Реадинг Тиме: 3 минута
(Последње ажурирано: 21/02/2021)

ЕУ је предложила да се у возове уложи преко 100 милијарди евра за подстицање европских путовања, Ова инвестиција ће комбиновати са јавних и приватних средстава. свеукупно, укупна инвестиција премашиће 4,5 милијарди евра. Инвестиција ће доћи кроз финансирање група под називом povezivanje Европе постројење. Укратко, Средства ће доћи из неколико група. Ове групе су национални, приватни, и инвестиционе банке.

Средства ће помоћи унапредити европску путовања железничку мрежу. такође, инвестиција ће помоћи развоју алтернативне опције горива за возове. додатно, Средства ће отворити пут за транспорт са нултом емисијом.

 

Еуропеан Травел Пројекти

Projects will focus on the core network of European travel. €719.5 million is for the Европска железничка мрежа. €99.6 million is for upgrading road transport. такође, €78.9 million is for developing ports. And €44.7 million is for inland waterways.

Водећи иницијативе да ће средства покривају укључују;

  1. povećanje брзина возова између Данске и Немачка.
  2. Надоградња пруге у Словенији
  3. Железнички тунел између Италије и Француске
  4. Додавање 340 пуњења станице због електричне аутомобили
  5. Прилагођавају пловним путевима због транспорт робе

Келн до Копенхагена Траинс

Дрезден до Копенхагена Траинс

Нирнберга до Копенхагена Траинс

 

Additional EU train funding of €37 Billion for European travel

According to some izvori, Европа је уложила додатних 37 милијарди евра у железничку индустрију. Овај износ ће дати више људи радних места и прихода. Европска железничка мрежа настала је због повећања капацитета и одрживости. Ево неких пројеката за које се користи 37 милијарди евра;

Дизелдорф на Хамбург Траинс

Бон за Берлин Траинс

Хајделберг за Минхен Траинс

 

 

1. Готтхард База Тунел

Иако је овај тунел је 17 година стар, отворио се тек за европска путовања у 2016. Због свега алпине планине, требало је 2,400 радници за бушење кроз. Дужина је тунел је готово 57 КМ, што га чини највећим тунел на свету. Због величине тунела, the cost was € 11 милијарде.

Овај тунел повезује Северна Италија са јужне Немачке који су два важна земље у Европској путовања екосистем. Убудуће, 240 теретни возови ће користити ово тунел. Због тунела, товаре роба ће заменити у 2 милион камиона путовања годишње. Камиони да се вози на планину и чекати у путарине редове. Као резултат, товаре роба, which will travel at an uninterrupted 160 KM per hour will be preferred.

Трента на Лаго ди Гарда Песцхиера Траинс

Болзано Божен на Лаго ди Гарда Песцхиера Траинс

Болоња на Лаго ди Гарда Песцхиера Траинс

Венеција на Лаго ди Гарда Песцхиера Траинс

 

2. Фехмарнбелт линк

Ова фиксна веза тунел ће бити најдужи тунел уроњен у свету. The tunnel will link Denmark with the German Island of Fehmarn. The total cost of this link tunnel is €7 billion. Овај линк ће сећи влак vreme између Стокхолм и Хамбург 2 сати. Теретни индустрија између Немачке, Данска, и Шведска су масовно добили са овог линка, ово ће сигурно побољшати европска путовања.

Штутгарт у Хамбург Траинс

Антверпен на Хамбург Траинс

Лајпциг на Хамбург Траинс

Бон за Хамбург Траинс

 

3. Европска жељезничка мрежа повезивањем на путовању Пројекат ВДЕ 8

ВДЕ 8 је вероватно највећа железница градилиште у Немачкој. Пројекат побољшава транспорт преко Немачке. Због своје величине и технологија ВДЕ 8 линија између Берлина и Минхен costs €10 billion.

Дизелдорф у Минхену Траинс

Дрезден у Минхену Траинс

Нирнберг у Минхену Траинс

Бон за Минхен Траинс

 

Тицкет резервације у 3 минута

Резервације возну карту у за европске путовања? Зашто не узети 3 минута на нашем сајту да пронађе најјефтиније карте за своје путева. Пријава на нашем сајту сада боок возови. Карте се могу платити на на више начина, укључујући идеална и Картице.

 

Да ли желите да уградите нашу блогу на свом сајту, кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml, и можете променити / у на / ру или / ср и више језика.