Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 24/02/2022)

Siji bisa ngerti masa depane, kanthi ngerti masa lalu, lan cara sing luwih apik kanggo sinau babagan masa lalu tinimbang lelungan. 1o tujuan geeks sejarah paling apik iki minangka cara sing apik kanggo sinau babagan budaya kuno, lan mbok menawa ing ngendi mangsa bisa nggawa kita.

Didhelikake ing China sing adoh, utawa ing pojok saka Colosseum, Yen sampeyan ngrungokake kanthi tliti, sampeyan bisa uga krungu para pamimpin kekaisaran kuno bisik-bisik babagan rahasia paling suci ing jagad iki..

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Top Sajarah Geeks Tujuan: Berlin

Saka Galeri East Side menyang Memorial kanggo Wong Yahudi sing Dibunuh, ana bagéyan sajarah watara saben sudhut ing Berlin. Mangkono, kutha trendi tansah dadi pusat acara ing Eropah. Mulane, ing mung 48 jam geek sejarah bisa sinau babagan sosial, budaya, lan acara politik ing Eropah, mung saka perantauan ing landmark lan museum Berlin.

Menapa malih, penyayang sajarah bisa milih antarane ngunjungi utawa njupuk interaktif karo sajarah. Tuladhane, ing museum DDR, sampeyan bisa mbukak laci sing mbukak foto lan wawasan babagan urip ing Jerman Timur. Nganakke, saka jaman Prusia nganti WWII lan Tembok Jerman Wétan, Berlin minangka omah kanggo akeh sajarah acara paling penting ing sajarah.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Roma

kanthi 2000 taun sajarah lan 10 situs arkeologi sajarah sange, Roma minangka tujuan sing kudu dikunjungi kanggo para penggemar sejarah. Ibukutha Italia nduweni situs sejarah ing saben pojok, saka Bukit Palatine ngendi Roma lair kanggo Forum Romawi lan Colosseum. Menapa malih, Colosseum iku salah siji saka landmark sing paling misuwur kanggo dikunjungi kanthi ril ing donya.

Sawise dadi pusat kekaisaran Romawi lan urip politik, situs iki apik banget captivate loro geeks sajarah lan lelungan. Ora ana pengunjung siji-sijine sing ndeleng landmark sing apik tenan sing ora pengin sinau luwih akeh babagan sejarah ing mburi situs sejarah sing paling penting ing Italia..

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Venesia menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Top Sajarah Geeks Tujuan: Vatikan

Cilik, nanging ngubengi lurung-lurung lan situs gampang ngisi kabeh minggu, Kutha Vatikan minangka tujuan saben pacangan sejarah kudu ngunjungi paling ora sapisan sajrone urip. Panggonan ngendi Kristen teka menyang urip ing sawetara titik 2 ewu taun kepungkur, Kutha Vatikan tetep dadi papan ziarah kanggo wong Kristen lan non-Kristen.

Senadyan ukurane cilik, negara saka Vatikan nduweni akeh situs bersejarah ngendi sampeyan bisa sinau kabeh bab sajarah Kristen, gambar, lan kutha. Saka crita manungsa ing fresko Kapel Sistine nganti St. Basilika Petrus, Cara sing paling apik kanggo nemokake fakta sejarah sing menarik yaiku kanthi ngetutake seni. Sampeyan bisa miwiti lelungan menyang wiwitan jaman ing karya-karya seniman Renaissance lan Baroque sing apik banget.

Cara paling apik kanggo entuk paling akeh wisata sajarah ing Vatikan yaiku melu tur kutha sing dipandu. Ana wisata dipandu gedhe ing Kapel lan Museum Sistine, St. Basilika Petrus bebarengan karo menek munggah St. Peter's Duomo kanggo tampilan kutha, ora ana cara sing luwih apik kanggo nemu panggonan sajarah unik iki ing Italia.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. St. Petersburg

Acara bersejarah sing kedadeyan ing St. Petersburg shaped gesang budaya lan nyawa Rusia ing salawas-lawase. Kutha sing nggumunake iki minangka salah sawijining sing paling dhuwur 10 tujuan geeks sajarah ing saindhenging donya. Saka revolusi, Tsar, kraton, lan arsitektur narik ati, St. Landmark Petersburg minangka sawetara sing paling apik lan nggumunake ing donya.

dadi, yen sampeyan geek sejarah, trip kanggo St. Petersburg bakal dadi perjalanan epik sing bakal ditindakake 300 taun maneh ing wektu. Sampeyan bisa milih antarane sinau urip Keluarga Romanov, kanggo njupuk tur Putin. Saliyane, siji kudu ora lali kegiatan budaya gedhe, kaya balet klasik utawa pertunjukan folklor. Pertunjukan musik lan pertunjukan tari ing Saint Petersburg bisa dadi cara sing apik kanggo sinau babagan sejarah sing nggawe.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Top Sajarah Geeks Tujuan: York

Ora akeh sing ngerti yen York duwe warisan Viking sing sugih ing Inggris. Nanging, yen sampeyan minangka geek sejarah sing sejatine, sampeyan bisa uga ngerti babagan Viking’ lelungan saka Skandinavia menyang Inggris. pusat Yorvik ing kutha York iku salah siji saka 10 tujuan preian sajarah ndhuwur ing Eropah. ing 1976 arkeolog nggawe panemuan nggumunake lan nemokake peninggalan Viking’ urip saben dina lan kutha.

dadi, dina iki sampeyan bisa nglacak 1000 taun bali menyang Jaman Viking, lan kanggo dina sampeyan bisa manggon tradhisi, basa, lan budaya. Nalika York wis akeh wisata gedhe lan sajarah liyane, sajarah Viking ndadekake kutha sajarah Fantastic tujuan preinan.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Disiapake kanggo perang, cedhak kutha Xi'an, ana ewonan prajurit terracotta ukuran urip. Tentara terracotta minangka wahyu sing luar biasa saka 1974, lan situs sajarah paling narik ing China. Prajurit sing apik tenan iki digawe kanggo ngiringi kaisar sing wis tilar donya ing akhirat.

Salah sawijining perkara sing bakal disenengi para pecinta sejarah yaiku kasunyatan manawa prajurit Terracotta ora mung siji-sijine sing ditemokake ing Shaanxi.. Saliyane iki, arkeolog pracaya siji bisa nemokake kabeh kutha Xi'an bebarengan karo kaisar pisanan.

iki 259 - Penemuan 210BC kudu dideleng ing Xi'an kanggo saben geek sejarah ing trip dina saka Xi'an. Ing tur sampeyan bakal sinau babagan Qin Shi Huang, sing wiwit ngrancang lan ngrancang iku mausoleum ing umur 13, nalika jumeneng tahta minangka kaisar pisanan saka China manunggal.

 

 

7. Top Sajarah Geeks Tujuan: London

Kasengsem ing sajarah alam, Ratu Elizabeth, utawa Jack the Ripper? ibukutha Inggris ngendi sampeyan bisa lelungan bali ing wektu kanggo sembarang periode ing sajarah. Apa WWII, Sajarah ireng, utawa mbok menawa Stonehedge, yaiku sing nggawe sampeyan nonton saluran sejarah, banjur London bakal sampurna kanggo liburan sajarah.

Kanthi akeh landmark sajarah ing sawijining kutha, sampeyan kudu ora kaget sing London wis wisata sajarah paling apik ing Eropah. Mulane, sampeyan bisa milih antarane kraton lan Parlemen Tours, Tur kepungkur getih London, dina-tur saka London kanggo Bath, utawa Oxford, lan malah fun Jack the Ripper dipandu demo. Pilihan kasebut ora ana enteke, dadi disiapake kanthi sepatu mlaku sing apik, lan eagerness kanggo ngrungokake lan nresep kasunyatan sajarah ngageti munggah cedhak lan pribadi ing lokasi sajarah paling menarik.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Paris

Kebon sing apik, gang nengsemake, bangunan enchanting, lan kafe, Paris minangka kaendahan lan pesona sing ora ana tandhingane ing kabeh Eropa. Nalika sampeyan ngumbara liwat dalan Paris, sampeyan bisa tau ngerti nalika sampeyan langkah menyang panggonan sajarah nalika ing Paris. Kanthi sajarah sing bali menyang abad kaping 6, Paris minangka tujuan liburan sing apik kanggo para geeks sejarah.

Sembarang pacangan sajarah ngerti sing kutha paling ayu ing Eropah iki kawangun utamané ing abad tengahan. dadi, meh saben watu duwe peran ing pambentukan Paris kaya sing kita kenal saiki. Saka Saint Germain, Katakombe Pulo Paris, ing Marais, menyang Louvre, mung sawetara saka landmark sajarah penting sampeyan bisa ngunjungi ing liburan sajarah.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Top Sajarah Geeks Tujuan: Barcelona

Alleys ayu Barcelona bakal nuntun sampeyan menyang panggonan apik ora mung ing papan nanging wektu. Barcelona minangka kutha sing apik banget, misuwur kanggo Sagrada Familia Gaudi, Park Guell, lan akeh liyane landmark narik ati. Saliyane arsitektur lan desain sing nggumunke, landmark ing Barcelona sarat karo sajarah.

Sampeyan kudu miwiti lelungan sajarah ing Casa Amatller, Ciptaan pisanan Gaudi. Casa sing apik banget iki minangka conto karya Gotik Gaudi. Saliyane, sampeyan uga bisa nyoba kanggo ndeleng pengaruh Moor ing arsitektur Casa Amatller. Pungkasan nanging paling ora, sampeyan bisa ngunjungi akeh bangunan unik, saliyane museum Picasso, lan situs arkeologi Romawi siji bisa remet menyang liburan sajarah ing Barcelona.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Athena

Athena minangka museum terbuka sing apik banget. Kutha Pantheon minangka pejalan kaki 3 km, tanpa tembok, dadi sampeyan mung bisa nyedhaki lan ndemek peninggalan salah sawijining budaya paling wiwitan ing donya. Situs bersejarah liyane sing nggumunake kalebu Kuil Zeus, teater kuno Dionysos, lan paling nyengsemaken kabeh, ing Acropolis.

Roh saka filsuf mili liwat wit zaitun, gunung, lan saben situs sajarah ing Athena. dadi, yen sampeyan seneng mitologi Yunani, sajarah Yunani narik banget, lan peradaban awal, banjur Athens panggonan sajarah sampurna kanggo sampeyan saka ndhuwur 10 tujuan geeks sajarah ing donya.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Kita ing Simpen A Train bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang lelungan kasebut 10 Top Sajarah Geeks Tujuan.

 

 

Do you want to embed our blog post “10 Top History Geeks Destinations ” onto your site? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Ftop-history-geeks-destinations%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)