Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/12/2022)

Coworking-tiloista on tullut varsin suosittuja maailmanlaajuisesti, varsinkin tekniikan maailmassa. Perinteisten toimistojen tilalle, Euroopan parhaat coworking-tilat arvostetaan, jotta ne tarjoavat mahdollisuuden olla osa globaalia yhteisöä. Pähkinänkuoressa, jakavat työtilat ja vastapäätäsi työskentelevä henkilö voi kuulua eri toimialaan tai yritykseen.

Todellakin, coworking-tilat ovat ihanteellisia etätyöntekijöille, startupeista, sekä teknologia- ja markkinointialan pienyritysten omistajat. Sosiaalisen kulttuurin ja kokoontumistapahtumien tarjoaminen on loistava tapa seurustella ja verkostoitua paikallisten ihmisten kanssa, jos työskentelet poissa kotoa yhdessä Euroopan parhaista coworking-tiloista.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

PESÄ Coworking-tila Budapestissa

Upea tapahtumakalenteri ja valoisat työtilat, Budapestin nuoret yrittäjät rakastavat työskentelytilaa Kaptarissa. Tämä sijainti houkuttelee Z-sukupolvi suuremmassa määrin, uskomattoman nuorekkaan ilmapiirin ja ammattitaitoisten työpajojen runsauden ansiosta. Siksi, ainutlaatuisen työympäristön lisäksi, saat myös merkittäviä verkostoitumismahdollisuuksia paikallisten kanssa.

Täten, jos etsit paikkaa perustaaksesi työskentelee etänä ja asuu Unkarissa, suosittelemme harkitsemaan Kaptaria. Jos epäröit, aloita päiväkortilla, kokeile tiloja, kokea tunnelmat, ja seurustella valtavien paikallisten mielien kanssa. Uskomme, että parasta coworking-tiloissa on joustavuus ja yhteisöllisyys.

Edut: Perjantai-illan tapahtumia ja työpajoja yrittäjille.

Sijainti: 1065 Revay Koz 4., Budapest, Unkari

Junat Wienistä Budapestiin

Praha - Budapest junat

Junat Münchenistä Budapestiin

Grazista Budapestiin junalla

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

Coworking-tilat Mindspace tarjoavat ylellisen ja sopivan työympäristön johtajille ja korkean profiilin yrityksille. Vaikka Mindspace on suosittu putiikkiyritysten keskuudessa, se sopii myös isommille yrityksille tai keskitason yrityksille. Vaikka sisustus on erittäin houkutteleva, kaikki asiakkaat, varsinkin isot, kannattaa harkita huolellisesti ennen kuin päättää muuttaa pysyvät toimistot yhteiskäyttöön.

Mindspace-coworking-tiloissa on avoimia tiloja, yksityiset kokoustilat, kauniita oleskelutiloja, ja tapahtumatilat. Tyylikäs nykyaikainen muotoilu edistää Mindspacen yhteistyötilojen eksklusiivista klubitunnelmaa ympäri maailmaa – Yhdysvallat, Euroopassa, ja Israel. Asiakkaat voivat valita päivälipun tai tilan pitkäaikaisen vuokrauksen välillä.

Parhaat Mindspace-paikat sisään Euroopassa: Frankfurt, Berliini, Amsterdam.

Berliini Aachen Junat

Frankfurt Köln Junat

Dresden Köln Junat

Aachen Köln Junat

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking Spaces

Heimojen valoisat tilat ovat saaneet inspiraationsa digitaaliset nomadit ja etätyöntekijät siitä asti kun 2015. Heimot’ sisustus maanläheisillä sävyillä, juuri valmistettuja ruoka-annoksia, ja erinomaiset tilat tekevät Tribes’ coworking-tilat yksi Euroopan parhaista. Sen lisäksi, Heimojen oksat sijaitsevat mukavimmissa paikoissa, lähellä rautatieasemaa, kuten Amsterdam Amstel.

Kokoustilat, virtuaalitoimistopalvelut, ja joustavat toimistotilat ovat muutamia etuja, joista voit nauttia Tribesissä. Niin, jos harkitset kotitoimistosi vaihtamista trendikkääseen tilaan, Tribes-coworking-tilat ovat käytettävissä päivittäin, viikoittain, tai kuukausivuokra. Se sopii erityisen hyvin hybridityöskentelyyn.

Parhaat Tribes-paikat Euroopassa: Amsterdam, Bryssel.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

WeWork Coworking tilat

WeWork on hallinnut coworking-alaa ympäri maailmaa. Vaikka viime vuosina, WeWorkin suosio on laskenut, tilat ja palvelut WeWork-tarjoukset ovat huippuluokkaa. Esimerkiksi, työtilaratkaisut ovat maailman monipuolisimpia, koko kerroksen vuokraamisesta kokoustiloihin – WeWork-tiloista löytyy ratkaisu mihin tahansa yritykseen.

Siksi, WeWork-coworking-tilat johtavat infrastruktuuriin ja yhteistyömahdollisuuksiin hyvin suunnitelluissa tapahtumissa ja happy hourissa. Sijaitsee 127 kaupungit maailmanlaajuisesti, WeWork tarjoaa ainutlaatuisen yhteistyökokemuksen suosituissa Euroopan paikoissa, Lähi-idässä, Pohjois-Amerikka, Afrikka, ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Tällä hetkellä, WeWork-verkosto kattaa 23 maat.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space Berliinissä

Naisten luomispaikka, kehittää, ja verkkoon – CoWomen-tilat ovat aktiivinen yhteisö. Lisäksi, yhteisö toivottaa tervetulleeksi eritaustaisia ​​naisia, jotka haluavat jakaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan. CoWomen tarjoaa kodikkaan tunnelman, intiimi työpöytätila, söpö minikeittiö, ja mukava oleskelutila.

Jos olet perustamassa oman yrityksen, työn ja matkustamisen yhdistäminen – CoWomen on täydellinen paikka luoda yhteyksiä ja tavata muita naisyrittäjiä. Edullisten ja joustavien jäsenyyksien ansiosta Berliinin CoWomen-tilat ovat ihanteellisia kaikille naisille, jotka tekevät ensimmäisiä askeleita ja investoivat enemmän yrityksiinsä.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Lontoon parhaat työskentelytilat

Keskeisellä paikalla, kuitenkin kaukana kaupungin hälinästä, Club Lether on missä tehdään paikallisia start-up-yrityksiä. Thän nahkakerho on aivan London Bridgen aseman vieressä, joten sinulla on pääsy mihin tahansa paikkaan Lontoossa, mikä on valtava etu, jos kuljet ympäri kaupunkia, mutta tarvitset tukikohdan, jossa voit kehittää liiketoimintaasi ja päästä töihin.

Lisäksi, voit valita, työskenteletkö sisällä tai ulkona kattoterassin näköalalla. Kuten useimmat coworking-tilat Euroopassa, Leather Club tarjoaa erilaisia ​​passeja, kuukausittain tai päivä kuluu. Niin, et ole sidottu sopimukseen kalliiseen vuokraan tai sijaintiin, vaan sinulla on joustavuus, mikä on erityisen tärkeää nopeatempoisessa maailmassa.

Tiivistettynä, jos olet yksilö tai sinulla on pieni ryhmä, nämä seitsemän coworking-tilaa Euroopassa vastaavat kaikkiin tarpeisiisi. Erinomainen suunnittelu ja infrastruktuuri luovat ihanteelliset olosuhteet verkostoitumiselle kaikkialla Euroopassa, kasvattaa voittoasi samalla kun säästät vuokrakuluissa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Suuri junamatka alkaa parhaiden junalippujen löytämisellä upeimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan ja löytämään parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "Yläosa 7 Coworking Spaces In Europe” sivustollesi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)