Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 02/08/2021)

Britanija je blagoslovio s obilnom željezničke mreže koja je utjecala na njegov društveni povijest i gospodarski razvoj generacijama.

A ako ste željeznički entuzijast, uk željeznicom odmor olakšava fascinantne aktivnosti na mjestima sve od Aberdeen za Penzance.

Dakle, ako vaše srce je postavljen na viđenje Britaniju vlakom, Ovdje su sedam na i off-track savjeta.

 

  1. Glavni kolodvor Glasgow

Posjet Glavnog kolodvora Glasgow je potrebno - ne samo da će vas povezati s Škotskoj Scenic užitke, ali ona također ima 91 Stopa odobravanja posto od upozoravanje prometa Focus, stanica majstor Paul Lyons traje četiri ture dnevno i to je zvijezda u svom BBC TV serije.

Amsterdam u London vlakova

Rotterdam na London vlakova

Pariz za London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

  1. Birmingham Nova ulica

Birmingham New Street je još jedna stanica koja se može pohvaliti visokom razinom zadovoljstva kupaca. West Midlands željezničko čvorište je u potpunosti obnovljena u 2015 i ima izbor super restorana, uključujući interni burger Five Guys-savršen za pit stop.

Lille u London vlakova

Köln u London vlakova

Lyon u London vlakova

Luksemburg za London vlakova

 

  1. Kolodvora Kings Cross

Ne pravi željeznički entuzijast će napustiti Britaniju bez temeljito istraživanje stanica križa londonski Kraljev. To je pored Kings Crossu Sveti Pankracije Podzemna stanica, u neposrednoj blizini Regent-a Park i Britanska knjižnica, i dom mistične platforme 9 ¾, točka odlaska na Hogwarts Express - dovoljno je rekao.

Antwerpen na London vlakova

Haag za London vlakova

Bordeaux u London vlakova

Ženeva na London vlakova

 

4. Raildar

Vlak je aplikacija Raildar ima kartu uživo svakog vlaka na Velikoj Britaniji željeznička mreža - dinamičan verzija čak pokazuje vlakovi kretanje. Ovaj vlak ljubitelja fantazija app također uključuje staza izgleda i razvodne karata - Kakva divna ideja!

London Bruxelles vlakova

London Pariz vlakovi

London Lyon vlakova

London Amsterdam vlakova

 

5. svjetlo za čitanje

Ako ste nakon zakivanje željezničkog vezane čitanja, Paralelne linije vidi autor Ian Marchant se iskrivljen pogled na 175 godina britanskog opsjednutosti vlakova. Napisao sa strašću i humorom, to je inspirativna uvida u Britanski karakter i kultura.

 

6. Čitanje izvornih entuzijasta

U kasnim 19th i rano 20th stoljećima, George Bradshaw je željeznički vodiči su aplikacije njihovog dana i pod uvjetom da je najnovije informacije o željezničke rute oko Britanije i diljem kontinentalne Europe. U travanj 1910 Vodič je napisan na nenadmašnom vrhuncu britanske željezničke mreže i postao je biblija za željezničare - pronađite pretisnuta izdanja na mreži na Amazonu.

 

7. online učenje

Besplatan pristup internetu po povoljnim cijenama dostupan je na mnogim britanskim željezničkim rutama i u gradskim središtima, Dakle, ako vaš Putovanje je dio duže boraviti, studiranje za online stupanj s voli od Anglia Ruskin učenja na daljinu može nastaviti bez prekida. I tu je nešto afirmira život oko razgovor s kolegama iz različitih zemalja, dok svitak okolo obale i preko clifftops.

 

Slijedite ovih sedam na i off-stazu savjeta za britanski željeznički odmor nikada neću zaboraviti - vidimo se na stanici.

 

Imate li savjete za putovanja željeznicom? Podijelite ih u komentarima, a ako vas potrebno vlak – Save vlak.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i Samo da nam daju kredit s vezom na ovom blogu, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dhr – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)