Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/08/2021)

Marea Britanie binecuvântat de o rețea de cale ferată abundente care a influențat activitățile sociale istorie și dezvoltarea economică pentru generațiile.

Și dacă ești pasionat de cale ferată, o cale ferată din Regatul Unit vacanţă facilitează activități fascinante în locații tot drumul de la Aberdeen către Penzance.

Deci, dacă setul de inima ta văzând Marea Britanie cu trenul, aici sunt șapte și pe sfaturi off-track.

 

  1. Gara Centrală din Glasgow

O vizită în Gara Centrală din Glasgow este o necesitate - nu numai că va vă conecta la Scoția delicii pitorești, dar are, de asemenea, o 91 rata de aprobare de la Focus la suta watchdog de transport, statie maestru Paul Lyon se execută patru tururi pe zi și cu stele în propria serie TV BBC.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

  1. Birmingham Street New

Birmingham New Street este o altă stație care se mândrește cu un nivel ridicat de satisfacție a clienților. Nodul feroviar West Midlands a fost complet reproiectată în 2015 și are o gamă de restaurante rece, inclusiv un hamburger Five Guys intern - perfect pentru o oprire în groapă.

Lille la trenuri Londra

Koln la trenuri Londra

Lyon la trenuri Londra

Luxemburg Trenurile Londra

 

  1. Gara Kings Cross

Nu entuziast feroviară reală ar pleca Marea Britanie, fără a explora bine Kings Cross Station din Londra. Este lângă Kings Cross St Pancras Stație subterană, aproape de Regent Parc și Biblioteca britanică, și acasă la Platforma mistică 9 ¾, punctul de plecare pentru Hogwarts Express - destul spus.

Antwerp Trenurile Londra

Haga la trenuri Londra

Bordeaux Trenurile Londra

Geneva, la trenuri de la Londra

 

4. raildar

Tren app Raildar dispune de o harta live a fiecărui tren pe Marea Britanie rețea feroviară - versiunea dinamică chiar arată trenuri în mișcare în jurul valorii de. app fantezie Acest tren iubitor include, de asemenea, machete de cale și hărți de joncțiune - Ce idee minunata!

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Londra Trenurile Lyon

Londra Trenurile Amsterdam

 

5. lectură ușoară

Dacă sunteți după nituire lectură conexe transportului feroviar, Paralele vede autorul Ian Marchant arunca o privire ironică la 175 ani de obsesia Marii Britanii cu trenuri. Adăpostiți cu pasiune si umor, este o imagine de inspirație în caracterul si cultura britanica.

 

6. Lectură pentru pasionații autentice

La sfârșitul anilor 19al și mai devreme 20al Cu secole, ghiduri de cale ferată George Bradshaw au fost aplicațiile din zilele lor și a oferit cele mai recente informații privind rutele de tren în jurul Marea Britanie și în Europa continentală. The Aprilie 1910 ghid a fost scris la vârful de neegalat al rețelei feroviare britanice și a devenit o biblie pentru fanii feroviari - găsiți ediții reimprimate online pe Amazon.

 

7. învățare online

Accesul la internet gratuit sau la un preț rezonabil este ușor disponibil pe multe rute de trenuri din Marea Britanie și centre urbane, așa că, dacă dumneavoastră excursie face parte dintr-o durata mai lunga sejur, pentru a studia un grad on-line cu place de Anglia Ruskin Distanța de învățare poate continua fără întreruperi. Și e ceva de viață afirmând despre chat-ul la colegii din diferite țări, în timp ce se rostogolească în jurul valorii de coastele și peste clifftops.

 

Urmați aceste șapte on și off-track sfaturi pentru o vacanță feroviar britanic nu vei uita - te vezi la stația.

 

Ai sfaturi pentru transportul feroviar? Împărtășiți-le în secțiunea de comentarii și, dacă au nevoie de un tren – Salvați Un tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)