Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/04/2020)

Se on hyvin tunnettu tosiasia, että Eurooppa on paras määränpää laadun juuston. Ja juusto rakastaja, varmaan haluat tietää, mikä on paras juusto Euroopassa on tarjota ja miten löytää se.

Tule mukaan läpi listan Euroopan hienoimmista ja tunnetuimmista juustot. Me paljastaa, mitkä paikat ovat kuuluisia erityisiä juustoja. He keskustelevat myös, miten päästä näihin kohteisiin kätevästi ja tyylikkäästi junalla tehdä Eurooppalaisen juuston matka yksi et koskaan unohda.

 

Sveitsi

Sveitsi on koti yli 450 lajikkeiden juusto, joka ovat parhaita juusto Euroopassa. Sen rikas historia juustossa tulee kenenkään yllätys, sillä Sveitsi on yhtä vaikuttava maine, kun se tulee heidän maitoa. Kiitos Sveitsin mahtava vuorenkylki, karja laiduntaa tuoreen, puhdas heinät. Ruoho-syötetään lehmät tuottavat parhaat maitoa, joka tekee vieläkin flavorful juustoja.

Herkullisen mieto Emmental on ehkä yksi kuuluisimmista Sveitsin juustoja. Löydät alkuperäisen Emmental päättäjät Emmental juustola Schaukaeserei. Sveitsi on myös josta löydät ihana juustolat jotka tekevät Gruyère, graniitti, vihreä Juusto, Goat ricottajuusto, Bregaglia, ja Buffalo Mozzarella.

Voit melko paljon saada hienointa Sveitsin juustoja missään Sveitsin suurkaupunkien kuten Geneve, Zurich, tai Basel. Pääset nämä kauneimmista kaupungeista junalla muista Euroopan metropoleihin Pariisi, Berliini, tai Rooma. Tulla pienempiin kyliin tunnetusti tunnetaan lähde näitä herkkujuustoja, voit ottaa kaksi junaa, yksi suuri kaupunki ja toinen päästä kaupunkeihin.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

https://www.youtube.com/watch?v = pq-XRME48nY

 

Ranska

soft brie is the best cheese europe

 

Kun ajattelee parasta juustoa Euroopassa on tarjota sinulle automaattisesti ajatella ranskalaisia ​​juustoja, epäilemättä kermainen brie ja hieno Camembertin tullut mieleen. kuitenkin, Ranska on myös tunnettu rikkaasta Roquefort, ehkä yksi vanhimmista juustoja. Tämä juusto on niille, joilla on hankittu maku.

Ranska on myös koti Boursin, kermainen juusto, joka on rakastettu monet kokit Siihen sisältyy kauniisti ruokia. Vuohenjuustoa on toinen kuuluisa ranskalainen juusto. Se on vuohenjuusto kanssa jonka pinta riippuu iästä juuston; vanhempi on, enemmän kitkerä ja rikas sen johdonmukaisuutta. Tomme de Savoie on yritys lehmänmaitojuusto kanssa kanttiini värillinen-sisustus ja ruskea grind.

Löytää nämä maukkaita ranskalaisia ​​juustoja käymällä suosikki Ranskan kaupungeissa. Junalla Pariisiin, Lyon, Marseille, ja muita kaupunkeja Ranskassa useimpien Euroopan suurkaupungeista. Koska juuston rakastaja, saatat jopa haluta käydä maatilat jossa paikalliset tekevät juustot. Nämä ovat helposti tavoitettavissa jatkat matkaa, kun olet saavuttanut suurissa kaupungeissa junalla.

Junat Brysselistä Lyoniin

Lontoosta Lyon Junat

Junat Marseillesta Lyoniin

Amsterdam kaupunkiin Lyon junalla

 

Paras Juusto-Euroopassa – Italia

pizza best cheese europe

 

Paras juusto Euroopassa löytyy Italia, yksi maailman suurimmista juustontuottajia maailmassa. Jotkut kaikkein kuuluisin juustoja maailmassa ovat Italian. Joka ei olisi kuullut Mozzarella, Parmiggiano Reggiano-, ja Ricotta? Muut maailmankuulun juustoja kotoisin Italian Gorgonzola, mascarpone, Provolone, ja Pecorino. Nämä paikallisesti tuotettuja juustoja ovat korkealaatuisia ja käyttää perinteisiä reseptejä.

Italialaiset rakastavat juustot niin paljon, että heillä on paras juusto Euroopassa festivaalit ovat osa heidän kulttuuriaan. Yksi suurimmista juuston festivaaleilla on Bra Cheese Festival Piemontessa. Sisilia juhlii ”Festivaali ricotta” tai ricotta ja juusto Festivaali joka vuosi. Suuntaa Toscana ensimmäisenä sunnuntaina syyskuussa ja juhlia pecorino Festival paikallisten kanssa.

Olbia Cagliari Junat

Cagliari Olbia Junat

Sassari Olbia Junat

Olbia Sassari Junat

 

 

Junalla Roomaan, Firenze, Milano, Napoli, ja muissa suurissa kaupungeissa näyte paras juusto Euroopassa suoraan tuottajilta, Tallenna juna.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cheese-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)