Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 16/12/2022)

Coworking spaces har blitt ganske populære over hele verden, spesielt i teknologiverdenen. Bytte ut tradisjonelle kontorer, de beste coworking-plassene i Europa blir gjennomgått for å tilby sjansen til å være en del av det globale fellesskapet. I et nøtteskall, samdeling av arbeidsplasser og personen som jobber overfor deg kan tilhøre en annen bransje eller virksomhet.

Faktisk, Coworking spaces er ideelle for eksterne arbeidere, oppstart, og småbedriftseiere i teknologi- og markedsføringsbransjen. Å tilby sosial kultur og samle arrangementer er en fin måte å mingle og nettverke med lokalbefolkningen på hvis du jobber hjemmefra i en av de beste coworking-plassene i Europa.

HIVE Coworking Space i Budapest

Med en flott arrangementskalender og lyse arbeidsplasser, unge gründere i Budapest elsker coworking space Kaptar. Denne beliggenheten tiltrekker Generasjon Z i større grad, på grunn av den utrolige unge atmosfæren og store overflod av profesjonelle verksteder. Derfor, i tillegg til å få et unikt arbeidsmiljø, du får også betydelige nettverksmuligheter med lokalbefolkningen.

Dermed, hvis du leter etter et sted å lage din base mens jobber eksternt og bor i Ungarn, vi foreslår at du vurderer Kaptar. Hvis du nøler, start med dagspass, prøve ut fasilitetene, oppleve vibbene, og blande seg med de enorme lokale sinnene. Vi tror at det beste med coworking spaces er fleksibilitet og fellesskap.

Fordeler: Fredag ​​kveld arrangementer og workshops for gründere.

plassering: 1065 Revay Koz 4., Budapest, Ungarn

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Praha til Budapest

Tog fra München til Budapest

Tog fra Graz til Budapest

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

Coworking-rommene Mindspace tilbyr et luksuriøst og passende arbeidsmiljø for ledere og høyprofilerte virksomheter. Selv om Mindspace er populært blant boutiquebedrifter, det passer også større selskaper eller mellomstore selskaper. Selv om innredningen er svært tiltalende, alle klientene, spesielt store, bør vurdere nøye før de bestemmer seg for å endre faste kontorer til fellesrom.

Mindspace coworking spaces har åpne rom, private møterom, vakre salonger, og arrangementslokaler. Den slanke, moderne designen bidrar til de eksklusive klubbvibbene til Mindspace coworking-rom rundt om i verden – USA, Europa, og Israel. Kundene kan velge mellom dagskort eller langtidsleie.

Topp Mindspace-lokasjoner i Europa: Frankfurt, Berlin, Amsterdam.

Berlin til Aachen Togene

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

Aachen til Köln Togene

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking Spaces

De lyse rommene Tribes har vært tilfredsstillende inspirert digitale nomader og fjernarbeidere siden 2015. Stammer’ dekor i jordfarger, ferske serveringer av mat, og ypperlige fasiliteter gjør Tribes’ coworking spaces en av de beste i Europa. På toppen av det, Tribes grener er lokalisert på de mest komfortable stedene, i nærheten av jernbanestasjoner som Amsterdam Amstel.

Møterom, virtuelle kontortjenester, og fleksible kontorplasser er noen få fordeler du kan nyte på Tribes. Så, hvis du vurderer å bytte hjemmekontor til en trendy plass, Tribes coworking spaces er tilgjengelig for daglig, ukentlig, eller månedlig leie. Den er spesielt perfekt for hybridarbeid.

Topp Tribes steder i Europa: Amsterdam, Brussel.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

WeWork Coworking Spaces

WeWork har dominert industrien for coworking spaces rundt om i verden. Mens de siste årene, WeWorks popularitet har gått ned, fasilitetene og tjenestene WeWork-tilbudene er førsteklasses. For eksempel, arbeidsplassløsningene er noen av de mest allsidige i verden, fra leie av en hel etasje til konferanserom – WeWork spaces har en løsning for enhver bedrift.

Derfor, WeWork coworking spaces leder i infrastruktur og samarbeidsmuligheter ved godt planlagte arrangementer og glade timer. Lokalisert i 127 byer over hele verden, WeWork tilbyr en unik coworking-opplevelse på populære europeiske steder, i Midtøsten, Nord Amerika, Afrika, og Asia-Stillehavet. For tiden, WeWork-nettverket dekker 23 land.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space i Berlin

Et fristed for kvinner å skape, utvikle, og nettverk – CoWomen-rom er et aktivt fellesskap. Dessuten, samfunnet ønsker kvinner med ulik bakgrunn velkommen som ønsker å dele sine faglige kunnskaper og ferdigheter. CoWomen tilbyr en hjemmekoselig følelse, et intimt arbeidsbord, en søt kjøkkenkrok, og et hyggelig salongområde.

Hvis du starter din egen bedrift, kombinere arbeid og reise – CoWomen er et perfekt sted å knytte forbindelser og møte andre kvinnelige gründere. De rimelige og fleksible medlemskapene gjør CoWomen-rom i Berlin ideelle for alle kvinner som tar sine første skritt og investerer mer i virksomheten deres.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Beste Coworking Spaces i London

På en sentral plassering, likevel borte fra byoppstyret, Club Lether er der det lages lokale oppstartsbedrifter. Tskinnklubben ligger rett ved siden av London Bridge stasjon, slik at du har tilgang til et hvilket som helst punkt i London, som er en stor fordel hvis du pendler over hele byen, men trenger en base hvor du kan dyrke virksomheten din og ta igjen jobben.

Dessuten, du kan velge mellom å jobbe innendørs eller utendørs med utsikten over Shard på taket. Som de fleste coworking-rom i Europa, Leather Club tilbyr ulike pass, fra månedlig eller dagspass. Så, du er ikke bundet av kontrakt til dyr husleie eller beliggenhet, men har heller fleksibilitet som er spesielt viktig i en verden med høyt tempo.

For å konkludere, hvis du er enkeltperson eller har et lite team, disse syv coworking-plassene i Europa svarer på alle dine behov. Den utmerkede designen og infrastrukturen skaper de ideelle forholdene for nettverksbygging over hele Europa, øke fortjenesten samtidig som du sparer på leiekostnader.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

En flott togreise begynner med å finne de beste togbillettene på den mest fantastiske og komfortable togruten. Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å forberede en togtur og finne de beste togbillettene til de beste prisene.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget “Top 7 Coworking Spaces In Europe” på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Rull ned litt for å se inn kode)