Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 16/12/2022)

Οι χώροι συνεργασίας έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς παγκοσμίως, ειδικά στον τεχνολογικό κόσμο. Αντικατάσταση παραδοσιακών γραφείων, Οι κορυφαίοι χώροι συνεργασίας στην Ευρώπη αναθεωρούνται για να προσφέρουν την ευκαιρία να γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας. Με λίγα λόγια, να μοιράζεστε χώρους εργασίας και το άτομο που εργάζεται απέναντι σας μπορεί να ανήκει σε διαφορετικό κλάδο ή επιχείρηση.

Πράγματι, Οι χώροι συνεργασίας είναι ιδανικοί για απομακρυσμένους εργαζόμενους, νεοσύστατες επιχειρήσεις, και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στον κλάδο της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ. Η προσφορά κοινωνικής κουλτούρας και συγκέντρωσης εκδηλώσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναναστραφείτε και να δικτυωθείτε με τους ντόπιους, εάν εργάζεστε μακριά από το σπίτι σε έναν από τους κορυφαίους χώρους συνεργασίας στην Ευρώπη.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

ΚΥΨΕΛΗ Coworking Space στη Βουδαπέστη

Με υπέροχο ημερολόγιο εκδηλώσεων και φωτεινούς χώρους εργασίας, Οι νέοι επιχειρηματίες στη Βουδαπέστη λατρεύουν τον χώρο συνεργασίας Kaptar. Αυτή η τοποθεσία ελκύει Γενιά Ζ σε μεγαλύτερο βαθμό, λόγω της απίστευτης νεανικής ατμόσφαιρας και της μεγάλης πληθώρας επαγγελματικών εργαστηρίων. Επομένως, εκτός από τη λήψη ενός μοναδικού εργασιακού περιβάλλοντος, έχετε επίσης σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης με τους ντόπιους.

Ετσι, αν ψάχνετε για ένα μέρος για να κάνετε τη βάση σας ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως και ζουν στην Ουγγαρία, σας προτείνουμε να σκεφτείτε το Kaptar. Αν διστάζετε, ξεκινήστε με ένα ημερήσιο πάσο, δοκιμάστε τις εγκαταστάσεις, ζήστε τις δονήσεις, και συναναστραφείτε με τα τεράστια τοπικά μυαλά. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα πράγματα για τους χώρους συνεργασίας είναι η ευελιξία και η κοινότητα.

Προνόμια: Απογευματινές εκδηλώσεις και εργαστήρια Παρασκευής για επιχειρηματίες.

Τοποθεσία: 1065 Ρεβέι Κοζ 4., Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Τρένα από Βιέννη προς Βουδαπέστη

Τρένα από Πράγα προς Βουδαπέστη

Τρένα από Μόναχο προς Βουδαπέστη

Τρένα από Γκρατς προς Βουδαπέστη

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

Οι χώροι συνεργασίας Mindspace προσφέρουν ένα πολυτελές και κατάλληλο περιβάλλον εργασίας για στελέχη και επιχειρήσεις υψηλού προφίλ. Παρόλο που το Mindspace είναι δημοφιλές μεταξύ των μπουτίκ επιχειρήσεων, ταιριάζει επίσης σε μεγαλύτερες εταιρείες ή εταιρείες μεσαίας κατηγορίας. Παρόλο που η διακόσμηση είναι πολύ ελκυστική, όλους τους πελάτες, ειδικά τα μεγάλα, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά πριν αποφασίσει να αλλάξει μόνιμα γραφεία σε κοινόχρηστους χώρους.

Οι χώροι συνεργασίας του Mindspace έχουν ανοιχτούς χώρους, ιδιωτικές αίθουσες συσκέψεων, όμορφα σαλόνια, και χώρους εκδηλώσεων. Η κομψή μοντέρνα σχεδίαση συμβάλλει στις αποκλειστικές δονήσεις club των χώρων συνεργασίας Mindspace σε όλο τον κόσμο – οι ΗΠΑ, Ευρώπη, και το Ισραήλ. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ημερήσιας κάρτας ή ενοικίασης χώρου για μακροχρόνια.

Κορυφαίες τοποθεσίες Mindspace σε Ευρώπη: Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Άμστερνταμ.

Βερολίνο προς Άαχεν τρένα

Φρανκφούρτη προς Κολωνία τρένα

Δρέσδη στην Κολωνία τρένα

Άαχεν στην Κολωνία τρένα

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking Spaces

Οι φωτεινοί χώροι Tribes έχουν εμπνευστεί ικανοποιητικά ψηφιακοί νομάδες και απομακρυσμένοι εργαζόμενοι Από 2015. Φυλές’ διακόσμηση σε γήινους τόνους, μερίδες φρεσκοπαρασκευασμένων φαγητών, και οι υπέροχες εγκαταστάσεις κάνουν Tribes’ coworking spaces ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Συν τοις άλλοις, Τα υποκαταστήματα της Tribes βρίσκονται στις πιο άνετες τοποθεσίες, κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς όπως το Amsterdam Amstel.

Δωμάτια συναντήσεων, υπηρεσίες εικονικού γραφείου, και οι ευέλικτοι χώροι γραφείων είναι μερικά προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε στο Tribes. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αλλάξετε το γραφείο του σπιτιού σας σε έναν μοντέρνο χώρο, οι χώροι συνεργασίας Tribes είναι διαθέσιμοι για καθημερινά, εβδομαδιαίος, ή μηνιαίο μίσθωμα. Είναι ιδιαίτερα τέλειο για υβριδική εργασία.

Κορυφαίες τοποθεσίες Tribes στην Ευρώπη: Άμστερνταμ, Βρυξέλλες.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

WeWork Coworking Spaces

Το WeWork έχει κυριαρχήσει στη βιομηχανία των coworking χώρων σε όλο τον κόσμο. Ενώ τα τελευταία χρόνια, Η δημοτικότητα του WeWork έχει μειωθεί, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες Οι προσφορές WeWork είναι κορυφαίες. Για παράδειγμα, Οι λύσεις χώρου εργασίας είναι μερικές από τις πιο ευέλικτες παγκοσμίως, από την ενοικίαση ενός ολόκληρου ορόφου έως τις αίθουσες συνεδριάσεων – Οι χώροι WeWork έχουν μια λύση για κάθε επιχείρηση.

Επομένως, Οι χώροι συνεργασίας WeWork οδηγούν σε υποδομές και ευκαιρίες συνεργασίας σε καλά προγραμματισμένες εκδηλώσεις και χαρούμενες ώρες. Που βρίσκεται στην 127 πόλεις σε όλο τον κόσμο, Το WeWork προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας σε δημοφιλείς ευρωπαϊκές τοποθεσίες, στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αμερική, Αφρική, και Ασίας-Ειρηνικού. Επί του παρόντος, καλύπτει το δίκτυο WeWork 23 χώρες.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space στο Βερολίνο

Ένα καταφύγιο για να δημιουργήσουν οι γυναίκες, αναπτύσσω, και δίκτυο – Οι χώροι CoWomen είναι μια ενεργή κοινότητα. Επί πλέον, η κοινότητα καλωσορίζει γυναίκες διαφορετικού υπόβαθρου που επιθυμούν να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες. Το CoWomen προσφέρει μια οικεία αίσθηση, έναν οικείο χώρο γραφείου εργασίας, μια χαριτωμένη μικρή κουζίνα, και ένα ωραίο σαλόνι.

Εάν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, συνδυάζει εργασία και ταξίδι – Το CoWomen είναι ένας τέλειος χώρος για να κάνετε συνδέσεις και να συναντήσετε συναδέλφους επιχειρηματίες. Οι προσιτές και ευέλικτες συνδρομές κάνουν τους χώρους CoWomen στο Βερολίνο ιδανικούς για όλες τις γυναίκες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και επενδύουν περισσότερο στις επιχειρήσεις τους.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

 

Οι καλύτεροι χώροι συνεργασίας στο Λονδίνο

Σε κεντρικό σημείο, αλλά μακριά από την ταραχή της πόλης, Το Club Lether είναι εκεί δημιουργούνται τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις. ΤΤο leather club βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό London Bridge, ώστε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο στο Λονδίνο, που είναι τεράστιο πλεονέκτημα αν μετακινείστε σε όλη την πόλη αλλά χρειάζεστε μια βάση όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε την επιχείρησή σας και να προλάβετε τη δουλειά.

Εξάλλου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εργασίας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους με θέα στο Shard στην ταράτσα. Όπως οι περισσότεροι coworking χώροι στην Ευρώπη, το Leather Club προσφέρει διάφορα πάσο, από μηνιαία ή περνάει η μέρα. Έτσι, δεν είστε δεσμευμένοι με συμβόλαιο με ακριβό ενοίκιο ή τοποθεσία, αλλά μάλλον έχετε ευελιξία που είναι ιδιαίτερα σημαντική σε έναν κόσμο με γρήγορο ρυθμό.

Συμπερασματικά, εάν είστε άτομο ή έχετε μια μικρή ομάδα, Αυτοί οι επτά χώροι συνεργασίας στην Ευρώπη καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η υποδομή δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για δικτύωση σε όλη την Ευρώπη, αυξάνοντας τα κέρδη σας εξοικονομώντας παράλληλα το κόστος ενοικίου.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Ένα υπέροχο ταξίδι με τρένο ξεκινά με την εύρεση των καλύτερων εισιτηρίων τρένου στην πιο υπέροχη και άνετη διαδρομή τρένου. Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο και να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια τρένου στις καλύτερες τιμές.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «Κορυφή 7 Coworking Spaces In Europe» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να μας στείλετε κείμενο είτε να μας δώσετε εύσημα με έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl σε / tr ή / de και περισσότερες γλώσσες.