Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 11/06/2022)

След като го опитен комфорта, удобство, и като цяло чудесно пътуване с влак, това е трудно връщане към живот предварително релса. Особено, когато става дума за най-добрите европейски влакови маршрути през лятото. А континент пълен с живописни маршрути, драматични пейзажи, и излишък от невероятно дестинации да дангалак.

Пътуване с влак е далеч от най-живописна и удобна начин да получите из Европа, и някои маршрути наистина ще ви взривят, особено по време на лято!

 

Най-добрите европейски влакови маршрути: Тренирайте де Pignes, Франция

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

Линиите на Eurostar и други влакове въвеждат по-чести услуги. И хотели добре дошли посетителите на непикови цени. Има славни слънчеви дни, когато можете да се насладите на питие и дори храна отвън.

Открийте тази частна железопътна, който преминава на най-красив региони във Франция. Прованс е известен със своята природа и живописни пейзажи, пътуването е наистина добра идея, и със сигурност един от най-добрите европейски влакови маршрути да се вземат! По пътя си, на влак минава реки, мостове, малки разкошни села като Сейнт Андре ле Алп и Ентрево до крайната му дестинация - Динь ле Бен - столицата на региона Алпи дьо Горна Прованс.

маршрут: Ница-Digne-les Bains

Продължителност: 3 часа, 145 км

Кога да пътувате: пружина, лято, падане

 

Дижон до Прованс Влаковете

Париж до Прованс Влаковете

Лион до Прованс Влаковете

Марсилия до Прованс Влаковете

 

Най-добрите европейски влакови маршрути: Уест Рейн железница, Германия

The West Rhine Railway, Germany

 

Река Рейн е не само един от най-красивите реки в Европа, но също така е един от най-важните пътища на континента. Влива някои 1,320 километри от Швейцария по целия път до Холандия и Северно море. Една от най-привлекателните раздели на тази могъща река тече през Близкия долината на река Рейн в Германия (Rheintal), район с изключителна природна красота. Всъщност, участък на реката се простира от Манхайм в южната част на Кобленц на север се похвали природа толкова грандиозно, че голяма част, по-нататък Рейн дефиле (Rheinschlucht), е обявена за Световното наследство на ЮНЕСКО.

Благодарение на много замъци и историческите градове, този участък на река Рейн от векове повлияни художници, автори, и композитори, и със сигурност е един от най-добрите европейски влакови маршрути през летния сезон.

Влакът пътува по река Рейн и разкрива живописните места на Германия. На скални склонове лозя, старите замъци на върха на тях - може да получите от влака и посещение легендарния Лорелай скалата в Санкт. Гоархаузен, който се издига 120 м над Рейн. Едно наистина добро маршрут, по време на пътуване в тези красиви германски градове.

маршрут: Кьолн-Бон-Кобленц-Бинген-Майнц

Продължителност: 185 км

Кога да пътувате: лято, падане

 

Кьолн до Бон Влаковете

Бон до Кобленц Влаковете

Кобленц до Бинген Влаковете

Бинген до Франкфурт Влаковете

 

В Rauma железница, Норвегия

В Rauma железница става все по-популярен сред туристи, тъй като той става един от най-добрите европейски влакови маршрути през пролетта. Едно пътуване по тази железопътна линия ще ви откара до грандиозния характер между Andalsnes и Dombås.

Пътуването между Dombås и Andalsnes е 114 км и отнема 1 час и 40 минути. Влакът минава 32 мостове – включително известната Kylling мост, 59 метра над река Rauma – и преминава през 6 тунели. Влакът е с големи прозорци, което ви позволява да се облегнете назад и да се насладите на великолепната природа. Влакът също върви покрай известния Trollveggen – стената Трол, Европа най-високата планина перпендикулярна стена.

Пролетта е най-подходящото време да започнете да става. Влакът върви особено бавно красива гледка. Той спира за снимки в Kylling мост и от стената Трол, ръководство ще ви даде информация чрез високоговорителите, и вие също ще получите брошура с информация за забележителностите на пътуването.

маршрут: Andalsnes-Dombås

Продължителност: 1.5 часа, 114 км

Кога да пътувате: лято

 

 

Бернина Експрес, Швейцария за Италия

Bernina Express, Switzerland Train route

 

Пресичайки Алпи в Бернина Експрес със сигурност е един от най-добрите европейски влакови маршрути за посещение Европа! По пътя, Bernina Express преобръща холивудски стил над 65-метровия виадукт Landwasser, подписната структура на ретската железница, и обекта на ЮНЕСКО за световно наследство.
Общо влакът преминава през 55 тунели и над 196 мостове по пътя си от Кур до Тирано. Пътниците са третирани с прекрасни гледки по време на техния пътуване, като кривата на Montebello с оглед на масива Bernina, ледника Morteratsch, трите езера LEJ Pitschen, Lej nair, и Лаго Бианко, Алп Грум, и кръговия виадукт Brusio. През лятото, пътуването може да бъде удължен от Тирано до Лугано борда на Бернина Експрес автобус.

маршрут: Chur-Тусис-Тирано-Лугано

Продължителност: 4 часа, 123 км

Кога да пътувате: лято

 

Кур за Тузис Влаковете

 

Готови ли сте да пружина до най-добрите европейски влакови маршрути? Запазете влак може да ви помогне, с бърз и лесен за резервация няма скрити такси! Какво бриз!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-train-routes%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.