Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 16/12/2022)

Spațiile de coworking au devenit destul de populare în întreaga lume, mai ales în lumea tehnologiei. Înlocuirea birourilor tradiționale, spațiile de coworking de top din Europa sunt revizuite pentru a oferi șansa de a face parte din comunitatea globală. Pe scurt, Spațiile de lucru în comun și persoana care lucrează în fața dvs. pot aparține unei alte industrii sau afaceri.

Intr-adevar, spațiile de coworking sunt ideale pentru lucrătorii la distanță, startup-uri, și proprietarii de întreprinderi mici din industriile de tehnologie și marketing. Oferirea de cultură socială și adunarea de evenimente este o modalitate excelentă de a vă amesteca și de a crea relații cu localnicii dacă lucrați departe de casă într-unul dintre cele mai bune spații de coworking din Europa.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

STUP Spațiu de coworking în Budapesta

Cu un calendar grozav de evenimente și spații de lucru luminoase, tinerii antreprenori din Budapesta iubesc spațiul de coworking Kaptar. Această locație atrage Generația Z într-o măsură mai mare, datorită atmosferei tinere incredibile și a abundenței mari de ateliere profesionale. Prin urmare, pe lângă faptul că primesc un mediu de lucru unic, de asemenea, primești oportunități semnificative de relație cu localnicii.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă faceți baza în timp ce lucrând de la distanță și locuind în Ungaria, vă sugerăm să luați în considerare Kaptar. Daca eziti, începe cu un permis de zi, încercați facilitățile, experimentează vibrațiile, și se amestecă cu mințile locale extraordinare. Credem că cele mai bune lucruri despre spațiile de coworking sunt flexibilitatea și comunitatea.

Beneficii: Vineri seara evenimente și ateliere pentru antreprenori.

Locație: 1065 Revay Koz 4., Budapesta, Ungaria

Trenuri de la Viena la Budapesta

Trenuri Praga - Budapesta

Trenuri de la München la Budapesta

Trenuri de la Graz la Budapesta

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Spații de lucru în comun

Spațiile de coworking Mindspace oferă un mediu de lucru luxos și potrivit pentru directori și companii de profil înalt. Chiar dacă Mindspace este popular printre companiile de tip boutique, se potrivește și corporațiilor mai mari sau companiilor medii. Chiar dacă decorul este foarte atrăgător, toti clientii, mai ales cele mari, ar trebui să ia în considerare cu atenție înainte de a decide să schimbe birourile permanente în spații comune.

Spațiile de coworking Mindspace au spații deschise, săli de întâlnire private, saloane frumoase, și spații pentru evenimente. Designul elegant și contemporan contribuie la vibrațiile exclusive ale cluburilor din spațiile de coworking Mindspace din întreaga lume – SUA, Europa, şi Israel. Clienții pot alege între un permis de zi sau închirierea unui spațiu pe termen lung.

Locații de top Mindspace în Europa: Frankfurt, Berlin, Amsterdam.

Berlin Trenurile Aachen

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Aachen Trenurile Koln

 

Coworking For Business Travelers

Triburi Spații de lucru în comun

Spațiile luminoase Triburi au fost inspirate satisfăcător nomazi digitali și lucrători la distanță de cand 2015. Triburi’ decor în tonuri pământii, porții de mâncare proaspăt preparate, și facilități superbe fac Triburi’ spații de coworking una dintre cele mai bune din Europa. Pe deasupra, Ramurile triburilor sunt situate în cele mai confortabile locații, în apropiere de gări precum Amsterdam Amstel.

Săli de ședințe, servicii de birou virtual, și spațiile flexibile de birouri sunt câteva avantaje de care te poți bucura la Tribes. Asa de, dacă te gândești să-ți schimbi biroul de acasă într-un spațiu la modă, spațiile de coworking Tribes sunt disponibile zilnic, săptămânal, sau chiria lunara. Este perfectă în special pentru lucrul hibrid.

Top Triburi locații din Europa: Amsterdam, Bruxelles.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Spații de coworking WeWork

WeWork a dominat industria spațiilor de coworking din întreaga lume. În timp ce în ultimii ani, Popularitatea WeWork a scăzut, facilitatile si serviciile Ofertele WeWork sunt de top. De exemplu, soluțiile pentru spațiul de lucru sunt unele dintre cele mai versatile din lume, de la închirierea unui etaj întreg până la săli de conferințe – Spațiile WeWork au o soluție pentru orice afacere.

Prin urmare, Spațiile de coworking WeWork conduc în infrastructură și oportunități de colaborare la evenimente bine planificate și happy hours. Situat în 127 orașe din întreaga lume, WeWork oferă o experiență unică de coworking în locații europene populare, in estul Mijlociu, America de Nord, Africa, și Asia-Pacific. În prezent, rețeaua WeWork acoperă 23 țări.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Digital Nomads having fun

Spațiu de coworking CoWomen din Berlin

Un refugiu de creat pentru femei, dezvolta, și rețea – Spațiile CoWomen sunt o comunitate activă. În plus, comunitatea salută femei din medii diverse care doresc să-și împărtășească cunoștințele și abilitățile profesionale. CoWomen oferă o senzație de casă, un spațiu intim de birou, o chicinetă drăguță, și o zonă de lounge frumoasă.

Dacă începi propria afacere, combinând munca și călătoriile – CoWomen este un spațiu perfect pentru a face conexiuni și a întâlni alte femei antreprenoare. Abonamentele accesibile și flexibile fac ca spațiile CoWomen din Berlin să fie ideale pentru toate femeile care fac primii pași și investesc mai mult în afacerile lor..

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Cele mai bune spații de coworking din Londra

Într-o locație centrală, totusi departe de agitatia orasului, Clubul Lether este unde se fac start-up-uri locale. TClubul de piele este chiar lângă gara London Bridge, deci ai acces la orice punct din Londra, ceea ce este un avantaj enorm dacă faci naveta în tot orașul, dar ai nevoie de o bază unde să-ți dezvolți afacerea și să-ți ajungă din urmă la muncă..

în plus, puteți alege între a lucra în interior sau în aer liber, cu priveliștile spre Shard de pe acoperiș. La fel ca majoritatea spațiilor de coworking din Europa, Leather Club oferă diverse abonamente, de la lunar sau trece zile. Asa de, nu sunteți legat prin contract de chirie sau locație scumpă, ci mai degrabă aveți flexibilitate, ceea ce este deosebit de important într-o lume cu ritm rapid.

În concluzie, dacă sunteți persoană fizică sau aveți o echipă mică, aceste șapte spații de coworking din Europa răspund tuturor nevoilor tale. Designul și infrastructura excelentă creează condițiile ideale pentru crearea de rețele în toată Europa, creșterea profiturilor, economisind în același timp costurile de chirie.

Amsterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

O călătorie grozavă cu trenul începe cu găsirea celor mai bune bilete de tren pe cea mai minunată și confortabilă rută de tren. Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul și să găsiți cele mai bune bilete de tren la cele mai bune prețuri.

 

 

Doriți să încorporați blogul nostru „Top 7 Spații de coworking în Europa” pe site-ul dvs? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)