Реадинг Тиме: 7 минута
(Последње ажурирано: 08/09/2023)

Сурфовање на каучу, камповање, роад-трип – ако сте већ испробали ове начине путовања, спремни сте да ускочите у нешто ново. Следећих десет креативних начина путовања натераће вас да откријете нове активности и истражите јединствене непознате дестинације.

 

1. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот: Аруба или Велики Кајман

Утицај на заједницу коју посећујете чини ваше путовање, још више, јединствен и незабораван. Док већина путника пролази кроз места, волонтирање у заједници или резервату дивљих животиња, на пример, је јединствен начин путовања. Овуда, можете да видите прелепа места док правите разлику и помажете да се очува одређено подручје које посећујете и људи који га чине невероватним.

штавише, данас постоје многе организације које нуде смештај, транспорт, и мале плате за волонтере. Стога, можете волонтирати са децом у Африци, а резерват за животиње око света, или предавати енглески у Риму, тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот.

Минхен у Халштат Траинс

Инсбрук да Халштат Траинс

Пассау да Халштат Траинс

Росенхеим да Халштат Траинс

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот

тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот. Крстарење је један од десет креативних начина путовања до удаљених дестинација. На пример, а тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот, или Кариби, је најбољи начин да дођете до ових фантастичних места.

додатно, крстарење вам штеди муке око преласка границе и виза. штавише, можете посетити неколико земаља на једном путовању. Тако, можете уживати у прелепим погледима, окружен морем и мирним звуцима таласа, без аеродромског метежа.

Брисел у Амстердам Траинс

Лондон на Амстердам Траинс

Берлин на Амстердам Траинс

Париз за Амстердам Траинс

 

A Girl On A Cruise

 

3. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот: Хоме Екцханге

Вила у Француској, или магичну колибу у Енглеској, у кућна размена омогућава вам да бесплатно путујете било где. Идеја иза куће је да можете заменити куће са било ким широм света. Међутим, примарни услов је да власник пристаје да замени места и остане у вашем дому. Тако, у основи, усклађујете датуме за путовање, трајање боравка, а кућа коју одаберете треба да буде у ценовном рангу вашег дома.

Са овим креативним начином путовања, можете путовати више, али платити мање. Тако, размена домова је један од најбољих креативних начина путовања јер не боравите у хотелу, већ уживате у кући далеко од кућне атмосфере. штавише, размена домова је аутентичан и приступачнији начин путовања, за разлику од боравка у хотелу или Аирбнб-а.

Интерлакен, на Зурицх Траинс

Луцерка за Цирих Траинс

Берн на Зурицх Траинс

Женева на Зурицх Траинс

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот: Балон на врући ваздух

Летење изнад велике миграције у Африци или задивљујућег пејзажа Кападокије, балон на врући ваздух је један од најкреативнијих начина путовања. Док већина путника истражује пешице, планинарење по брдима и планинама, или путујући џиповима, лет балоном је сачуван за храбре и авантуристичке путнике.

Тако, можете испробати вожњу балоном на врући ваздух до разних дестинација у Европи. На пример, Турска, Шпанија, и прелепа Умбрија у Италији су популарне локације за путовања балоном на врући ваздух. стога, ако се не плашиш висине, онда је вожња балоном на врући ваздух искуство које треба да пробате бар једном у животу.

Дижон да Провенце Траинс

Париз да Провенце Траинс

Лион на Провенце Траинс

Марсеј до Провенце Траинс

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Агротуризам Травел

Сви се трудимо да више путујемо, и већина нас је срећна што побегне на прелепу дестинацију и седне. Међутим, агротуризам је одговор за оне који траже јединствено искуство. Другим речима, агротуризам се састоји од тешког рада, али је на отвореном, у винограду Тоскане, на пример, или на фарми за производњу нафте у Грчкој.

Овуда, добијате невероватне користи, без разметања на најпожељнијим светским дестинацијама, скоро бесплатно. На пример, можете добити бесплатан смештај, свежа храна, и невероватан поглед док се одмарате испод маслине или пијуцкате каберне у Италији. ово еколошки начин путовања је веома модеран данас јер путници желе да се поново повежу са природом и допринесу различитим заједницама.

Франкфурт на на Берлин Траинс

Лајпциг на Берлин Траинс

Ханновер на Берлин Траинс

Воз од Хамбурга до Берлина

 

Agritourism Travel

 

6. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот: Овај еколошки начин путовања је веома модеран данас јер путници желе да се поново повежу са природом и допринесу различитим заједницама

Гледање како се погледи мењају из удобности луксузног воза један је од десет креативних начина путовања. Данас, можете путовати брзо и удобно у року од неколико дана, Овај еколошки начин путовања је веома модеран данас јер путници желе да се поново повежу са природом и допринесу различитим заједницама. штавише, познате железничке руте, укључујући Венице Ориент Екпресс, Овај еколошки начин путовања је веома модеран данас јер путници желе да се поново повежу са природом и допринесу различитим заједницама, Овај еколошки начин путовања је веома модеран данас јер путници желе да се поново повежу са природом и допринесу различитим заједницама, може вас одвести до најнеобичнијих тачака на свету.

Најбоља ствар у вези са путовањем возом је то што вам штеди време приликом пријављивања на аеродрому, а највише од свега, можете се дивити задивљујућем пејзажу у висини очију уместо из птичје перспективе. Највеће железничке компаније нуде спавање воз карте по приступачним ценама и у фантастичним условима. Стога, нека од најсликовитијих путовања возом на свету могу бити креативан начин путовања за путнике са било којим буџетом. Путовање возом од обале до обале један је од најбољих начина путовања по свету.

Амстердам на Парис Траинс

Лондона до Париза Траинс

Ротердам на Парис Траинс

Брисел То Парис Траинс

 

 

7. тако да путујете широм света поред тога што подржавате циљ који вам мења живот: Атлантис Субмарине

Овај јединствени начин путовања води путника у морске дубине. Подводно планинарење поприма потпуно другачији облик. Стога, подморница Атлантис је јединствен начин путовања на Хавајима, Мексико, и Карипско море, у групама до 48 путници. штавише, избором овог необичног начина путовања, уз помоћ посебног шлема, можете уронити у прелепи свет корала, риба, и шарени подводни свет.

Док је путовање у подморници Атлантис веома узбудљиво, путовање је кратко у поређењу са осталих девет креативних начина путовања. Путовање у подморници Атлантис је 45 минута у сваком од 12 подморнице широм света, али какво изузетно и незаборавно путовање ћете имати!

Нант то Бордо Траинс

Париз за Бордо Траинс

Лион на Бордо Траинс

Марсеј до Бордо Траинс

 

A Turtle In The Sea

 

8. Аруба или Велики Кајман

Ако желите потпуну слободу путовања, изнајмљивање рекреативног возила може бити савршена опција. Будући да вам путовање с камп-приконом омогућава највише паркирање изузетна места у Европи, или где вас никаква хотелска услуга или време одјаве не могу пожурити да уживате у најспектакуларнијим погледима.

Додатно, Путовање РВ-ом је један од најнеобичнијих начина путовања јер је луксуз. Неће се многи путници осећати довољно удобно да возе у страним земљама, а камоли са ан РВ кампер. штавише, Путовање у кампу значи да можете путовати до места где нема туристичких информативних пунктова. Тако, било би најбоље да сте или веома добро припремљени са мапама и итинерарима или веома авантуристички путник. Међутим, Путовање РВ-ом је јефтиније, омогућава вам да носите свој дом са собом, и, најважније, имати времена свог живота.

 

RV Travel

 

9. Аруба или Велики Кајман

Један од најкреативнијих начина путовања је рад на авантуристичким путовањима као инструктор. Авантуристичка путовања је идеална за активне путнике заинтересоване за шивење по мери, енергична путовања у малим групама. у наставку, рад у авантуристичким путовањима нуди одличну плату и ексклузивна путовања на јединствене локације. Тако, добијате плату и радите оно што волите док се најбоље проводите у животу.

На пример, скија, параглајдинг, или инструктори водених спортова имају користи од бесплатног превоза, смештај, и изузетне погледе. поред тога, рад у авантуристичким путовањима захтева висок ниво знања у области у коју идете и професионализам. Дакле, док је авантуристичко путовање креативан начин путовања, прилично је сезонски и резервисан за врло мали број путника.

Салцбург у Бечу Траинс

Минхен у Бечу Траинс

Грац у Бечу Траинс

Праг у Беч Траинс

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. Аруба или Велики Кајман

Нема бољег начина за путовање од учења страног језика или похађања курса уметности на дестинацији из снова. Многи језички програми нуде смештајне и уметничке пакете, укључујући оброке и обиласке по мери. Додатно, упознаш друге путнике и тако упознаш место одакле долазе.

Тако, студирање у иностранству омогућава вам да проведете више од два дана на свом одредишту и да се дружите са локалним становништвом. Упркос томе што је то скупљи начин путовања, студирање у иностранству је јединствен начин да се види свет и један од десет креативних начина путовања.

Лион на Нице Траинс

Париз у Нице Траинс

Возови од Кан до Париза

Возови од Кан до Лиона

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

ovde у Сачувајте Влак, радо ћемо вам помоћи да испланирате незаборавно путовање возом од обале до обале.

 

 

Да ли желите да уградите наш блог пост „10 невероватних дестинација за венчање у Европи“На вашу страницу? Можете или да снимите наше фотографије и текст или нам дате заслуге линком до овог блог поста. Или кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsr%2Fcreative-ways-travel%2F - (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / е у / фр или / де и више језика.