Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 24/04/2020)

Het is een zeer bekend feit dat Europa de beste bestemming voor de kwaliteit van kaas. En als een kaas lover, wilt u waarschijnlijk weten welke is de beste kaas Europa te bieden heeft en hoe het te vinden.

Deelnemen aan ons als we lopen door de lijst van Europa's mooiste en meest gevierde kazen. We laten zien welke plaatsen bekend om de specifieke kazen. We bespreken ook hoe deze bestemmingen gemakkelijk en in stijl te bereiken met de trein om uw Europese kaas te maken reis één om nooit te vergeten.

 

Zwitserland

Zwitserland is de thuisbasis van meer dan 450 kaassoorten die behoren tot de beste kaas Europa. Haar rijke geschiedenis in kaas komt niemand verbazen, aangezien Zwitserland heeft een al even indrukwekkende reputatie als het gaat om hun melk. Dankzij Zwitserland spectaculaire berghelling, vee grazen op verse, clean grassen. Grasgevoerd koeien de beste melk nog lekker maakt kazen.

De heerlijk mild Emmental is misschien wel een van de meest beroemde Zwitserse kazen. U zult de oorspronkelijke Emmental beleidsmakers op het vinden Emmentaler kaas Factory Schaukaeserei. Zwitserland is ook waar u heerlijke kaas fabrieken die Gruyère maken zult vinden, graniet, Groene kaas, Geitenmelk Ricotta, Bregaglia, en Buffalo Mozzarella.

U kunt vrijwel krijgen de fijnste Zwitserse kazen in een van Zwitserland's grote steden als Genève, Zürich, of Basel. U kunt deze bereiken mooie steden met de trein van andere grote Europese steden zoals Parijs, Berlijn, of Rome. naar de kleinere dorpen beroemde bekend als de bron van deze fijne kazen te komen, kunt u twee treinen, een tot een grote stad en een andere om de steden te bereiken.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

https://www.youtube.com/watch?v = pq-XRME48nY

 

Frankrijk

soft brie is the best cheese europe

 

Wanneer u denkt over de beste kaas van Europa te bieden heeft u automatisch denken aan Franse kaas, zonder twijfel de romige Brie en fijne Camembert komen voor de geest. Echter, Frankrijk is ook bekend om zijn rijke Roquefort, misschien wel een van de meest oude kazen. Deze kaas is voor mensen met een verworven smaak.

Frankrijk is ook de thuisbasis van Boursin, een romige kaas die is geliefd bij vele chefs als het prachtig verwerkt in gerechten. Chèvre is een andere beroemde Franse kaas. Het is een geitenkaas met een textuur die afhankelijk van de leeftijd van de kaas; de oudere is het, hoe meer scherp en rijk zijn consistentie. Tomme de Savoie is een stevige kaas van koemelk met een boterachtige gekleurde interieur en bruine grind.

Ontdek deze smaakvolle Franse kazen door een bezoek aan uw favoriete Franse steden. Neem de trein naar Parijs, Lyon, Marseille, en andere steden in Frankrijk van de meeste grote Europese steden. Als kaasminnaar, u kunt zelfs de bezoeken boerderijen waar de lokale bevolking maken de kazen. Deze zijn gemakkelijk bereikbaar met het vervolgen van uw reis als je eenmaal de grote steden met de trein hebt bereikt.

Brussel naar Lyon Treinen

Londen naar Lyon Trains

Marseille naar Lyon Treinen

Amsterdam naar Lyon met de trein

 

Beste Kaas Europa – Italië

pizza best cheese europe

 

De beste kaas in Europa is te vinden in Italië, een van 's werelds grootste producenten van kaas in de wereld. Enkele van de meest bekende kazen in de wereld zijn Italiaanse. Wie heeft er niet gehoord van Mozzarella, Parmezaanse kaas, en Ricotta? Andere wereldberoemde kazen die komen uit Italië zijn Gorgonzola, mascarpone, Provolone, en Pecorino. Deze lokaal geproduceerde kazen zijn de hoogste kwaliteit en het gebruik van traditionele recepten.

De Italianen houden van hun kazen zo veel dat ze hebben de beste kaas Europa festivals maken deel uit van hun cultuur. Eén van de grootste kaas festivals de Bra KAAS Piemont. Sicilië viert “Feest van Ricotta” of Ricotta en Kaas Festival elk jaar. Ga naar Toscane op de eerste zondag in september en vieren de Pecorino Kaas Festival met de lokale bevolking.

Olbia naar Cagliari Treinen

Cagliari naar Olbia Treinen

Sassari naar Olbia Treinen

Olbia naar Sassari Treinen

 

 

Neem de trein naar Rome, Florence, Milaan, Napels, en andere grote steden om de beste kaas Europa proeven rechtstreeks van de producenten, Red een trein.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cheese-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)