Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2021)

Tänk dig att sitta ner för att njuta av morgonkaffet mitt traditionell italiensk arkitektur medan du tittar ut på glittrande blått vatten och läckra gröna berg. Även om detta kanske låter som bara en dröm, det är en verklighet för dem som besöker den fantastiska Comosjön. Detta fantastisk destination sitter på önskelistan för många resenärer. Det har även gjort sin väg till vita duken med Hollywood hits och utländska filmer! Comosjön ligger i nordvästra hörnet av Italien, alldeles intill schweiziska Alperna. Längs kusten av detta fantastiskt naturligt under det finns många städer som säkert kommer att förvåna. dock, plockning vilka som ska besöka kan vara en svår uppgift om du är på ett tight schema. Om du har ont om tid och vill göra det mesta av din resa, här är 5 pittoreska städer att besöka på Comosjön.

 

1. Pittoreska städer att besöka på Comosjön: som

Staden Como är förmodligen den mest besökta av alla städer i området på grund av den tågstation. Det är utgångspunkten för många besökare sedan en tågresa är det bästa och enklaste sättet att nå Como. Medan vissa anser att det är ett kort stopp i sin resa att besöka och uppleva resten av Como, andra ser det som en integrerad del av upplevelsen. Orsaken till de blandade känslor beror på stan popularitet. Det är bland de större städerna i närheten, och det har helt anammat sin turistiska överklagande. Vissa människor älskar det här och tar sig tid att suga upp alla sevärdheter och turistattraktioner i denna vackra stad. dock, andra vill komma till mindre städer för att uppleva vad de anser orörda och autentiska italienska städer.

Medan vissa turister anser Como en turistfälla, de tenderar att förbise den ursprungliga skönheten i detta forntida stad. Du kan tillbringa en hel vecka utforska Como och fortfarande hitta saker att vara i vördnad för. Faktiskt, många av de turister som faller förälskad i staden tar sig tid att gå genom staden. Det kan finnas en hel del kaféer och restauranger syftar till tillströmningen av turister. dock, det finns även dolda pärlor. Platser som den Silk Museum, de 15th-talet katedralen, de Porta Pretoria, och den medeltida stadskärnan invänta mer äventyrliga själar.

Florens till Como Tåg

Milan till Como Tåg

Turin till Como Tåg

Genoa Hur Tåg

Städer att besöka på Comosjön

 

2. Bellagio

Bellagio är bara en färja resa bort från Como. Det är känt för sitt läge och skönhet. Det sitter ovanpå den triangulära bit mark som delar sjön i två halvor. Staden ligger på en brant kulle och erbjuder en majestätisk utsikt till dem som går upp Kullerstensgator och lindnings gränder. Många ortsbor och turister kallar Bellagio juvelen i kronan av Comosjön. Faktiskt, det var framröstad som en av de vackraste städerna i Europa. Det är utan tvekan den mest populära och mest besökta i området. När du anländer, kommer du att förstå varför. Om du besöker Bellagio, se till att få en kamera med dig. Om det finns en plats som ger dig den perfekta bilden, det är definitivt Bellagio.

Padua till Comosjön Tåg

Venedig till Comosjön Tåg

Bergamo Hur Tåg

Verona till Como Tåg

 

3. Pittoreska städer att besöka på Comosjön: Varenna

På den östra stranden av sjön Como ligger Varenna. Även om det kanske inte jämföra i storlek till de större städerna, det är fortfarande ett måste-besök plats. Denna pittoreska traditionell italiensk fiskeby är en must-see för alla som vill komma bort från det liv och rörelse i storstadslivet. Tiden verkar stå stilla när du sitter på kajen och stirrar på det blå vattnet och svävar bergen. När du tar allt, gå runt för att uppleva kullerstens körfält, pittoresk kyrkor, och spektakulära villor Varenna. Se till att mark Villa Monas på dina sevärdheter att se. Det är inte alltid öppen för allmänheten, men om du har tur, du kommer att se de traditionella italienska fasaderna och interiörerna i villan. Ta en promenad genom de långa och smala trädgårdar fulla av exotiska växter medan du tittar ut på sjön.

Milan till Varenna Tåg

Florens till Varenna Tåg

Turin till Varenna Tåg

Genua till Varenna Tåg

Varenna Italien

 

4. Menaggio

På den västra stranden av sjön Como, kan du besöka den vackra staden Menaggio. Menaggio är en större stad som lockar många för sina fantastiska vyer och vacker arkitektur. Blandningen av de omgivande naturliga skönhet blandningar med den traditionella italiensk stad. Staden har en hel del byggnader som går tillbaka till 19-talet. Piazza Garibaldi är i huvudsak central samlingsplats för alla lokalbefolkningen och turister. Det finns en uppsjö av kaféer och restauranger som utstrålar med spänning och liv. Menaggio är också ett måste-besök för historieälskare. Staden spelade en viktig roll i den första och andra världskriget. Idag, det finns många turer som kan ta dig till de stora omgivande sevärdheter i området.

Pavia Hur Tåg

Brescia Hur Tåg

Bologna Så tåg

Modena till Como Tåg

Menaggio Besök vid Comosjön

 

5. Pittoreska städer att besöka på Comosjön: Tremezzo

Om du vill uppleva Comosjön tillsammans med all lyx och estetik av en grand hotel, sedan besöka Tremezzo. Tremezzo är en stad som har anammat populariteten av sjön och har beslutat att skapa en unik och lyxig upplevelse för besökare. Trots dess förirra sig bort från den mer traditionellt utseende och känsla, Tremezzo är fortfarande en underbar stad att besöka. Det är ganska nära Bellagio och är ett stopp för många som vill se en lugn plats som fortfarande har en viss telefon till det. Medan hotell och villor i staden kör en hel del besökare, staden har fortfarande några fantastiska sevärdheter. The Church of St. Maria, till exempel, är populär för sin otroliga staty av Madonna Nera. Förutom det, det finns härliga trädgårdar att promenera genom och njut av sevärdheterna och ljuden i Comosjön.

Tortona Hur Tåg

Mantua Hur Tåg

Piacenza till Como Tåg

Livorno till Como Tåg

Tremezzo Italien

 

Dessa är bara 5 pittoreska städer att besöka på Comosjön. dock, sjön har mycket mer att erbjuda än fantastiska naturscenerier och vackra städer. Besök Comosjön och njuta av det roliga vattenaktiviteter, fantastiska solnedgångar, och spännande vandringar. Boka Ett Tåg och utforska Comosjön och de omgivande underverk det innehar.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Pittoreska städer att besöka på Comosjön” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fpicturesque-towns-lake-como%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)