Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Există într-adevăr mai mult de o modalitate de a ajunge la Amsterdam de la Paris. Și, în timp ce toți vin cu pro și contra lor, călătorie de la Paris la Amsterdam, cu trenul rămâne cea mai bună opțiune atunci când face comparații. Noi vă dau toate motivele călătorie cu trenul ar trebui să fie prima ta alegere, mai ales dacă doriți să ajungă în Amsterdam de la Paris, în condiții de siguranță și în stil și confort.

 

Paris Amsterdam cu trenul vs. Alte moduri de călătorie

Călătoria cu mașina de la Paris la Amsterdam este, fără îndoială, o pitoresc conduce. in orice caz, aceasta are sens doar dacă vă puteți permite timp și sunt suficient de încrezător pentru a naviga drumurile între cele două orașe.

Indiferent de traseul pe care te iau pe dvs. excursie auto de la Paris la Amsterdam, există autostrăzi, Taxă, și consum de combustibil să se gândească la. Unitatea poate dura până la 6 ore, cel mai bun la; așa că va trebui să-și planifice pentru opriri REST. De asemenea, ia în considerare orice service și combustibilul necesar de-a lungul drum, precum și o pauză de prânz. Toate aceste cheltuieli pot și vor adăuga.

Ați putea lua în considerare a lua autobuzul, deoarece ați auzit că e cel mai ieftin mod pentru a călători în Amsterdam, de la Paris. In timp ce acest lucru este adevărat, calatoria va avea aproape 7 ore. E o lungă perioadă de timp pentru a fi pe drum. Se va simți chiar mai mult pentru ca esti inghesuit intr-un autobuz cu spațiu limitat pentru a se deplasa.

Există, de asemenea, posibilitatea de a zbura de la Paris la Amsterdam. Dar, în timp ce zbor va dura doar o oră și 15 minute, nu oferă aceleași avantaje ca și călătoriile pe uscat. Dacă nu ești în clasa întâi, veți găsi te înghesuiți în locuri incomode avion.

Există, de asemenea, nici frumos peisaj european să se bucure atunci când călătoriți cu avionul. Vei avea cea mai mare parte norii afară să se uite la dacă se întâmplă să fie așezat într-un loc la fereastră; in caz contrar, vă puteți baza pe un zbor în film pentru a vă menține distrați. Și nu uitați că, în timp călătorind cu avionul este, teoretic, cel mai rapid mod de a ajunge la Amsterdam, de la Paris, tot trebuie să ia în timpul și banii pe care îi va lua pentru a ajunge la aeroport.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Confortul și comoditatea Parisului la Amsterdam cu trenul

Când vine vorba de călătoria de la Paris la Amsterdam, călătoria cu trenul cu trenurile Thalys oferă cel mai bun din toate lumile. Este fără îndoială modul cel mai confortabil și convenabil de a călători Mulțumită tren de mare viteză. Puteți să vă deplasați ușor în tren fără să vă dați seama chiar că se mișcă.

De asemenea, vă veți simți mai în siguranță călătorind cu trenul, știind că nu distribuiți pe drumuri și autostrăzi cu drivere nechibzuit. Și la viteze de 300 km pe oră, vă atingeți destinaţie în jumătate din timp ar lua cu mașina sau cu autobuzul. Trenurile de mare viteză poate ajunge la Amsterdam, de la Paris, în 3 ore și 19 minute. Și spre deosebire de a călători cu avionul, vei avea rural european spectaculos să se bucure.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

Family Train Travel from Paris to Amsterdam

 

Rezervați-vă biletele de tren în avans, și vă puteți bucura de cele mai ieftine tarife, transportul ca trenul alegerea mai economic dacă aveți de gând.

Călătorind cu Thalys Trenurile, puteți cumpăra bilete până la 90 zile înainte de data dvs. de călătorie și de a salva până la 75% pe bilete de tren, dacă vă rezerva locuri dvs. din timp.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-paris-amsterdam-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)