Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 10/09/2021)

Train tips voor het reizen in Europa zijn essentieel voor reizigers. ten eerste, Er zijn veel verschillende redenen voor reizen naar Europa. Misschien wilt u prachtige bruggen, treinstations, en even adembenemend uitzicht. Of misschien bent u op reis naar de prachtige cultuur van te zien Italië. Aan de andere kant, u wellicht zakenreis. Of al het bovenstaande en zowel zakelijk als leuk reizen – Terwijl de redenen voor reizen altijd anders de noodzaak van tips en hacks voor reizen gelijk blijven.

 

trein tips en hacks
Onafhankelijke reiziger in Europa.

 

De beste trainen Tips & Hacks voor reizen in Europa met de trein

Beginnersfouten

ten eerste, maak niet de rookie reisfout om alles in Europa in één reis te zien. Naast het feit dat Europa is te groot om te zien in een reis, steden in Europa zijn ook te groot om te zien in een reis. In werkelijkheid, is het beter om een ​​focus voor uw reis te kiezen en hou je eraan. In het geval dat dit je eerste reis naar Europa, moet je de bevolking als Frankrijk overwegen, Italië, Spanje, en Duitsland.

Lyon naar Nice Treinen

Parijs naar Nice Treinen

Avignon naar Nice Treinen

Marseille naar Nice Treinen

 

Train tips voor Europa routes

 

Plan en Boek vooruit

De treintip om vooruit te boeken is dat niet alleen het van tevoren boeken van tickets u helpt bij het budget, het kan er ook voor zorgen dat u voor uw hele reis zitplaatsen hebt gereserveerd. In het licht van de vroege boeken van tickets welzijn van maximaal voordeel, raden wij u in te loggen om tickets te reserveren, zodra ze beschikbaar zijn (2-3 maanden voorafgaand aan de reis). aanvullend, het plannen van je reis buiten het seizoen kan ervoor zorgen dat u drukte vermijdt en krijg nog betere prijzen. Laat staan, dat boeken vroeg kan helpen voorkomen dat grote mensenmassa's en grote wachtrijen. verder, als je boek om te gaan toeristische hotspots in het hoogseizoen tijden als juli / augustus, heb je minder kans om de lokale bevolking ontmoeten en meer kans te worden omringd door toeristen. Dus hoewel je misschien nog steeds in staat om alle bezienswaardigheden te zien op deze tijden zult u missen op de authentieke ervaringen. In het geval dat u reist als koppel of in een groep heeft u mogelijk recht op gereduceerde prijzen voor uw reizen. Maar vergeet niet dat deze kortingen zal alleen geldig zijn als je bij elkaar blijven als een paar / groep voor de gehele duur van de reis.

Zürich naar Parijs Treinen

Genève naar Parijs Treinen

Montpellier naar Parijs Treinen

Nice naar Parijs Treinen

 

Reisdocumenten

De eerste treintips voor reisdocumenten is dat: landen in Europa hebben de neiging om een ​​overeenkomst tussen hen die het mogelijk maakt toeristen te gaan over de grenzen heen zonder aan te tonen reisdocumenten. Landen in de Europese Unie, met name, passagiers mogelijk te laten en zonder paspoort tonen. Echter, Niet alle landen van de Europese Unie die deelnemen aan deze open grensbeleid als Kroatië, Bulgarije, en Roemenië. In tegenstelling tot, Er zijn landen die geen deel uitmaken van de Europese Unie die deelnemen aan de overeenkomst zoals Zwitserland en Noorwegen.

Lyon naar Genève Treinen

Zürich naar Genève Treinen

Parijs naar Genève Treinen

Bern naar Genève Treinen

 

 

Gebruik uw trein tips met onze uitstekende ticketprijzen

Red een trein wil je op te slaan als zoveel mogelijk geld. Dus onze zoekmachine vindt u de goedkoopste tickets. Blader nu naar onze Save A Train-site en neem 3 vind minuten om uw volgende trein tickets. U kunt betalen via Credit Card, en 10 andere opties.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)

  • Als u een eigen website, je verbinding kunt maken met onze RSS-feed.