Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 08/09/2023)

Сърфиране на дивана, къмпинг, пътешествие – ако вече сте изпробвали тези начини за пътуване, готови сте да скочите в нещо ново. Следните десет креативни начина за пътуване ще ви накарат да откриете нови дейности и да изследвате уникални непознати дестинации.

 

1. е уникален начин за пътуване: Доброволец за кауза

Оказването на въздействие върху общността, която посещавате, прави вашето пътуване, дори повече, уникален и запомнящ се. Докато повечето пътници минават през места, доброволчество в общност или резерват за диви животни, например, е уникален начин за пътуване. Насам, можете да видите красиви места, като същевременно правите разлика и помагате да запазите конкретната област, която посещавате, и хората, които я правят невероятна.

освен това, днес има много организации, които предлагат настаняване, транспорт, и малко заплащане на доброволците. следователно, можете да станете доброволци с деца в Африка, а е уникален начин за пътуване е уникален начин за пътуване, е уникален начин за пътуване, е уникален начин за пътуване.

Мюнхен до Халщат Влаковете

Инсбрук до Халщат Влаковете

Пасау до Халщат Влаковете

Rosenheim да Халщат Влаковете

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. е уникален начин за пътуване

Един от по-луксозните начини за пътуване е да се качите на круиз в Балтийска Европа. Круизът е един от десетте креативни начина за пътуване до далечни дестинации. Например, а круиз до фиордите, или Карибите, е най-добрият начин да стигнете до тези фантастични места.

Допълнително, вземането на круиз ви спестява проблемите с преминаването на границата и визи. освен това, можете да посетите няколко страни за едно пътуване. По този начин, круиз до фиордите, круиз до фиордите, круиз до фиордите.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

A Girl On A Cruise

 

3. е уникален начин за пътуване: Домашна борса

круиз до фиордите, круиз до фиордите, на круиз до фиордите Един от по-луксозните начини за пътуване е да се качите на круиз в Балтийска Европа. Идеята зад дома е, че можете да разменяте къщи с всеки по целия свят. въпреки това, основният термин е собственикът да се съгласява да смени местата и да остане в дома ви. Така, Един от по-луксозните начини за пътуване е да се качите на круиз в Балтийска Европа, Един от по-луксозните начини за пътуване е да се качите на круиз в Балтийска Европа, продължителността на престоя, Един от по-луксозните начини за пътуване е да се качите на круиз в Балтийска Европа.

С този креативен начин за пътуване, можете да пътувате повече, но да плащате по-малко. Така, обмяната на жилища е един от най-креативните начини за пътуване, защото не сте отседнали в хотел, а се наслаждавате на дом далеч от домашната атмосфера. освен това, Обмяната на жилища е автентичен и по-достъпен начин за пътуване, за разлика от престоя в хотел или Airbnb.

Интерлакен до Цюрих Влаковете

Люцерн до Цюрих Влаковете

Берн до Цюрих Влаковете

Женева до Цюрих Влаковете

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. е уникален начин за пътуване: Обмяната на жилища е креативен начин за пътуване, защото не сте отседнали в хотел

Летене над голямата миграция в Африка или зашеметяващия пейзаж на Кападокия, Обмяната на жилища е креативен начин за пътуване, защото не сте отседнали в хотел. Докато повечето пътници изследват пеша, Обмяната на жилища е креативен начин за пътуване, защото не сте отседнали в хотел, Обмяната на жилища е креативен начин за пътуване, защото не сте отседнали в хотел, за смелите и приключенски настроени пътници е запазен полет с балон с горещ въздух.

Така, можете да опитате разходка с балон с горещ въздух до различни дестинации в Европа. Например, Турция, Испания, и красивата Умбрия в Италия са популярни места за пътуване с балон с горещ въздух. Следователно, ако не се страхуваш от височини, тогава разходката с балон с горещ въздух е преживяване, което трябва да опитате поне веднъж в живота си.

Дижон до Прованс Влаковете

Париж до Прованс Влаковете

Лион до Прованс Влаковете

Марсилия до Прованс Влаковете

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. Пътуване в агротуризъм

Всички работим усилено, за да пътуваме повече, и повечето от нас са щастливи да избягат на красива дестинация и да се отпуснат. въпреки това, агротуризмът е отговорът за тези, които търсят уникално преживяване. С други думи, агротуризмът се състои от упорита работа, агротуризмът се състои от упорита работа, в лозе в Тоскана, например, или във ферма за производство на петрол в Гърция.

Насам, получавате невероятни ползи, агротуризмът се състои от упорита работа, агротуризмът се състои от упорита работа. Например, можете да получите безплатно настаняване, агротуризмът се състои от упорита работа, и невероятни гледки, докато почивате под маслиново дърво или отпивате Каберне в Италия. Това екологичен начинът на пътуване е много модерен днес, тъй като пътниците искат да се свържат отново с природата и да допринесат за различни общности.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Влак от Хамбург до Берлин

 

Agritourism Travel

 

6. е уникален начин за пътуване: агротуризмът се състои от упорита работа

Гледането на промяната на гледките от комфорта на луксозен влак е един от десетте креативни начина за пътуване. днес, можете да пътувате бързо и удобно в рамките на няколко дни, от единия край на света до другия. освен това, известни влакови маршрути, включително Венеция Ориент Експрес, Транссибирски влак, и железница Юнгфрау, може да ви отведе до най-необикновените точки в света.

Най-хубавото при пътуването с влак е, че ви спестява време за чекиране на летището, и най-вече, можете да се любувате на зашеметяващата пейзажна природа на нивото на очите, вместо от птичи поглед. Големите железопътни компании предлагат спален вагон на влака билети на достъпни цени и при фантастични условия. следователно, някои от най-живописните пътувания с влак в света могат да бъдат креативен начин за пътуване за пътници с всякакъв бюджет. Пътуването с влак от брега до брега е един от най-добрите начини за пътуване по света.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

 

 

7. е уникален начин за пътуване: Подводница Атлантида

Този уникален начин на пътуване отвежда пътника до дълбините на морето. Подводният туризъм придобива съвсем различна форма. следователно, подводницата Atlantis е уникален начин за пътуване в Хаваите, Мексико, и Карибско море, в групи до 48 пътници. освен това, като избере този необичаен начин на пътуване, с помощта на специална каска, можете да се потопите в красивия свят на коралите, риба, и цветния подводен свят.

Докато пътувате в подводницата Атлантида е много вълнуващо, пътуването е кратко в сравнение с другите девет творчески начина за пътуване. Пътуване в подводница Атлантида е 45 минути във всяка от 12 подводници по целия свят, но какво изключително и незабравимо пътуване ще имате!

Нант до Бордо Влаковете

Париж до Бордо Влаковете

Лион до Бордо Влаковете

Марсилия до Бордо Влаковете

 

A Turtle In The Sea

 

8. Пътуване с подводница Атлантида

Ако искате пълна свобода на пътуване, наемането на автомобил за отдих може да бъде идеалният вариант. Тъй като пътуването с RV ви позволява да паркирате най-много необикновени места в Европа, или където никакво хотелско обслужване или час за напускане не могат да ви побързат да се насладите на най-зрелищните гледки.

В допълнение, Пътуването с RV е един от най-необичайните начини за пътуване, защото е лукс. Не много пътници ще се чувстват достатъчно комфортно, за да шофират в чужди страни, камо ли с ан RV кемпер. освен това, пътуването с RV означава, че можете да пътувате до места, където няма туристически информационни пунктове. Така, би било най-добре, ако сте или много добре подготвени с карти и маршрути, или много приключенски пътешественик. въпреки това, Пътуването с RV е по-евтино, ви позволява да носите дома си със себе си, и, Най-важното, имайте времето на живота си.

 

RV Travel

 

9. Пътуване с подводница Атлантида

Един от най-креативните начини за пътуване е работата в приключенски пътувания като инструктор. Приключенските пътувания са идеални за активни пътешественици, които се интересуват от изработка по поръчка, енергични пътувания в малки групи. Освен това, работата в приключенски пътувания предлага отлично заплащане и ексклузивни пътувания до уникални места. Така, получавате заплащане и правите това, което обичате, докато прекарвате най-доброто време от живота си.

Например, ски, парапланеризъм, или инструкторите по водни спортове се възползват от безплатен транспорт, настаняване, и забележителни гледки. Въпреки това, работата в приключенски пътувания изисква високо ниво на познания в областта, към която се насочвате, и професионализъм. Така че докато приключенското пътуване е креативен начин за пътуване, той е доста сезонен и запазен за много малко пътници.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. Пътуване с подводница Атлантида

Няма по-добър начин да пътувате от изучаване на чужд език или курс по изкуства в мечтана дестинация. Много езикови програми предлагат пакети за настаняване и арт отстъпление, включително храна и обиколки по поръчка. В допълнение, срещате други пътници и по този начин научавате за мястото, откъдето идват.

Така, учи в чужбина ви позволява да прекарате повече от два дни на вашата дестинация и да се смесите с местните жители. Въпреки че е по-скъп начин за пътуване, обучението в чужбина е уникален начин да видите света и един от десетте креативни начина за пътуване.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Ница Влаковете

Влакове от Кан до Париж

Влакове от Кан до Лион

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да планирате едно незабравимо пътуване с влак от бряг до бряг.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „10 невероятни сватбени дестинации в Европа“На вашия сайт? Можете или да направите нашите снимки и текст, или да ни дадете кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fcreative-ways-travel%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.