Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 13/08/2021)

De meeste bierliefhebbers hebben reizigers München hoog op hun to-do lijst. Het is een gegeven dat Oktoberfest er ook zou zijn, maar de Nockherberg Starkbierfest – München Sterke Beer Festival brengt iets extra. Nee, niet de drukte. je zult ervaring half zoveel. Maar het bier is het dubbele van de sterkte! Klinkt als de perfecte manier om aftrap maart en De lente, aan ons!

 

MNCHEN VERKENNEN:

munich skyline

 

München, de hoofdstad van Beieren, is de thuisbasis van eeuwenoude gebouwen en talrijke musea. De stad staat bekend om zijn jaarlijkse Oktoberfest feest en zijn bier zalen, waaronder de beroemde Hofbrauhaus, opgericht in 1589. In de Altstadt (Oude stad), centrale Marienplatz plein bevat oriëntatiepunten zoals neogotische Neues Rathaus (gemeentehuis), met een populaire klokkenspel laten zien dat klokkenspel en reenacts verhalen uit de 16e eeuw.

Is dit uw eerste bezoek aan München? U zult blij zijn te weten dat het om een ​​zeer bezoeker-vriendelijke stad, in bijna elk aspect. Het heeft een zeer functionele infrastructuur, het biedt een breed scala aan zowel indoor en outdoor attracties, Het klimaat is milder dan de noordelijke delen van Duitsland en het is super gemakkelijk te omzeilen en maak kennis met Nockherberg Starkbierfest – De sterke bierfestival in München.

Berlijn naar München Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Wenen naar München Treinen

Stuttgart naar München Treinen

 

HOE ZIT de taalbarrière?

Geen Duits of Beiers spreken? Geen probleem! Het grootste deel van de jongere generatie spreekt Engels, maar de mogelijkheid om een ​​beetje van de Duitse benutten (of zelfs Bavarian, als je durft) wordt zeer gewaardeerd door lokale bevolking. Het land heeft de reputatie van onvriendelijk, maar het is verre van de waarheid. Munich inboorlingen zijn vriendelijk en behulpzaam als je eenmaal begint om ze te leren kennen. Een van de mogelijke onderdelen “cultuurschok” misschien wel hoe zelfs in de drukste gebieden van de binnenstad, kan het nog steeds erg rustig op een weekdag winter 's nachts of een zondag; München kan vele voordelen van het stadsleven te bieden (geweldige restaurants, mooie gebouwen, genoeg dingen om te doen) minus een hoop drukte, drukte, en stress. Deze stad beschikt over het beste van vele werelden: een stedelijk omgeving, prachtige natuurlijke omgeving, divers en internationaal culturen vermengd met veel traditionele Beierse manier van leven. En het spreekt vanzelf dat het bier is wereldberoemd om een ​​reden!

Hamburg naar München Treinen

Leipzig naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Gent naar München Treinen

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

EEN LOKALE SECRET

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Voor ongeveer drie weken in het vroege voorjaar, brouwerijen overal in München het opzetten van hun bier zalen.

De sterke bierfestival behoort naar München zoals bier tuinen en het Oktoberfest. Eigenlijk, dit bierfestival zou wel eens van de stad kunnen zijn best bewaarde geheim. Het is eigenlijk zelfs ouder dan Oktoberfest, begon in het midden van de 17e eeuw, door Paulaner monniken van München en het Paulaner Nockherberg is de originele locatie voor een sterke München gehouden!

De sluwe monniken bedacht een biertje drinken om hen te ondersteunen door middel van de vastentijd vasten, en noemde hun pick-me-up ‘gezegend vader bier’ of ‘de heilige olie van St. Franciscus'. Tenslotte, vestigden zij zich op ‘Salvator’ - Latijn voor een redder.

Salzburg naar München Treinen

Dusseldorf naar München Treinen

Keulen naar München Treinen

Bremen naar München Treinen

 

En waar precies heeft de in München Sterke Beer Festival komen uit?

starkbier

De meest vertelde oorsprong verhaal van Starkbier is een eenvoudig verhaal van honger monniken. Gedwongen om te vasten tijdens de vastentijd, monniken begon Starkbier als een maas in de wet manier brouwen om hun buik vol van calorieën. Nog een keer, Dankzij de hogere opgeloste vastestofgehalte (bekend als wort), Starkbier werd erkend als vloeibaar voedsel.

Maar buiten dat, Starkbier doet, natuurlijk, hebben een hoger alcoholgehalte (variërend van 7.5%-9%). Qua smaak, het is moutig en verrassend (misschien moet ik deceivingly zeggen) glad en de gevolgen daarvan zal zeker 1000% kruipen op je. Net zoals, “Please ma'am, stop dansen op de tafel - je schrikken de kinderen”kruipen op jou. Je bent gewaarschuwd.

Om samen te vatten dingen: Starkbier is een sterk bier, het is sterker in alcoholgehalte maar ook in opgeloste stoffen, het zal je op en rotzooi je te vullen. Je bent gewaarschuwd!

 

Snelle tips voor München Sterke Beer Festival

Contant geld op zak hebben!

Terwijl de grote supermarktketens en winkelcentra verkooppunten zijn kans om uw credit card te accepteren, De meeste restaurants en winkels in München accepteren alleen contant geld of EC-kaarten (die als debetkaarten). Zorg ervoor dat je genoeg euro met u voor dagelijks gebruik.

 

sterk bier tappen

Munich Strong Beer Festival beer glasses

De Starkbieranstich verwijst naar het aftappen van sterk bier (d.w.z.. tikken op de keg) - het is een soort van een big deal in München en markeert het begin van Starkbierfest. Bij Paulaner am Nockherberg, vieren ze het aftappen van hun Salvator sterk bier met een muzikale politieke roast.

Mensen letterlijk hun bierhal vullen met lokale politici en de spot met hen door middel van zang en dramatiek. Als je zin hebt het controleren van wat de gebeurtenis is als, Hier is een YouTube-clip van vorig jaar.

Neurenberg naar München Treinen

Zürich naar München Treinen

Mainz München Treinen

Augsburg naar München Treinen

 

Wilt u een treinkaartje naar München boeken? Ga dan op over aan SaveAtrain waar je je ticket krijg je in een paar minuten met No peaky, aanvullend, en verborgen kosten!

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)