Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 13/05/2022)

Europa har en vis vinter charme i de kolde måneder, der er ulig nogen sted i verden. Der er en masse sort, og ikke to steder har den samme følelse og stemning. Faktisk, mange mennesker siger, at byerne i de kolde måneder lyst til at rejse til en ny destination. Vinter har den fantastiske evne til at omdanne Europa helt, og til gengæld, skabe en helt ny oplevelse for besøgende, som de ikke kan opleve på noget andet tidspunkt af året. Den faldende sne bringer med sig en masse vinter aktiviteter og vigtige helligdage, gøre alting meget festligt. På trods af den overflod af ændringer og skønhed, det er umuligt at besøge alt. Hvis du vil at rejse til nogle af de mest populære rejse pletter, besøge disse 5 vinter destinationer i Europa.

 

1. Destinationer vinter i Europa: Budapest, Ungarn

Hvis du er på udkig efter en vinter wonderland, der vil forbløffe dig, derefter ser ikke videre end Budapest. Det er den perfekte by for en vinter flugt. En af de vigtigste årsager til, at mange vælger Budapest er overkommelige priser. Du kommer til at opleve en dejlig by for en overkommelig pris. Budapest er normalt fuld af turister i løbet af sommeren. Imidlertid, i løbet af vinteren, du får at se byens skønhed med minimale skarer. Bortset fra det, du får en masse skorstenkager og velsmagende vin.

En ekstra bonus er den fantastiske Margaret-øen. Det er perfekt sted til besøg, hvis du ønsker at have en episk sneboldkamp. En masse af lokale og turister samles med deres venner og nyde sneen. Hvis sneboldkampe er ikke for dig, derefter nyde skøjteløb foran et slot! Budapest by Park bliver en skøjtebane om vinteren. Når du er færdig med at spille i sneen, du kan gå videre til bade. Den fantastiske Gellert spa er et godt sted at varme op og nyde nogle termisk farvande.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Venedig, Italien

Venedig er måske ikke den første ting at komme til at tænke, når du forestille europæiske vintre. Imidlertid, hvis du rejser til byen af ​​kanaler i løbet af vinteren, du vil huske det for evigt. De overfyldte gader og støjende caféer er tonet ned, og du ser en side af byen, at sommeren ikke kan vise. Al den stress og jag i sommermånederne er erstattet med en rolig og fredfyldt atmosfære, der er perfekt til en vinter tur. Imidlertid, er det vigtigt at bemærke, at byen kommer til livet meget hurtigt, når den Venedig Carnival ruller rundt. hver februar, byen får en bølge af besøgende, og udsmykkede masker oversvømme gaderne i byen. Kreativ kostumer og dansere på gaden bringer byens farverige historie til live. Hvis du ønsker en livlig vinter, at du aldrig vil glemme, sætte Venedig på din liste.

Genova til Venedig Tog

Torino til Venedig Tog

Parma til Venedig Tog

La Spezia til Venedig Tog

 

 

3. Destinationer vinter i Europa: Paris, Frankrig

Frankrig forbinder de fleste mennesker med lækre retter og romantiske gåture. Imidlertid, landet bliver endnu mere charmerende når vinteren ruller rundt, især i hovedstaden. Paris er bedøvelse uanset hvad tid på året du rejser der. desværre, ikke mange mennesker kommer til at opleve det i løbet af koldere sæson. Paris, byen af ​​kærlighed og romantik, er sikker på at glæde og imponere dig, hvis du ikke har noget imod at bære en varm jakke og andre vinter påklædning. Den festlige sæson bringer Paris til livet. Besøgende kan ikke kun komme til at hengive sig lækker mad og vin festivaler. Imidlertid, det er også det perfekte tidspunkt at se begivenheder som Festivalen Wonderful på Musée des Arts Fairground og Lys Festival på Jardin des Plantes.

Udforsk byens markeder og dekorerede gader, mens du tager i skønheden i byen. Vinteren er det perfekte tidspunkt at tage en tur langs de vod banker eller fare vild i gaderne i Le Marais. Når du ser, at, du kan pop i en parisisk café og nyde en god drink. Når dette er gjort, du kan se alle de vigtigste seværdigheder i Paris med færre linjer.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Paris, France in the winter

 

4. Wien, Østrig

Selvom tusindvis af turister strømmer til Østrig hele året rundt, der er en særlig eventyr føler i løbet af vinteren. Alle byer i landet har en fortryllende føler, at er helt enestående. Der er normalt betydeligt snefald fra november til marts. Det betyder, at sne elskere er sikker på at forgude østrigske vintre. Hvis du ønsker at opleve essensen af ​​en østrigsk vinter, besøg Wien. Dette storslåede hovedstad er berømt for sin julehumør og karakteristisk påklædning. Hvis du er i humør til nogle vinter shopping, Sørg for at besøge den julemarkeder. Wien har nogle af de mest populære markeder i hele Europa. Besøgende kommer til at nyde lækker østrigske retter og drikke nogle gløgg. Bortset fra det, der er forskellige håndlavede produkter og velsmagende chokolade behandler.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Destinationer vinter i Europa: Interlaken, Schweiz

Hvis du er en person af handling, der ikke kan forestille sig at bruge tid på en by for vinterferien, derefter Interlaken i Schweiz er det vinter destination for dig. I modsætning til populær, storby destinationer, Interlaken er en udvej by nær Alperne. Tusindvis af skiløbere og snowboardere gøre deres vej til Interlaken hver vinter og gøre brug af den utrolige landskab området byder. Interlaken har det bedste fra begge verdener. for det første, nærhed og bekvem adgang til fantastiske bjerg aktiviteter. For det andet, det giver alt, hvad man kan ønske sig, når det kommer til faciliteter. Uanset om du nyder lys sjov, eller du ønsker at teste dine grænser for ekstreme stier, Interlaken er for dig. Uanset hvad din idé om sjov er, du vil blive glad for at vide, at du kan gøre din vej tilbage til byen og nyde nogle fondue.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Europa har noget for enhver smag. Det er op til dig at beslutte, hvad din vinter wonderland ligner og brug Gem et tog at komme dertil. Der er meget at opleve i vintermånederne, så bliv eventyrlysten og tag et fedt skridt fremad.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Destinationer vinter i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-destinations-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)