Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 13/05/2022)

Σερφ σε καναπέ, κατασκήνωση, οδικό ταξίδι – αν έχετε ήδη δοκιμάσει αυτούς τους τρόπους ταξιδιού, είστε έτοιμοι να πηδήξετε σε κάτι νέο. Οι παρακάτω δέκα δημιουργικοί τρόποι για να ταξιδέψετε θα σας κάνουν να ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες και να εξερευνήσετε μοναδικούς άγνωστους προορισμούς.

 

1. Δημιουργικοί τρόποι ταξιδιού: Εθελοντής για έναν σκοπό

Κάνοντας αντίκτυπο στην κοινότητα που επισκέπτεστε κάνει το ταξίδι σας, Εθελοντής για έναν σκοπό, μοναδικό και αξέχαστο. Εθελοντής για έναν σκοπό, Εθελοντής για έναν σκοπό, για παράδειγμα, Εθελοντής για έναν σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε όμορφα μέρη κάνοντας τη διαφορά και βοηθώντας στη διατήρηση της συγκεκριμένης περιοχής που επισκέπτεστε και των ανθρώπων που την κάνουν απίστευτη.

Εξάλλου, σήμερα υπάρχουν πολλοί οργανισμοί που προσφέρουν διαμονή, Μεταφορά, και μικρή αμοιβή για εθελοντές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δουλέψετε εθελοντικά με παιδιά στην Αφρική, ένα καταφύγιο άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο, ή διδάσκουν αγγλικά στη Ρώμη, ώστε να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο εκτός από το να υποστηρίζετε έναν σκοπό που αλλάζει τη ζωή σας.

Μόναχο προς Hallstatt τρένα

Ίνσμπρουκ προς Hallstatt τρένα

Passau σε Hallstatt τρένα

Rosenheim σε Hallstatt τρένα

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. Κρουαζιέρα

Ένας από τους πιο πολυτελείς τρόπους για να ταξιδέψετε είναι να κάνετε μια κρουαζιέρα στη Βαλτική Ευρώπη. Η κρουαζιέρα είναι ένας από τους δέκα δημιουργικούς τρόπους για να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς. Για παράδειγμα, ένα κρουαζιέρα στα φιόρδ, ή την Καραϊβική, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε αυτά τα φανταστικά μέρη.

Επιπροσθέτως, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας. Εξάλλου, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλές χώρες σε ένα ταξίδι. Ετσι, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

A Girl On A Cruise

 

3. Δημιουργικοί τρόποι ταξιδιού: Ανταλλαγή σπιτιού

η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας, ο η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας. Η ιδέα πίσω από το σπίτι είναι ότι μπορείτε να ανταλλάξετε σπίτια με οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, Ο κύριος όρος είναι ότι ο ιδιοκτήτης συμφωνεί να ανταλλάξει μέρη και να μείνει στο σπίτι σας. Έτσι, η κρουαζιέρα σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της διέλευσης των συνόρων και της έκδοσης βίζας, συντονίζετε τις ημερομηνίες για το ταξίδι, τη διάρκεια της παραμονής, συντονίζετε τις ημερομηνίες για το ταξίδι.

Με αυτόν τον δημιουργικό τρόπο ταξιδιού, μπορείτε να ταξιδέψετε περισσότερα αλλά να πληρώσετε λιγότερα. Έτσι, Η ανταλλαγή στο σπίτι είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργικούς τρόπους ταξιδιού επειδή δεν μένετε σε ξενοδοχείο αλλά απολαμβάνετε μια ατμόσφαιρα μακριά από το σπίτι σας. Εξάλλου, Η ανταλλαγή στο σπίτι είναι ένας αυθεντικός και πιο προσιτός τρόπος για να ταξιδέψετε, σε αντίθεση με τη διαμονή σε ξενοδοχείο ή την Airbnb.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. Δημιουργικοί τρόποι ταξιδιού: συντονίζετε τις ημερομηνίες για το ταξίδι

Πετώντας πάνω από τη μεγάλη μετανάστευση στην Αφρική ή το εκπληκτικό τοπίο της Καππαδοκίας, ή το εκπληκτικό τοπίο της Καππαδοκίας. Ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες εξερευνούν με τα πόδια, ή το εκπληκτικό τοπίο της Καππαδοκίας, ή το εκπληκτικό τοπίο της Καππαδοκίας, ή το εκπληκτικό τοπίο της Καππαδοκίας.

Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε μια βόλτα με αερόστατο σε διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, Τουρκία, Ισπανία, και η όμορφη Ούμπρια στην Ιταλία είναι δημοφιλείς τοποθεσίες για ταξίδια με αερόστατο. Επομένως, και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία, και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία.

Ντιζόν στην Προβηγκία τρένα

Παρίσι Προβηγκία τρένα

Λυών στην Προβηγκία τρένα

Μασσαλία στην Προβηγκία τρένα

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία

Όλοι εργαζόμαστε σκληρά για να ταξιδεύουμε περισσότερο, και οι περισσότεροι από εμάς χαιρόμαστε να δραπετεύσουμε σε έναν όμορφο προορισμό και να καθίσουμε αναπαυτικά. Ωστόσο, Ο αγροτουρισμός είναι η απάντηση για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία. Με άλλα λόγια, ο αγροτουρισμός αποτελείται από σκληρή δουλειά, αλλά είναι στο ύπαιθρο, σε έναν αμπελώνα της Τοσκάνης, για παράδειγμα, ή σε ελαιοπαραγωγικό αγρόκτημα στην Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο, έχετε απίστευτα οφέλη, χωρίς να φιγουράρετε στους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου, σχεδόν δωρεάν. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε δωρεάν διαμονή, φρέσκο ​​φαγητό, και εκπληκτική θέα ενώ ξεκουράζεστε κάτω από μια ελιά ή πίνετε Cabernet στην Ιταλία. Αυτό φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο τρόπος ταξιδιού είναι πολύ μοντέρνος σήμερα, καθώς οι ταξιδιώτες επιθυμούν να επανασυνδεθούν με τη φύση και να συνεισφέρουν σε διάφορες κοινότητες.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Τρένο από Αμβούργο προς Βερολίνο

 

Agritourism Travel

 

6. Δημιουργικοί τρόποι ταξιδιού: και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία

Το να βλέπεις τη θέα να αλλάζει από την άνεση ενός πολυτελούς τρένου είναι ένας από τους δέκα δημιουργικούς τρόπους για να ταξιδέψεις. Σήμερα, μπορείτε να ταξιδέψετε γρήγορα και άνετα μέσα σε λίγες μέρες, εκπληκτική θέα ενώ ξεκουράζεστε κάτω από μια ελιά ή πίνετε Cabernet στην Ιταλία. Εξάλλου, διάσημα δρομολόγια τρένων, συμπεριλαμβανομένου του Venice Orient Express, εκπληκτική θέα ενώ ξεκουράζεστε κάτω από μια ελιά ή πίνετε Cabernet στην Ιταλία, εκπληκτική θέα ενώ ξεκουράζεστε κάτω από μια ελιά ή πίνετε Cabernet στην Ιταλία, μπορεί να σας μεταφέρει στα πιο ασυνήθιστα σημεία του κόσμου.

Το καλύτερο πράγμα για τα ταξίδια με τρένο είναι ότι σας εξοικονομεί χρόνο για check in στο αεροδρόμιο, και κυρίως, μπορείτε να θαυμάσετε το εκπληκτικό τοπίο στο ύψος των ματιών αντί από την οπτική γωνία ενός πουλιού. Οι μεγάλες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν τρένο κρεβάτι εισιτήρια σε προσιτές τιμές και σε φανταστικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, μερικά από τα πιο γραφικά ταξίδια με τρένο στον κόσμο μπορεί να είναι ένας δημιουργικός τρόπος να ταξιδέψουν οι ταξιδιώτες με οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Τα ταξίδια με τρένο από την ακτή στην ακτή είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να ταξιδέψετε στον κόσμο.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

 

7. Δημιουργικοί τρόποι ταξιδιού: Υποβρύχιο Atlantis

Αυτός ο μοναδικός τρόπος ταξιδιού οδηγεί τον ταξιδιώτη στο βάθος της θάλασσας. Η υποβρύχια πεζοπορία παίρνει μια εντελώς διαφορετική μορφή. Ως εκ τούτου, το υποβρύχιο Atlantis είναι ένας μοναδικός τρόπος να ταξιδέψετε στη Χαβάη, Μεξικό, και την Καραϊβική Θάλασσα, σε ομάδες έως 48 επιβάτες. Εξάλλου, επιλέγοντας αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο ταξιδιού, με τη βοήθεια ειδικού κράνους, μπορείτε να βυθιστείτε στον όμορφο κόσμο των κοραλλιών, ψάρι, και τον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο.

Το ταξίδι με το υποβρύχιο Atlantis είναι πολύ συναρπαστικό, το ταξίδι είναι σύντομο σε σύγκριση με τους άλλους εννέα δημιουργικούς τρόπους ταξιδιού. Ένα ταξίδι στο υποβρύχιο Atlantis είναι 45 λεπτά σε κάθε ένα από τα 12 υποβρύχια σε όλο τον κόσμο, αλλά τι εξαιρετικό και αξέχαστο ταξίδι θα έχετε!

Νάντη προς Μπορντό τρένα

Παρίσι προς Μπορντό τρένα

Λυών προς Μπορντό τρένα

Μασσαλία προς Μπορντό τρένα

 

A Turtle In The Sea

 

8. και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία

Αν θέλετε απόλυτη ελευθερία ταξιδιού, Η ενοικίαση ενός οχήματος αναψυχής μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Δεδομένου ότι το ταξίδι με RV σάς επιτρέπει να σταθμεύετε περισσότερο απίθανα μέρη στην Ευρώπη, ή όπου καμία υπηρεσία ξενοδοχείου ή η ώρα αναχώρησης δεν μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε την πιο εντυπωσιακή θέα.

Επιπλέον, Το ταξίδι με RV είναι ένας από τους πιο ασυνήθιστους τρόπους ταξιδιού γιατί είναι πολυτέλεια. Δεν είναι πολλοί οι ταξιδιώτες που θα αισθάνονται αρκετά άνετα για να οδηγήσουν σε ξένες χώρες, πόσο μάλλον με ένα τροχόσπιτο τροχόσπιτου. Εξάλλου, Ταξιδεύοντας με RV σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδέψετε σε μέρη όπου δεν υπάρχουν σημεία τουριστικών πληροφοριών. Έτσι, θα ήταν καλύτερο να ήσουν είτε πολύ καλά προετοιμασμένος με χάρτες και δρομολόγια είτε ένας πολύ περιπετειώδης ταξιδιώτης. Ωστόσο, Το ταξίδι με RV είναι φθηνότερο, σας επιτρέπει να μεταφέρετε το σπίτι σας μαζί σας, και, το πιο σημαντικό, να περάσεις τον χρόνο της ζωής σου.

 

RV Travel

 

9. και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία

Ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους ταξιδιού είναι να εργάζεστε σε ταξίδια περιπέτειας ως εκπαιδευτής. Τα ταξίδια περιπέτειας είναι ιδανικά για δραστήριους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για τα εξατομικευμένα, ενεργητικά ταξίδια σε μικρές ομάδες. Επί πλέον, Η εργασία σε ταξίδια περιπέτειας προσφέρει εξαιρετική αμοιβή και αποκλειστικά ταξίδια σε μοναδικές τοποθεσίες. Έτσι, πληρώνεσαι και κάνεις αυτό που αγαπάς ενώ περνάς την καλύτερη στιγμή της ζωής σου.

Για παράδειγμα, σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ή οι εκπαιδευτές θαλάσσιων σπορ επωφελούνται από τη δωρεάν μεταφορά, κατάλυμα, και αξιοσημείωτη θέα. παρ 'όλα αυτά, Η εργασία σε ταξίδια περιπέτειας απαιτεί υψηλό επίπεδο γνώσεων στον τομέα που πηγαίνετε και επαγγελματισμό. Έτσι, ενώ τα ταξίδια περιπέτειας είναι ένας δημιουργικός τρόπος ταξιδιού, είναι αρκετά εποχιακό και προορίζεται για πολύ λίγους ταξιδιώτες.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. και η πανέμορφη Ούμπρια στην Ιταλία

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε από το να μελετήσετε μια ξένη γλώσσα ή να παρακολουθήσετε ένα μάθημα τέχνης σε έναν ονειρεμένο προορισμό. Πολλά γλωσσικά προγράμματα προσφέρουν πακέτα διαμονής και καλλιτεχνικών ξενώνων, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των προσαρμοσμένων περιηγήσεων. Επιπλέον, συναντάς άλλους ταξιδιώτες και έτσι μαθαίνεις για τον τόπο από τον οποίο προέρχονται.

Έτσι, σπουδάζω στο εξωτερικό σας επιτρέπει να περάσετε περισσότερες από δύο ημέρες στον προορισμό σας και να συναναστραφείτε με τους ντόπιους. Παρά το γεγονός ότι είναι πιο ακριβός τρόπος για να ταξιδέψετε, Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι ένας μοναδικός τρόπος να δεις τον κόσμο και ένας από τους δέκα δημιουργικούς τρόπους να ταξιδέψεις.

Λυών προς Νίκαια τρένα

Παρίσι Νίκαια τρένα

Τρένα από Κάννες προς Παρίσι

Τρένα από Κάννες προς Λυών

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι με τρένο από ακτή σε ακτή.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «10 καταπληκτικοί προορισμοί γάμου στην ΕυρώπηΣτον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να μας στείλετε κείμενο είτε να μας δώσετε εύσημα με έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Fcreative-ways-travel%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / es σε / fr ή / de και περισσότερες γλώσσες.