Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 27/08/2021)

Toliko lepa mesta v Evropi, in kaj je več, to je tako preprosto, da jih vse obisk. Potovanje po železnici je odličen način, da vidite te vedro-seznam destinacije. Tukaj so 3 Evropska mesta najbolje obiskanih z vlakom.

 

Začnemo naša evropska mesta najbolje obiskanih z vlakom z dediščino: Rabljeni, Belgija

reka Bruges je med evropskimi mesti najbolj obiskanih z vlakom
Brugge Belgija

Obstaja več Belgiji kot samo čokolada. Brugge je znan, ker je kanal mesto, všeč Benetke in Amsterdam. Pravzaprav, celotno mesto je Unescova svetovna dediščina. Obisk Bruges z vlakom, je dobra ideja, saj Bruges glavna železniška postaja je le 10 minut hoje od vseh glavnih nakupovalne ulice in 20 minut do trga na trgu. Zagotavlja tudi vlaki na vseh drugih večjih mestih v Belgija, kot tudi do malo, Francija, in Thalys vlak Pariz–BruseljOstende.

Torej Rezervirajte si vozovnico in uživajte v lepih mest za Rabljeni. Bodite prepričani, da uživajo Mayo krompirček in lokalna pivo.

 

Bruselj Bruges vlakih

Antwerpen, da Bruges vlakih

Halle dve Bruges Vlaki

Gent do Bruges vlakih

 

Za soncu: Sevilla, Španija

Sevilla je med evropskimi mesti najbolj obiskanih z vlakom
Seville Španija

Kako se počutite o sončnih in evropskih mestih najbolje obiskanih z vlakom? Kaj pa krasen andaluzijske krajine in mavrska arhitektura? Zveni dobro? Potem Seville je za vas.

Večina potnikov razmišlja vlak potovanje v Španijo razmišljati o Barceloni in Madridu, vendar pravi dragulj leži južneje, V četrtem največjem mestu v Španiji.

Železniška postaja Santa Justa v Sevilli je del visoke hitrosti, pet linija dnevnih migracij storitev in poveže 17 večjih španskih mestih, tako da ni boljšega načina za potovanje, kot z vlakom.

Ko obiščete, obvezno obiščite osupljiva katedrala in pojdite na tapas turnejo – ti lahko knjiga z organizirano skupino.

 

Evropska mesta najbolje obiskanih z vlakom Za ogled: München, Nemčija

München je med evropskimi mesti najbolj obiskanih z vlakom
München Nemčija

München je čudovita mešanica novih znamenitosti, kot so na sedežu BMW in Allianz Arena in zgodovinskih znamenitosti, kot je Nymphenburg palača in München Hofgarten in da je razlog, zakaj smo jo dal na naših evropskih mestih najbolje obiskanih z vlakom.

Ob obisku Nemčija z vlakom, lahko hop na v Benetkah, potujejo skozi Verona, Trento, in Innsbruck, in – le sedem ur kasneje – biti notri München. Stališča vzdolž železnice jemlje dih. Čudovite italijanske vasi narediti pot za Alpe in nato Dolomiti pred prihodom v Münchnu.

Ko obiščete, se prepričajte, da poskusite nekaj a ‘Münchner Weiswurst', klobasa postrežena s sveže pečenimi presti in sladko gorčico. jo operite z enim od slovi bavarsko pivo.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

Kako priti do evropskih mestih najbolje obiskanih z vlakom?

Ali ste navdih, da obiščete eno od teh čudovitih evropskih mestih? Evropska mesta najbolje obiskanih z vlakom lahko rezervirate na najboljših železniških vozovnic cen na Saveatrain.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F3-european-cities-best-visited-by-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)