Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 21/02/2021)

EU je predložila ulaganje više od 100 milijardi eura u vlakove kako bi se potaknulo europsko putovanje, Ova investicija će kombinirati s javnim i privatnim financiranjem. Sve skupa, ukupna investicija premašit će 4,5 milijardi eura. Investicija će doći kroz financiranje grupu pod nazivom povezivanje Europe postrojenja. Ukratko, sredstva će doći iz nekoliko skupina. Te grupe su nacionalni, privatna, i investicijske banke.

Sredstva će pomoći u poboljšanju europskog putovanja željezničke mreže. Također, investicija će pomoći u razvijanju alternativnih goriva za vlakove. Dodatno, sredstva će utrti put za transport bez emisija.

 

Europski Turističke projekti

Projekti će se fokusirati na osnovnu mrežu europskih putovanja. 719.500.000 € je za Europska željeznička mreža. 99.600.000 € je za nadogradnju cestovnom prometu. Također, 78,9 milijuna eura namijenjeno je razvoju luka. A 44,7 milijuna eura namijenjeno je unutarnjim plovnim putovima.

Ključnih inicijativa koja sredstva će pokriti uključuju;

  1. Povećanje brzina vlakova između Danske i Njemačka.
  2. Nadogradnja željezničke pruge u Sloveniji
  3. Željeznički tunel između Italije i Francuske
  4. Dodavanje 340 punjenje stanice zbog električna automobili
  5. Prilagodba putovi zbog prijevoz tereta

Köln do Kopenhagena vlakova

Dresden do Kopenhagena vlakova

Nürnberg do Kopenhagena vlakova

 

Dodatna sredstva vlak EU € 37 milijardi za europske putovanja

Prema nekima izvori, Europa je uložila dodatnih 37 milijardi eura u industriju vlakova. Ovaj iznos će dati više ljudi radnih mjesta i prihoda. Europska željeznička mreža posljedica je povećanja kapaciteta i održivosti. Evo nekih od projekata za koje se koristi 37 milijardi eura;

Düsseldorf u Hamburg vlakova

Bonn Berlin vlakova

Heidelberg München Željeznica

 

 

1. Gotthardski bazni tunel

Iako je ovaj tunel je 17 godina star, otvorio se tek za europska putovanja u 2016. Zbog Alpine planine, trebalo je 2,400 Radnici bušiti kroz. Dužina tunela je gotovo 57 KM, čine najveći tunel na svijetu. Zbog veličine tunela, cijena je bila € 11 milijardi.

Ovaj tunel spaja Sjeverna Italija s južne Njemačke koje su dvije važne zemlje u Europskoj putovanja ekosustava. Ubuduće, 240 teretni vlakovi će koristiti ovu tunel. Zbog tunela, su vozarine će zamijeniti više 2 Milijun kamiona putovanja godišnje. Kamioni voziti se na brdo i čekati u redu za cestarinu. Kao rezultat, su vozarine, koji će putovati na neprekinuta 160 imat će prednost KM po satu.

Trento na jezero Garda Peschiera vlakova

Bolzano Bozen za Jezero Garda Peschiera vlakova

Bologna na jezero Garda Peschiera vlakova

Venecija na jezero Garda Peschiera vlakova

 

2. Fehmarnbelt link

Ova fiksna veza tunel će biti najduža uronjen tunel na svijetu. Tunel će povezivati ​​Dansku s njemačkim otokom Fehmarn. Ukupni trošak ovog poveznog tunela iznosi 7 milijardi eura. Ovaj link će rezati putovanje vlakom vrijeme između Stockholm i Hamburg strane 2 sati. Teretni industriji između Njemačke, Danska, i Švedska su stekli masivno s ovog linka, ovo će sigurno poboljšati europska putovanja.

Stuttgart u Hamburg vlakova

Antwerpen u Hamburg vlakova

Leipzig u Hamburg vlakova

Bonn u Hamburg vlakova

 

3. Europska putovanja željezničke mreže Povezivanje Projekt VDE 8

VDE 8 je vjerojatno najveći željeznički gradilište u Njemačkoj. Projekt poboljšava transport kroz Njemačku. Zbog svoje veličine i tehnologija VDE 8 Granica između Berlina i München Troškovi € 10 milijardi.

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

 

rezervacija ulaznica u 3 minuta

Rezervirajte kartu za vlak u za europske putovanja? Zašto ne uzeti 3 Zapisnik o našim stranicama pronaći najjeftinije ulaznice za svoje rute. Prijavi se na našu stranicu sada knjige vlakovi. Ulaznice se mogu plaćen u više načina, uključujući idealan i kreditnih kartica.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)