Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 13/08/2021)

Većina pivo voli putnici imaju München visoko na to-do liste. To je s obzirom da bi Oktoberfest biti tamo, ali Nockherberg Starkbierfest – München Strong festival piva donosi nešto extra. Ne, a ne gužve. Vi ćete Iskustvo pola onoliko. No, pivo je dvostruka snaga! Zvuči kao savršen način da kick off ožujak i Proljeće, nama!

 

ISTRAŽIVANJE Münchenu:

munich skyline

 

München, Bavaria kapitala, nalazi se stoljećima starim zgradama i brojni muzeji. Grad je poznat po svom godišnjem Oktoberfest slavlja i njegovim halama, uključujući glasoviti Hofbrauhaus, osnovano u 1589. U Altstadt (Stari Grad), središnji Marienplatz trg sadrži orijentire kao što su neogotički Neues Rathaus (Gradska vijećnica), s popularnim glockenspiela pokazuju da zvona i reenacts priče iz 16. stoljeća.

Je li ovo prvi put posjeti München? Vi ćete biti sretni da znaju da je to vrlo posjetitelj-friendly grad, u gotovo svakom aspektu. Ona ima vrlo funkcionalan infrastruktura, nudi široku lepezu oboje unutarnji i vanjski atrakcije, klima je blaža nego u sjevernim dijelovima Njemačka i to je super lako se kretati i doći do Nockherberg Starkbierfest – Jaka Festival piva u Münchenu.

Berlin München Željeznica

Frankfurt München Željeznica

Beč München Željeznica

Stuttgart München Željeznica

 

ŠTO jezične barijere?

Ne govorite njemački ili Bavarski? Nema problema! Većina mlađe generacije govori engleski, ali da ste u mogućnosti koristiti malo njemačkog (ili čak i bavarski, ako se usuđuješ) je vrlo cijenjen od mještani. Zemlja ima reputaciju neprijateljski, ali to je daleko od istine. München domoroci su prijateljski i korisni nakon što počnete dobivanje ih znati. Jedan od mogućih elemenata “kulturni šok” Možda kako čak iu najprometnijim centru područjima, to još uvijek može dobiti vrlo miran na dan u tjednu zimske noći ili nedjelju; München može ponuditi mnogo prednosti gradskog života, (velika restorana, prekrasne zgrade, puno stvari za napraviti) minus puno gužva, žuriti, i stres. Ovaj grad ima najbolje od mnogih svjetova: urbano okoliš, Izniman prirodni okoliš, raznolika i međunarodne kulture pomiješan s mnogim tradicionalnim Bavarski način života. I to ide bez rekavši da je pivo je svjetski poznata s razlogom!

Hamburg u München Željeznica

Leipzig München Željeznica

Dresden München Željeznica

Ghent München Željeznica

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

LOKALNI TAJNA

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Za oko tri tjedna u rano proljeće, pivovare diljem München postaviti svoje pivske hale.

Jaka pivski festival spada u Münchenu kao pivo vrtove i Oktoberfest. Zapravo, ovaj bi festival piva mogao biti gradski najbolje čuvana tajna. To je zapravo čak i stariji od Oktoberfesta, započeo sredinom 1600-ih, po Münchenu Paulaner redovnika i Paulaner Nockherberg je izvorni mjesto za jake festivala piva u Münchenu!

Lukavih redovnici izmišljena pivo piće da ih održavati kroz korizmu brzo, i nazvao njihov pick-me-up „blagoslovio oca pivo” ili”sveto ulje sv. Franjo. Konačno, smjestili su se na „Salvatore” - latinski za spasitelja.

Salzburg München Željeznica

Düsseldorf u München Željeznica

Köln München Željeznica

Bremen München Željeznica

 

A gdje je točno Münchenu Strong festival piva dolaze iz?

starkbier

Najčešće rekao podrijetlo priča starkbier je jednostavna priča o gladnih redovnika. Prisiljeni brzo u korizmi, redovnici počeli skuhati starkbier kao puškarnica način da se njihove ispuniti kalorija. Opet, zahvaljujući više otopljenog sadržaja čvrste (poznat kao trava), starkbier postao je poznat kao tekuće hrane.

Ali nakon toga, Starkbier se, naravno, imaju veći sadržaj alkohola (u rasponu od 7.5%-9%). Što se tiče okusa, to je poput slada i iznenađujuće (možda bih trebao reći deceivingly) glatka i njegove posljedice sigurno će 1000% puzanja na vas. Kao, „Molim gospođo, prestati plesati na stolu - da ste plaši djecu”puzati na vas. Upozoren si.

Ukratko stvari: starkbier je snažan piva, jače je u sadržaj alkohola ali i u otopljenim krutim tvarima, to će vam gore i nered ispuniti vas. Upozoren si!

 

Brzo Savjeti za Münchenu Strong Beer Festival

nositi gotovinu!

Dok velikih trgovačkih lanaca i šoping poslovnice su vjerojatno da će prihvatiti vašu kreditnu karticu, većina restorana i trgovina u Münchenu prihvaćaju samo gotovinu ili EC kartice (koji su poput debitnih kartica). Provjerite imate li dovoljno eura s vama za svakodnevnu uporabu.

 

jaka točenje piva

Munich Strong Beer Festival beer glasses

Starkbieranstich odnosi na točenje jaka piva (tj. Pritiskom na bačvu) - to je vrsta velika stvar u Münchenu i označava početak Starkbierfest. Na Paulaner am Nockherberg, slave TAP njihovog Salvator jakog piva uz glazbenu politički pečenje.

Ljudi doslovno ispuniti svoju pivnica s lokalnim političarima i ismijavati ih kroz pjesmu i dramatike. Ako volite provjere što događaj je kao, ovdje je YouTube isječak iz prošle godine.

Nürnberg u München Željeznica

Zürich München Željeznica

Mainz München Željeznica

Augsburg u München Željeznica

 

Želite li rezervirati kartu za vlak u Münchenu? Zatim glavu preko na SaveATtrain gdje ćete dobiti svoju ulaznicu u nekoliko minuta s Ne zašiljen, dodatni, i skrivene naknade!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i Samo da nam daju kredit s vezom na ovom blogu, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dhr – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)