Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 24/02/2022)

Μπορεί κανείς να γνωρίζει το μέλλον τους, γνωρίζοντας το παρελθόν, και ποιος καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το παρελθόν από το να ταξιδέψετε. Αυτοί οι 1o κορυφαίοι προορισμοί για geeks της ιστορίας είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μάθετε για τους αρχαίους πολιτισμούς, και ίσως πού μπορεί να μας οδηγήσει το μέλλον.

Κρυμμένο στη μακρινή Κίνα, ή απέναντι από το Κολοσσαίο, αν ακούσεις προσεκτικά μπορεί να ακούσεις τους ηγέτες των αρχαίων αυτοκρατοριών να ψιθυρίζουν τα πιο ιερά μυστικά του κόσμου.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

1. Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας: Βερολίνο

Από την γκαλερί East Side μέχρι το Μνημείο του Δολοφονημένου Εβραϊκού Λαού, υπάρχουν κομμάτια ιστορίας σε κάθε γωνιά του Βερολίνου. Ετσι, η μοντέρνα πόλη ήταν πάντα το επίκεντρο των γεγονότων στην Ευρώπη. Επομένως, μόνο 48 ώρες που κάθε geek της ιστορίας μπορεί να μάθει για τα κοινωνικά, πολιτιστικός, και πολιτικά γεγονότα στην Ευρώπη, μόνο από την περιπλάνηση στα ορόσημα και τα μουσεία του Βερολίνου.

Εξάλλου, Οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ επίσκεψης ή αλληλεπίδρασης με την ιστορία. Για παράδειγμα, στο Μουσείο DDR, μπορείτε να ανοίξετε συρτάρια που αποκαλύπτουν φωτογραφίες και ιδέες για τη ζωή στην Ανατολική Γερμανία. Να συμπεράνω, από την Πρωσική εποχή μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και το Τείχος της Ανατολικής Γερμανίας, Το Βερολίνο φιλοξενεί πολλούς ιστορικά μνημεία από τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο με τρένο

Λειψία προς Βερολίνο με τρένο

Αννόβερο προς Βερολίνο με τρένο

Αμβούργο προς Βερολίνο με τρένο

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Ρώμη

Με 2000 χρόνια ιστορία και 10 καταπληκτικούς ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους, Η Ρώμη είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτεί κάθε λάτρης της ιστορίας. Η ιταλική πρωτεύουσα έχει ιστορικά μνημεία σε κάθε γωνιά, από τον Παλατίνο Λόφο όπου γεννήθηκε η Ρώμη μέχρι τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Κολοσσαίο. Εξάλλου, το Κολοσσαίο είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε με το τρένο στον κόσμο.

Κάποτε το κέντρο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της πολιτικής ζωής, Αυτές οι αξιόλογες τοποθεσίες αιχμαλωτίζουν τόσο τους geeks της ιστορίας όσο και τους ταξιδιώτες. Δεν υπάρχει ούτε ένας επισκέπτης που κοιτάζει τα καταπληκτικά ορόσημα που να μην θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία πίσω από τα πιο σημαντικά ιστορικά μνημεία της Ιταλίας.

Μιλάνο προς Ρώμη με τρένο

Φλωρεντία προς Ρώμη με τρένο

Βενετία προς Ρώμη με ένα τρένο

Νάπολη προς Ρώμη με τρένο

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας: Η πόλη του Βατικανού

Μικροσκοπικός, αλλά η περιπλάνηση στους δρόμους και τις τοποθεσίες του γεμίζει εύκολα μια ολόκληρη εβδομάδα, Η Πόλη του Βατικανού είναι ένας προορισμός που κάθε λάτρης της ιστορίας πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Το μέρος όπου ο Χριστιανισμός πήρε ζωή κάποια στιγμή 2 χιλιάδες χρόνια πριν, Η πόλη του Βατικανού παραμένει τόπος προσκυνήματος τόσο για χριστιανούς όσο και για μη.

Παρά το μικρό του μέγεθος, η κατάσταση των Το Βατικανό έχει πολλά ιστορικά μνημεία όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την ιστορία του Χριστιανισμού, τέχνη, και την πόλη. Από τις ιστορίες της ανθρωπότητας στις τοιχογραφίες της Καπέλα Σιξτίνα στον Αγ. Βασιλική Πέτρου, ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε συναρπαστικά γεγονότα της ιστορίας είναι ακολουθώντας την τέχνη. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην αρχή των καιρών με τα θαυμάσια έργα των καλλιτεχνών της Αναγέννησης και του Μπαρόκ.

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ιστορική περιήγηση στο Βατικανό είναι να συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση στην πόλη. Υπάρχουν εξαιρετικές ξεναγήσεις στην Καπέλα Σιξτίνα και τα Μουσεία, Αγ. Η Βασιλική του Πέτρου μαζί με την αναρρίχηση στον Αγ. Peter's Duomo για θέα στην πόλη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε αυτόν τον μοναδικό ιστορικό προορισμό στην Ιταλία.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. Αγ. Πετρούπολη

Τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στον Αγ. Η Πετρούπολη διαμόρφωσε την πολιτιστική ζωή και την ψυχή της Ρωσίας για πάντα. Αυτή η εκπληκτική πόλη είναι μια από τις κορυφαίες 10 προορισμοί ιστορικών geeks σε όλο τον κόσμο. Από επαναστάσεις, Τσάροι, παλάτια, και εκπληκτική αρχιτεκτονική, Αγ. Τα ορόσημα της Πετρούπολης είναι μερικά από τα πιο όμορφα και συναρπαστικά στον κόσμο.

Έτσι, αν είστε μάγος της ιστορίας, ένα ταξίδι στο St. Η Πετρούπολη θα είναι ένα επικό ταξίδι που θα πάρει 300 χρόνια πίσω στο χρόνο. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ της εκμάθησης της ζωής της οικογένειας Romanov, να κάνει μια περιοδεία στον Πούτιν. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μεγάλες πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως κλασικό μπαλέτο ή φολκλόρ παράσταση. Μουσικές παραστάσεις και παραστάσεις χορού στην Αγία Πετρούπολη μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για την ιστορία πίσω από τους δημιουργούς της.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας: York

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το York έχει μια πλούσια κληρονομιά των Βίκινγκ στην Αγγλία. Ωστόσο, αν είστε αληθινός geek της ιστορίας τότε πιθανότατα γνωρίζετε λίγα πράγματα για τους Βίκινγκς’ ταξίδι από τη Σκανδιναβία στην Αγγλία. Το κέντρο Yorvik στην πόλη του York είναι ένα από τα 10 κορυφαίοι ιστορικοί προορισμοί διακοπών στην Ευρώπη. Σε 1976 Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη και βρήκαν λείψανα Βίκινγκς’ καθημερινότητα και πόλη.

Έτσι, σήμερα μπορείτε να εντοπίσετε 1000 χρόνια πίσω στην εποχή των Βίκινγκς, και για μια μέρα μπορείς να ζήσεις τις παραδόσεις, Γλώσσα, και τον πολιτισμό. Ενώ το York έχει πολλά άλλα σπουδαία αξιοθέατα και ιστορία, η ιστορία των Βίκινγκς κάνει την πόλη μια φανταστική ιστορική προορισμός διακοπών.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Προετοιμασμένοι για μάχη, κοντά στην πόλη Xi'an, υπάρχουν χιλιάδες στρατιώτες από τερακότα σε φυσικό μέγεθος. Ο στρατός από τερακότα είναι μια καταπληκτική αποκάλυψη από 1974, και η πιο συναρπαστική ιστορική τοποθεσία στην Κίνα. Αυτοί οι καταπληκτικοί στρατιώτες κατασκευάστηκαν για να συνοδεύουν τον αποθανόντα αυτοκράτορα στη μετά θάνατον ζωή του.

Ένα από τα πράγματα με τα οποία θα γοητευτούν οι λάτρεις της ιστορίας είναι το γεγονός ότι οι στρατιώτες από τερακότα δεν ήταν η μόνη ανακάλυψη στο Shaanxi. Επιπροσθέτως, Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι μπορεί κανείς να ανακαλύψει ολόκληρη την πόλη Xi'an μαζί με τον πρώτο αυτοκράτορα.

Αυτό 259 – Η ανακάλυψη του 210 π.Χ. είναι κάτι που πρέπει να δει στο Xi'an για κάθε geek της ιστορίας σε ημερήσια εκδρομή από το Xi'an. Στην περιοδεία θα μάθετε για τον Qin Shi Huang, που άρχισε να σχεδιάζει και να σχεδιάζει είναι ένα μαυσωλείο σε ηλικία 13, όταν ήρθε στο θρόνο ως ο πρώτος αυτοκράτορας της ενοποιημένης Κίνας.

 

 

7. Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας: Λονδίνο

Ενδιαφέρομαι για την ιστορία της φύσης, Βασίλισσα Ελισάβετ, ή Τζακ ο Αντεροβγάλτης? Η πρωτεύουσα της Αγγλίας είναι όπου μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο σε οποιαδήποτε περίοδο της ιστορίας. Είτε Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, Μαύρη ιστορία, ή ίσως Stonehedge, είναι αυτό που σε κρατά να παρακολουθείς το ιστορικό κανάλι, τότε το Λονδίνο θα είναι τέλειο για ιστορικές διακοπές.

Με τόσα πολλά ιστορικά ορόσημα σε μια πόλη, δεν πρέπει να εκπλαγείτε που το Λονδίνο έχει τις καλύτερες ιστορικές περιηγήσεις στην Ευρώπη. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παλάτια και περιηγήσεις στο κοινοβούλιο, Η αιματηρή περασμένη περιοδεία του Λονδίνου, ημερήσιες εκδρομές από το Λονδίνο στο Μπαθ, ή την Οξφόρδη, και ακόμη και μια διασκεδαστική ξενάγηση Jack the Ripper. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, οπότε να είστε καλά προετοιμασμένοι με καλά παπούτσια για περπάτημα, και προθυμία να ακούσετε και να απορροφήσετε εκπληκτικά ιστορικά γεγονότα από κοντά και προσωπικά στις πιο ενδιαφέρουσες ιστορικές τοποθεσίες.

Άμστερνταμ προς Λονδίνο με ένα τρένο

Παρίσι προς Λονδίνο με τρένο

Βερολίνο προς Λονδίνο με τρένο

Βρυξέλλες προς Λονδίνο Με τρένο

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Παρίσι

Όμορφοι κήποι, γοητευτικά σοκάκια, μαγευτικά κτίρια, και καφετέριες, Το Παρίσι είναι ομορφιά και η γοητεία είναι απαράμιλλη σε όλη την Ευρώπη. Καθώς περιπλανιέσαι στους δρόμους του Παρισιού, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε μπαίνεις σε ένα ιστορικό μέρος όταν βρίσκεσαι στο Παρίσι. Με ιστορία που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα, Το Παρίσι είναι ένας εξαιρετικός προορισμός διακοπών για τους λάτρεις της ιστορίας.

Οποιοσδήποτε λάτρης της ιστορίας γνωρίζει ότι η ωραιότερη πόλη της Ευρώπης σχηματίστηκε κυρίως στους μεσαιωνικούς χρόνους. Έτσι, σχεδόν κάθε πέτρα έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του Παρισιού όπως το ξέρουμε σήμερα. Από το Saint Germain, Isle Catacombs of Paris, το Marais, στο Λούβρο, είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά ιστορικά ορόσημα που μπορείτε να επισκεφτείτε στις διακοπές της ιστορίας σας.

Άμστερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Λονδίνο προς Παρίσι με τρένο

Ρότερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Βρυξέλλες προς Παρίσι με τρένο

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας: Βαρκελώνη

Τα όμορφα σοκάκια της Βαρκελώνης θα σας οδηγήσουν σε υπέροχα μέρη όχι μόνο στο χώρο αλλά και στον χρόνο. Η Βαρκελώνη είναι μια πανέμορφη πόλη, διάσημη για τη Sagrada Familia του Γκαουντί, Park Guell, και πολλά άλλα αξιοθέατα που κόβουν την ανάσα. Εκτός από την εκπληκτική αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό τους, τα ορόσημα στη Βαρκελώνη είναι γεμάτα ιστορία.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε το ιστορικό σας ταξίδι στο Casa Amatller, Η πρώτη δημιουργία του Γκαουντί. Αυτή η θαυμάσια κατοικία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της γοτθικής δουλειάς του Γκαουντί. Επιπλέον, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να εντοπίσετε μαυριτανικές επιρροές στην αρχιτεκτονική του Casa Amatller. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά μοναδικά κτίρια, εκτός από ένα μουσείο Πικάσο, και ρωμαϊκούς αρχαιολογικούς χώρους μπορεί κανείς να στριμώξει σε ιστορικές διακοπές στη Βαρκελώνη.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1Ο. Αθήνα

Η Αθήνα είναι ένα όμορφο υπαίθριο μουσείο. Η πόλη του Πάνθεον είναι πεζός 3 χλμ, χωρίς τοίχους, έτσι μπορείτε απλά να πλησιάσετε και να αγγίξετε τα λείψανα ενός από τους πρώτους πολιτισμούς στον κόσμο. Άλλα καταπληκτικά ιστορικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τον Ναό του Διός, το αρχαίο θέατρο του Διονύσου, και το πιο εντυπωσιακό από όλα, την Ακρόπολη.

Τα πνεύματα των φιλοσόφων ρέουν μέσα από τις ελιές, βουνά, και κάθε ιστορικό χώρο της Αθήνας. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει η ελληνική μυθολογία, συναρπαστική ελληνική ιστορία, και τον πρώιμο πολιτισμό, τότε η Αθήνα είναι ο τέλειος ιστορικός προορισμός για εσάς από την κορυφή 10 ιστορία geeks προορισμοί στον κόσμο.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Εμείς στο Save A Train θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι σε αυτά 10 Κορυφαίοι προορισμοί των Geeks της ιστορίας.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας "10 Κορυφαίοι Προορισμοί Geeks της Ιστορίας" στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / es σε / fr ή / de και περισσότερες γλώσσες.