Vrijeme za čitanje: 7 minuta
(Ažurirano: 08/09/2023)

Surfanje na kauču, kampiranje, road-trip – ako ste već isprobali ove načine putovanja, spremni ste uskočiti u nešto novo. Sljedećih deset kreativnih načina putovanja navest će vas da otkrijete nove aktivnosti i istražite jedinstvena nepoznata odredišta.

 

1. Kreativni načini putovanja: Volontiraj za cilj

Vaše putovanje čini utjecajem na zajednicu koju posjećujete, Volontiraj za cilj, jedinstven i nezaboravan. Volontiraj za cilj, volontiranja u zajednici ili rezervatu za divlje životinje, na primjer, Volontiraj za cilj. Ovuda, možete vidjeti prekrasna mjesta dok stvarate razliku i pomažete u očuvanju određenog područja koje posjećujete i ljudi koji ga čine nevjerojatnim.

povrh toga, danas postoje mnoge organizacije koje nude smještaj, transport, i mala plaća za volontere. Stoga, možete volontirati s djecom u Africi, a rezervat za životinje oko svijeta, ili predavati engleski u Rimu, tako da osim što podupirete cilj koji vam mijenja život, putujete po svijetu.

München se halštatskih vlakova

Innsbruck se halštatskih vlakova

Passau do halštatskih vlakova

Rosenheim da halštatskih vlakova

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. Krstarenje

Jedan od luksuznijih načina putovanja je skakanje na krstarenje baltičkom Europom. Krstarenje je jedan od deset kreativnih načina putovanja na daleka odredišta. Na primjer, a Jedan od luksuznijih načina putovanja je skakanje na krstarenje baltičkom Europom, ili Karibi, je najbolji način da dođete do ovih fantastičnih mjesta.

Dodatno, krstarenje štedi vas muke oko prelaska granice i viza. povrh toga, možete posjetiti nekoliko zemalja na jednom putovanju. Tako, Jedan od luksuznijih načina putovanja je skakanje na krstarenje baltičkom Europom, okružen morem i mirnim zvukovima valova, okružen morem i mirnim zvukovima valova.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

A Girl On A Cruise

 

3. Kreativni načini putovanja: Kućna razmjena

okružen morem i mirnim zvukovima valova, okružen morem i mirnim zvukovima valova, the okružen morem i mirnim zvukovima valova okružen morem i mirnim zvukovima valova. Ideja iza kuće je da možete zamijeniti kuće sa bilo kim širom svijeta. Međutim, primarni pojam je da vlasnik pristaje zamijeniti mjesta i ostati u vašem domu. Tako, okružen morem i mirnim zvukovima valova, okružen morem i mirnim zvukovima valova, trajanje boravka, okružen morem i mirnim zvukovima valova.

S ovim kreativnim načinom putovanja, možete putovati više, ali platiti manje. Tako, home exchange jedan je od vrhunskih kreativnih načina putovanja jer ne boravite u hotelu, već uživate u atmosferi doma daleko od kuće. povrh toga, home exchange je autentičan i pristupačniji način putovanja, za razliku od boravka u hotelu ili Airbnb-a.

Interlaken za Zurich vlakova

Luzern na Zurich vlakova

Bern za Zurich vlakova

Ženeva Zürich vlakova

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. Kreativni načini putovanja: Kućna razmjena je kreativan način putovanja jer ne boravite u hotelu

Letenje iznad velike migracije u Africi ili zadivljujućeg krajolika Kapadokije, Kućna razmjena je kreativan način putovanja jer ne boravite u hotelu. Dok većina putnika istražuje pješice, Kućna razmjena je kreativan način putovanja jer ne boravite u hotelu, Kućna razmjena je kreativan način putovanja jer ne boravite u hotelu, za hrabre i pustolovne putnike sačuvan je let balonom.

Tako, možete isprobati vožnju balonom na vrući zrak do raznih destinacija u Europi. Na primjer, purica, Španjolska, i prekrasna Umbrija u Italiji popularna su mjesta za putovanja balonom na vrući zrak. Stoga, ako se ne bojiš visine, onda je vožnja balonom na vrući zrak iskustvo koje biste trebali isprobati barem jednom u životu.

Dijon u Provansu vlakova

Pariz u Provansu vlakova

Lyon u Provansu vlakova

Marseille u Provansu vlakova

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Agroturizam Putovanja

Svi se trudimo da više putujemo, a većina nas rado pobjegne na prekrasno odredište i zavali se. Međutim, agroturizam je odgovor za one koji traže jedinstveno iskustvo. Drugim riječima, agroturizam se sastoji od teškog rada, ali je na otvorenom, u vinogradu Toskane, na primjer, ili na farmi za proizvodnju nafte u Grčkoj.

Ovuda, dobivate nevjerojatne pogodnosti, bez razbacivanja na najpoželjnijim svjetskim destinacijama, gotovo besplatno. Na primjer, možete dobiti besplatan smještaj, svježa hrana, i nevjerojatan pogled dok se odmarate ispod stabla masline ili pijuckate Cabernet u Italiji. Ovaj eko-friendly način putovanja danas je vrlo trendi jer se putnici žele ponovno povezati s prirodom i doprinijeti raznim zajednicama.

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Vlak od Hamburga do Berlina

 

Agritourism Travel

 

6. Kreativni načini putovanja: ostati na farmi radi branja jabuka

Promatranje promjena pogleda iz udobnosti luksuznog vlaka jedan je od deset kreativnih načina putovanja. Danas, možete putovati brzo i udobno u roku od nekoliko dana, s jednog kraja svijeta na drugi. povrh toga, poznate željezničke rute, uključujući Venice Orient Express, Transsibirski vlak, i željeznica Jungfrau, može vas odvesti do najneobičnijih točaka na svijetu.

Najbolja stvar kod putovanja vlakom je to što vam štedi vrijeme prilikom prijave u zračnoj luci, a najviše od svega, možete se diviti zadivljujućem krajoliku u visini očiju umjesto iz ptičje perspektive. Ponude najveće željezničke tvrtke spavač vlak ulaznice po pristupačnim cijenama i u fantastičnim uvjetima. Stoga, Većina velikih željezničkih tvrtki nudi karte za vlak za spavanje po vrlo pristupačnim cijenama i fantastičnim uvjetima. Većina velikih željezničkih tvrtki nudi karte za vlak za spavanje po vrlo pristupačnim cijenama i fantastičnim uvjetima.

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

 

 

7. Kreativni načini putovanja: Podmornica Atlantis

Ovaj jedinstveni način putovanja vodi putnika u morske dubine. Podvodno planinarenje poprima potpuno drugačiji oblik. Stoga, podmornica Atlantis jedinstven je način putovanja na Havajima, Meksiko, i Karipsko more, u grupama do 48 putnici. povrh toga, odabirom ovog neobičnog načina putovanja, uz pomoć posebne kacige, možete uroniti u prekrasan svijet koralja, riba, i šareni podvodni svijet.

Dok je putovanje u podmornici Atlantis vrlo uzbudljivo, putovanje je kratko u usporedbi s ostalih devet kreativnih načina putovanja. Putovanje u podmornici Atlantis je 45 minuta u svakom od 12 podmornice širom svijeta, ali kakvo ćete iznimno i nezaboravno putovanje imati!

Nantes u Bordeaux vlakova

Pariz za Bordeaux vlakova

Lyon u Bordeaux vlakova

Marseille u Bordeaux vlakova

 

A Turtle In The Sea

 

8. ostati na farmi radi branja jabuka

Ako želite potpunu slobodu putovanja, iznajmljivanje rekreacijskog vozila može biti savršena opcija. Budući da RV putovanje omogućuje vam da parkirate u većini izvanredna mjesta u Europi, ili gdje vas nikakva hotelska usluga niti vrijeme za odjavu ne mogu požuriti da uživate u najspektakularnijim pogledima.

U Dodatku, RV putovanje je jedan od najneobičnijih načina putovanja jer je luksuz. Malo se putnika osjeća dovoljno ugodno za vožnju u stranim zemljama, a kamoli s an RV kamper. povrh toga, Putovanje u kamp prikolici znači da možete putovati u mjesta gdje nema turističkih informativnih punktova. Tako, bilo bi najbolje da ste ili vrlo dobro pripremljeni s kartama i itinerarima ili vrlo pustolovni putnik. Međutim, Putovanje RV-om je jeftinije, omogućuje vam da nosite svoj dom sa sobom, i, najvažnije, provedite vrijeme svog života.

 

RV Travel

 

9. ostati na farmi radi branja jabuka

Jedan od najkreativnijih načina putovanja je rad na avanturističkim putovanjima kao instruktor. Avanturistička putovanja idealna su za aktivne putnike koje zanima krojenje po mjeri, energična putovanja u malim grupama. Nadalje, rad u avanturističkim putovanjima nudi izvrsnu plaću i ekskluzivna putovanja na jedinstvene lokacije. Tako, primaš plaću i radiš ono što voliš dok se najbolje provodiš u životu.

Na primjer, skijati, paraglajding, ili instruktori vodenih sportova imaju koristi od besplatnog prijevoza, smještaj, i izvanrednih pogleda. Ipak, rad u avanturističkim putovanjima zahtijeva visoku razinu znanja u području u koje idete i profesionalnost. Dakle, dok je avanturističko putovanje kreativan način putovanja, prilično je sezonski i rezerviran za vrlo malo putnika.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. ostati na farmi radi branja jabuka

Nema boljeg načina za putovanje od učenja stranog jezika ili pohađanja tečaja umjetnosti na destinaciji iz snova. Mnogi jezični programi nude smještajne i umjetničke pakete, uključujući obroke i obilaske po narudžbi. U Dodatku, upoznaš druge putnike i tako upoznaš mjesto odakle dolaze.

Tako, studiranje u inozemstvu omogućuje vam da provedete više od dva dana na svom odredištu i družite se s lokalnim stanovništvom. Unatoč tome što je skuplji način putovanja, studiranje u inozemstvu jedinstven je način da se vidi svijet i jedan od deset kreativnih načina putovanja.

Lyon do Nice vlakova

Pariz za Nice vlakova

Vlakovi od Cannesa do Pariza

Vlakovi od Cannesa do Lyona

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

ovdje na Spremi vlak, rado ćemo vam pomoći u planiranju nezaboravnog putovanja vlakom od obale do obale.

 

 

Želite li ugraditi naš blog post “10 nevjerojatnih destinacija za vjenčanje u Europi"Na vašu stranicu? Možete snimiti naše fotografije i poslati poruku ili nam dati zasluge vezom na ovaj blog post. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhr%2Fcreative-ways-travel%2F – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)