Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 25/01/2021)

Bilo da ste pivo ljubavnik žele svoju strast na cesta ili ste već putovanje u Europu na knjige, uzeti pogledati na Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi vlakom. Nećete biti razočarani! Još bolje, svaki od naših prijedloga je lako doći vlakom. Ne vožnja potreban, što znači da nema brige. Samo zabava!

 

Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi: Na željezničkoj stanici!

Jedna stvar koju možda ne biste shvatili je dobro pivo Ruta vlakom mogu se naći u mnogim željezničke stanice. Sheffield slavine je jedan od najboljih, sadrži oko 30 bačava i nacrti - od kojih su neki označavanje stavke iz lokalnih i relativno opskuran pivovarama. Ti bi mogao dobiti na vlak i otići posjetiti neke od njih ... ili samo ostati na mjestu i provesti više vremena ih uzorkovanja. kako svjež?!

 

The Sheffield beer Tap

Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi: Delirium selo u Bruxellesu, Belgija

Pink Elephant Best Beers in Europe

Sada, ovo je jedan koji sam osobno bio previše kad sam posjetio Bruxelles, a moj muž je bio na misiji pronaći Najbolja piva u Europi. Savjet: Pratite ružičastog slona!

Ja sam podrijetlom iz Južna Afrika i osjeća malo nostalgičan kada je u posjetu Bruxellesu. Tako, sebi sam naručio Castle Lite od kuće. Naravno, oni ga imali na lageru! To ne čudi što delirij Caffe je poznata po svojim dugim pivo popis, stoji 2,004 različitih marki u siječnju 2004 kao što je zabilježeno u Guinnessova knjiga rekorda. U ponudi su piva iz više 60 zemlje!

Bar se nalazi u malom prolazu zvanom Pat pozicija de la Fidelite / Getrouwheidsgang, samo par stotina metara od Grand Place. U Jeanneke Pis Kip je preko puta ulaza.

Ime Bar dolazi od piva delirijum tremens, čiji je ružičasta simbol slona također ukrašava ulaz kafić.

Željeznička stanica je a 10 minuta hoda od kafić, pa nije ni čudo što je na Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi.

Luksemburg u Bruxelles vlakova

Antwerpen u Bruxelles vlakova

Amsterdam u Bruxelles vlakova

Pariz u Bruxelles vlakova

 

Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi: Ye Olde Cheshire Cheese u London, Engleska

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Volimo povijest koja dolazi s tim pijenje ekspedicija. pošteno, ovaj pub nema najveći izbor u odnosu na neke od svojih susjeda. No, ono što nedostaje u količini čini se za svojom kvalitetom povijesti u prilogu. Legenda kaže da redovnici pivo na mjestu prije nego što je postao pub. Samuel Johnson i Charles Dickens pio ovdje, tako da će biti dijeljenja pivo s povijesti na ovoj stanici.

Osnivanje je trenutno u vlasništvu Sam Smith Stari pivovara. Njihovi pubovi su go-na lijepim zgradama, tradicionalni ales, i ugodnim interijerima. Nema velikih brandova, Samo sjajne ponude iz vlastite pivovare u Tadcaster, Jorkširski.

Amsterdam u London vlakova

Rotterdam na London vlakova

Pariz za London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi: Pilsner Urquell Brewery u Pilsenu, Češka Republika

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Iako je pivovara je moderniziran budući 1993, milja starenja podruma koji ostaju podzemlje su dio turneje. Podzemna brljotina završava otvorenim drvenim fermentom i nekoliko ogromnih drvenih bačava tipa koji su korišteni za starenje svih Pilsnera Urquella.

Pivo s terena postrojilo super kundak, prilično jednostavno, najbolji lager pivo koje smo ikada okusili. A ti bi trebao testirati za sebe! Pilsner Urquell Brewery poziva vas da se jedinstveni obilazak. Hoćeš iskustvo avantura i zabava u povijesnim podrumima, naučiti o procesu proizvodnje piva i okus odličan pivo, naravno!

Nürnberg u Prag vlakova

München u Prag vlakova

Berlin u Prag vlakova

Beč u Prag vlakova

 

Pivo ruta vlakom – Najbolja piva u Europi: Njemačka (NE München)

Možemo li vas pustiti na tajnu? Najbolje pivo u Njemačkoj ne u München. Njemačka ima ogroman izbor iznimnim piva. Čak i mnoge zemlje svakodnevne brews su nevjerojatno dobro. Ali ne svaki pivo može biti odličan, čak i u zemlji u kojoj je pivo legenda. Ako ste u potrazi za raznim i vam se sviđa vaš pivo s karakterom i iskrenja, učiniti sebi milost i planiraju turneju u bavarsko zaleđe, gdje je pivo je dio lokalna kultura a pivo stvarni ljudi sa da ispriča.

Köln za Frankfurt vlakova

München za Frankfurt vlakova

Hanover do Frankfurt vlakova

Hamburg za Frankfurt vlakova

 

Donja Bavarska – Donja Bavarska

Lower Bavaria - Donja Bavarska

 

Ovaj dio teritorija na istoku Münchena proteže kroz Bavarska šuma austrijskim i češkim pograničnim krajevima, te je jedan od najmanje prijeđenih dijelovima Njemačke. Samim time Donja Bavarska atraktivna odredište, ali povijest i kulture piva bi ga još više povjerenja.

Sedamdeset jedna mala i srednja pivovara rade u ovom dijelu Bavarskoj. Neki od njih datiraju iz 1400-ih. Jedanaest od njih ili su osnovan crkva, u vodi samostana, ili vlasništvo plemstvo.. Tri su još uvijek upravljao njemački baruni, a jedan je od najstarijih opatija pivovara na svijetu. Niži Bavarska je skriveno blago kada je riječ o pivu.

 

Želite da biste dobili najbolje pivo u Europi? (Odgovorno naravno!) Onda rezervirajte svoje putovanje s Spremi vlak Nema zašiljen skrivenih naknada, što znači više novca za pivo!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)