Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 29/10/2021)

Street art is de moderne vorm van artistieke expressie die onze steden mooier maakt. Een goede straat muurschildering wellicht ook inspireren om na te denken over een maatschappelijk belangrijk onderwerp of u herinneren aan de werken van klassieke meesters.

Europese steden zijn vol van geweldige plekken vol met street art en graffiti. U kunt lange wandelingen door de straten vol met muurschilderingen en nooit vervelen. Hier zijn een paar fascinerende street art en waar het te zien in Europa:

 

Street Art in Londen

Londen is één van de meest aantrekkelijke steden voor degenen die street art waarderen en de kunstenaars zelf. Onder de straten kunt u een bezoek aan uw dosis fantastische kunst krijgen, Camden en Shoreditch opvallen. Echter, Brick Lane en Southbank zijn bekend bestemmingen, te. Nog steeds, als u op zoek bent naar de meest bekende locatie, hoofd Shoreditch.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Parijs

Parijs is vol van Street Art warme plaatsen, omdat ze overspannen vaak hele straten. Ga naar de 10e en 11e arrondissementen door de rue Saint-Maur. Het is vol Shepard Fairey zwart-wit portretten op de muren van gebouwen, waardoor het een geweldige lopen. Deze 2 km lange straat kruist met rue Oberkampf, een interessante plek van een street art perspectief.

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

Berlijn

Fascinating Street Art in berlin

 

Berlijn East Side Galerij is een van de beste plaatsen in de wereld voor degenen die genieten van urban art. De stad zelf heeft een uitgestrekte street art scene, misschien het best geïllustreerd in Kreuzberg en Mitte. Er zijn twee districten met charmante innerlijke steegjes en iconische straat kunstwerken. Ga naar het oostelijke uiteinde van de wijk Kreuzberg om de beste kunst te vinden.

Bremen naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Straatkunst in Rome

Rome heeft een rotsachtige weg aanvaarden van street art gehad, maar deze prachtige stad is nu eindelijk waardoor de stedelijke kunst creatieven om zich te uiten. Er zijn een paar wijken waar street art is geleidelijk opduiken. Echter, de beste plek om te bezoeken wellicht San Lorenzo, een wijk met tal van levendige graffiti. Als u Rome bezoekt op zoek naar wat mooie street art, richten zich op Via Enotri, via Ausoni, Via dei Sardi en de Via dei Sabelli.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Pisa naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

 

 

Graffiti in Frankfurt

Frankfurt is een stad die je misschien niet zou verwachten in een lijst voor liefhebbers van straatkunst, want het heeft een meer sterling reputatie van een bedrijf metropolis. Echter, men zou kunnen stellen dat zelfs steden als die gevoelig zijn voor het hebben van een sterke street art uitdrukking, meestal in opstand tegen een hoge kosten van levensonderhoud. Frankfurt heeft veel street art rond de treinstation en het stadscentrum. De Hall of Fame op Ratswegkreisel is een goede plek om te bezoeken.

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

Amsterdamse street art scene is heel sterk, en stedelijke kunst bereikt, zelfs museumstukken. De beste plaatsen in Amsterdam voor street art zijn de Spuistraat, Wijdesteeg, en NDSM, met inbegrip van het centrum gebieden. U kunt ook de street art tour van de te nemen Amsterdam Centraal Station. Het feit dat deze tour bestaat vertelt u genoeg over hoe trots deze stad is van zijn kunst op straat.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Kopenhagen

Kopenhagen is een geweldige stad als je dat wilt zie wat kleurrijk en creatieve straatkunst — zelfs bij mensen thuis! Christiania is waar je de beste werken van talentvolle urban kunstenaars vindt, dus zorg ervoor dat dit niet missen.

Hamburg naar Kopenhagen Treinen

Hannover naar Kopenhagen Treinen

Berlijn naar Kopenhagen Treinen

 

 

Als u klaar bent om de beste street art Europa te bieden heeft te zien bent; Al deze steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein. Reserveer uw tickets op tijd en voor te bereiden gefascineerd te zijn!

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-street-art%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)