Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 16/12/2022)

Coworking-rum er blevet ret populære over hele verden, især i teknologiverdenen. Udskiftning af traditionelle kontorer, de bedste coworking-rum i Europa bliver gennemgået for at give muligheden for at blive en del af det globale samfund. I en nøddeskal, fælles arbejdsområder og den person, der arbejder over for dig, kan tilhøre en anden branche eller virksomhed.

Ja, Coworking-rum er ideelle til fjernarbejdere, startups, og små virksomhedsejere i teknologi- og marketingindustrien. At tilbyde social kultur og indsamling af begivenheder er en fantastisk måde at mingle og netværke med lokalbefolkningen, hvis du arbejder hjemmefra i et af de bedste coworking-rum i Europa.

HIVE Coworking Space i Budapest

Med en fantastisk eventkalender og lyse arbejdsrum, unge iværksættere i Budapest elsker coworking space Kaptar. Denne placering tiltrækker Generation Z i højere grad, på grund af den utrolige unge atmosfære og store overflod af professionelle workshops. Derfor, udover at få et unikt arbejdsmiljø, du får også betydelige netværksmuligheder med lokalbefolkningen.

Dermed, hvis du leder efter et sted at lave din base mens arbejder på afstand og bor i Ungarn, vi foreslår, at du overvejer Kaptar. Hvis du tøver, start med et dagskort, afprøve faciliteterne, opleve stemningerne, og blande sig med de enorme lokale sind. Vi tror på, at de bedste ting ved coworking spaces er fleksibilitet og fællesskab.

Frynsegoder: Fredag ​​aften arrangementer og workshops for iværksættere.

Beliggenhed: 1065 Revay Koz 4., Budapest, Ungarn

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Prag til Budapest

München til Budapest tog

Tog fra Graz til Budapest

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

Coworking-rummene Mindspace tilbyder et luksuriøst og velegnet arbejdsmiljø for ledere og højt profilerede virksomheder. Også selvom Mindspace er populært blandt boutique-virksomheder, det passer også til større virksomheder eller mellemstore virksomheder. Også selvom indretningen er yderst tiltalende, alle kunderne, især store, bør overveje grundigt, inden man beslutter sig for at ændre faste kontorer til fællesrum.

Mindspace coworking spaces har åbne rum, private mødelokaler, smukke lounger, og arrangementsrum. Det slanke moderne design bidrager til de eksklusive klubvibes i Mindspace coworking-rum rundt om i verden – USA, Europa, og Israel. Kunderne kan vælge mellem et dagskort eller langtidsleje.

Top Mindspace-lokationer i Europa: Frankfurt, Berlin, Amsterdam.

Berlin til Aachen Tog

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln Tog

Aachen til Köln Tog

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking Spaces

De lyse rum stammer har været tilfredsstillende inspireret digitale nomader og fjernarbejdere siden 2015. Stammer’ indretning i jordfarver, frisklavede madserveringer, og fremragende faciliteter gør Tribes’ coworking spaces et af de bedste i Europa. Oven i købet, Tribes filialer er placeret på de mest komfortable steder, i nærheden af ​​jernbanestationer som Amsterdam Amstel.

Mødelokaler, virtuelle kontortjenester, og fleksible kontorlokaler er nogle få fordele, du kan nyde hos Tribes. Så, hvis du overvejer at skifte dit hjemmekontor til et trendy rum, Tribes coworking spaces er tilgængelige for dagligt, ugentlig, eller månedlig husleje. Den er især perfekt til hybridarbejde.

Top Tribes steder i Europa: Amsterdam, Bruxelles.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

WeWork Coworking Spaces

WeWork har domineret industrien for coworking spaces rundt om i verden. Mens i de senere år, WeWorks popularitet er faldet, faciliteterne og tjenesterne WeWork-tilbuddene er i top. For eksempel, Arbejdspladsløsningerne er nogle af de mest alsidige på verdensplan, fra leje af en hel etage til konferencelokaler – WeWork spaces har en løsning til enhver virksomhed.

Derfor, WeWork coworking spaces fører til infrastruktur og samarbejdsmuligheder ved veltilrettelagte arrangementer og happy hours. Placeret i 127 byer verden over, WeWork tilbyder en unik coworking-oplevelse på populære europæiske steder, i Mellemøsten, Nordamerika, Afrika, og Asien-Stillehavsområdet. I øjeblikket, WeWork netværket dækker 23 lande.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space i Berlin

Et fristed for kvinder at skabe, udvikle, og netværk – CoWomen spaces er et aktivt fællesskab. desuden, Fællesskabet byder kvinder med forskellig baggrund velkommen, som ønsker at dele deres faglige viden og færdigheder. CoWomen tilbyder en hjemlig stemning, et intimt arbejdsbord, et sødt tekøkken, og et dejligt loungeområde.

Hvis du starter din egen virksomhed, kombinerer arbejde og rejser – CoWomen er et perfekt sted at skabe forbindelser og møde andre kvindelige iværksættere. De overkommelige og fleksible medlemskaber gør CoWomen-rum i Berlin ideelle for alle kvinder, der tager deres første skridt og investerer mere i deres virksomheder.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Bedste Coworking Spaces i London

På en central placering, dog væk fra byens tumult, Club Lether er hvor der laves lokale nystartede virksomheder. Tlæderklubben ligger lige ved siden af ​​London Bridge station, så du har adgang til ethvert punkt i London, hvilket er en stor fordel, hvis du pendler over hele byen, men har brug for en base, hvor du kan dyrke din virksomhed og indhente arbejdet.

i øvrigt, du kan vælge mellem at arbejde indendørs eller udendørs med udsigten over Shard på taget. Som de fleste coworking-rum i Europa, Læderklubben tilbyder forskellige pas, fra månedligt eller dagspas. Så, du er ikke bundet af kontrakt til dyr husleje eller beliggenhed, men har snarere fleksibilitet, hvilket er særligt vigtigt i en fartfyldt verden.

Afslutningsvis, hvis du er enkeltperson eller har et lille team, disse syv coworking-rum i Europa opfylder alle dine behov. Det fremragende design og infrastrukturen skaber de ideelle betingelser for netværk over hele Europa, øge dit overskud og samtidig spare på huslejeomkostninger.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

En fantastisk togrejse begynder med at finde de bedste togbilletter på den mest vidunderlige og komfortable togrute. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togrejse og finde de bedste togbilletter til de bedste priser.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg ”Top 7 Coworking Spaces In Europe” på din side? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Rul lidt ned for at se Koden)