Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 18/12/2022)

Praznujemo dan King na Nizozemskem, lahko pa bo najboljša zabava na Nizozemskem. Vklopljeno 27 aprila, so praznovali rojstni dan kralja Willem-Alexander je z glasbo, ulične zabave, bolšji trgi, in zabavno sejmi. Kralj sam potuje po deželi s svojo družina. Na večer pred dnevom King, Kraljeva noč se praznuje s glasbene oddaje v Haagu in drugih mestih ter največja bolha v državi ('prost') trg v Utrechtu. Pripravljen, da ugotovite, kaj je vse okoli? tukaj je, zakaj bi morali biti Praznujemo dan King na Nizozemskem.

*Opomba! Dan King je le en mesec stran. Zdaj je čas, da rezervirate svoje Amsterdam hotel za praznovanje dneva King na Nizozemskem. Obiskovalci iz vsega Nizozemskem, in vse bolj iz tujine knjigo zgodaj, da sobe so na voljo.

 

KAJ JE V IMENU?

Originalno, Princesa dan je praznoval na Nizozemskem na rojstni dan Wilhelmina je (31 avgust), ko je bila še princesa. Stranka je imela več dela z njim, Z; mnogih otroške igre in urejene ulice. Ko Wilhelmina je postal novi kraljica po očetovi smrti, se je spremenila v dan kraljice.

Juliana, Naslednji kraljica in hči Wilhelmina je, praznoval Kraljičin dan na 30 April s parado na Soestdijk. Beatrix praznoval tudi Kraljičin dan na 30 aprila (njen lasten rojstni dan je januarja) vendar pa v nasprotju z materjo, je vzela vso družino in potoval po vsej državi obiskati več občin. Kralj Willem Alexander sledili tej tradiciji. Rodil se je 27 aprila in to je postal uradni dan v 2014 za praznovanje dneva King na Nizozemskem.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

ORANGE VSE na praznovanje dneva King na Nizozemskem!

Nizozemski kraljeva družina nosi ime: House of Orange. To dobesedno pomeni oranžne barve. Kot rezultat, je postala nacionalna barva Holland. Na dan King, boste našli vsi nosijo oranžne na nek način ali obliko. Torej, dobili nakupovanje!

Bruselj v Utrecht vlakih

Antwerpen, da Utrecht vlakih

Berlin, da Utrecht vlakih

Pariz, da Utrecht vlakih

 

bolh trgov

Čeprav je praznovanje dneva King na Nizozemskem, ljudi, je dovoljeno prodajati stvari na ulici ne zahteva dovoljenje. prost Bolšji trgi potekajo v parkih in ulicah, z veliko ljudi, ki ponujajo svoje neželene imetje, glasba, ali druga zabava za prodajo. Pomislite na to kot garaži prodajo, vendar v veliko večjem obsegu! v Utrechtu, trgi bolh tudi začetek večer pred dnevom King. Tako dobite pohodni čevlji na.

Bruselj do Rotterdam vlakih

Antwerpen do Rotterdam vlakih

Berlin do Rotterdam vlakih

Paris s Rotterdam vlakih

 

 

LET'S toast za praznovanje dneva Kraljeva na Nizozemskem!

vsak praznik potreben toast! Prav? Na dan King, ljudje nazdravil kralju z Orange Bitter, svetlo oranžna liker. Seveda, To ohranja s tradicijo nosi oranžno, preveč! Pijača je bila ustanovljena leta 1620 za praznovanje zmage princa Fredrick Henry je. sprva, ni bila znana, a po Williama Orange postal prvi kralj, je bilo enkrat več. Od takrat, Orange Bitter je bil tesno povezan z nizozemsko kraljevo družino.

Bruselj v Tilburg vlakih

Antwerpen, da Tilburg vlakih

Berlin na Tilburg vlakih

Paris na Tilburg vlakih

 

KAJ SMO PITNE? PIVO, SEVEDA!

Holland ljubi svojo pijačo in po desetletjih pametnega trženja s Heineken, njihova nizozemska poslovna ponos, vsi priključeni na penasto sladkega nektarja bogov v dan King.

Ne pivo steklo ostane v celoti, no um ostane jasno. Če je kdaj na dan, da bo res kaj vaše lase, to bi ga bilo! In to ni samo dan Kraljev, Kraljeva noč, preden je pol zabave. To je ponavadi tako zaposleni kot King dan minus otroke in družine. To pomeni tudi manj zaviranja razlitje svoje pivo, in blatenje svoje besede.

Bruselj Maastricht vlakih

Antwerpen, da maastrichtskih vlakih

Liege da maastrichtskih vlakih

Charleroi na maastrichtskih vlakih

 

Družinska zabava

Praznovanje kraljevega dne na Nizozemskem ni samo za odrasle. Obstaja veliko dejavnosti, ki potekajo po vsej mesta za mladi in mlade po srcu tudi obraz slikarstva, igre, in šport dogodki. Za več informacij obiščite družinsko zabavno stran King's Day.

Bruselj k Haaški vlakih

Antwerpen k Haaški vlakih

Berlin k Haaški vlakih

Pariz k Haaški vlakih

 

Kraljeva Night & dan stranke

Praznujemo dan King je na Nizozemskem državni praznik, ki pa zagotovo ni dan počitka. Nizozemski, nekdanji mački, in turisti se na dan praznovanja zgrinjajo v Amsterdam. Zabava se tradicionalno začenja na predvečer veliki dan (Kraljeva Night) s pustnim vzdušjem, ki se nadaljuje po mestu na kraljev dan. DJ igrajo stranke na javnih trgih, svetlo okrašeni čolni polnijo kanale, in glasba v živo se razliva na ulice iz cafe terase. Preberite več o dogodkih na Dan kralja.

 

Praznujemo dan King na Nizozemskem po kanalih

Nikoli je zastoj v prometu ni bilo tako zabavno! Na dan King, tisoče svetlo okrašenih čolnov paket ozke Amsterdam kanale. Hot Nasvet. Rezervirajte čoln vnaprej!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Sodelujte v letnem dnevu Kings v Amsterdamu na neverjetno 1,5-urni kanal križarjenje skozi center mesta. Marvel na svetlo okrašenih čolnov in uživate neomejeno pijače na krovu.

O tej dejavnosti:
– Trajanje 90 minut
– Preskočite vrstico
– Tiskane ali mobilni kupon sprejeta
– Takojšnjo potrditev
– enostavno odpoved

 

Nizozemski, nekdanji mački, turisti pa se zberejo v Amsterdam na praznovanje kraljevega dne na Nizozemskem. Poskrbite, da ne zamudite na zabavo, in rezervirajte zdaj uporablja Shrani vlak Brez skritih stroškov in enostavno, kot 1, 2, 3!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)