i verden for en grund. Imidlertid, det er ofte alt for overfyldt, hvorfor slutningen af ​​november er det perfekte tidspunkt at besøge. Plus, du vil ikke have noget imod de fortryllende efterårsfarver.

Hvad mere, Paris i november er en paradis for Instagramers. Du vil ikke være i stand til at stoppe med at tage billeder, mens du er her. I det mindste, der vil sikre, at du får en tur, som du vil huske for evigt.

Som for fødevarer, godt, du ved, hvordan det er i Frankrig; og desuden, Paris er den gastronomisk hovedstad i verden. Genskabelse en Thanksgiving vil således være meget let, og du får en chance for at tilføje en flare til det. Du vil ikke være i stand til at gøre det et andet sted. Kun Paris kan tilbyde mad og sightseeing, der vil forbavse selv den mest kræsne rejsende.

Det eneste, der kan bedre eventyret er at fange et tog og gå gennem det franske landskab. Det vil være den bedste oplevelse!

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

 

 

Tilbring bedste Thanksgiving i de bedste byer at besøge for Thanksgiving i Europa

Vi kunne blive ved og ved at tale om disse byer. Derudover, vi kunne fortælle dig om andre steder der også fortjener din protektion omkring Thanksgiving. Hele Bavarian region Tyskland, det Nord for Italien med Milan især, Skotland, og meget mere. Thanksgiving i Europa kan være en mindeværdig oplevelse i nogen af ​​disse steder.

 

Uanset hvor du beslutter at gå i den sidste ende, du bør overveje rejser med tog. Ligesom sagde vi flere gange, nogle af disse steder vil ikke give dig en virkelig komplet oplevelse, medmindre du besøger dem med tog. Kun på den måde vil du være i stand til at opleve magien i Europa virkelig. Kontakt Gem A Train for at få billetter så hurtigt som muligt, fordi Thanksgiving er næsten her!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)