Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 05/03/2021)

Er is zoveel liefde over Parijs. Waar begin je er zelfs, rechts? Het eerste dat opkomt is grote sites zoals de Eiffeltoren en het Louvre. Maar waarom niet ook ontdekken verborgen juweeltjes in de stad? Laten we beginnen met de 5 Beroemdste straten van Parijs te zien!

 

1. Beroemdste straten van Parijs te zien: Avenue Victor-Hugo

Avenue Victor Hugo is een laan in het 16e arrondissement. beginnend bij Charles de Gaulle (ook bekend als Etoile) en eindigt bij Tattegrain (steeds avenue Henri Martin). Het is een van de twaalf lanen te beginnen bij de Etoile, en de op een na langste van de twaalf, na de avenue des Champs Elysees.

Vernoemd naar de beroemde Victor Hugo, die zijn laatste dagen in het Hotel Particulier. Een standbeeld van Hugo is te vinden op de kruising met de avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo is beroemd om zijn ongelooflijk prachtige architectuur die is perfect voor een ontspannen wandeling en een grote Instagram foto! Doe het voor de gram!

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Montaignelaan

Fan van de opera? Dan is deze beroemde straat in Parijs is voor jou! Deze straat is de thuisbasis van het Theater des Champs Elysees. De opera is de thuisbasis van twee prachtige orkesten. Als je een beetje extra tijd, we raden zeker aan om een ​​bezoek te brengen aan deze historische plaats van uitvoering. aanvullend, deze laan wordt gerespecteerd voor het belang ervan voor de mode-industrie. Veel bekende merken zijn hier te vinden, waaronder Vuitton, Loewe, Celine, en meer.

Parijs naar Marseille Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Nice naar Marseille Treinen

Marseille naar Clermont Ferrand Treinen

 

 

3. Beroemdste straten van Parijs te zien: Rivolistraat

Klaar om in het hart van Parijs? Dan dient de straat te worden op uw lijst van 5 Beroemdste straten in Parijs! Dit dichtbevolkte, energieke straat loopt door het midden van Parijs, evenwijdig aan de Seine. Vernoemd naar de vroege overwinningen van Napoleon bij de slag van Rivoli, dit prachtige boulevard is de thuisbasis van het Louvre en de Tuilerieën. Royal Palace, net naast het Louvre, is de perfecte plaats om te genieten van een dagje uit in de zonovergoten tuin. Dit is de perfecte straat als je wilt om een ​​glimp van de oude aristocratische kant van Parijs te vangen. Mis het niet!

Parijs naar Rouen Treinen

Rouen naar Parijs Treinen

Parijs naar Calais Treinen

Rouen naar Calais Treinen

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. overdekte passages

Het nemen van een korte vertrek uit de enorme boulevards dat de meerderheid van Parijs belangrijkste door de beurzen domineren, De Passages Couverts zijn een stuk gezelliger optie. Deze hadden betrekking op winkelen steegjes te maken voor geweldige shortcuts door de stad. U kunt schilderachtige cafés, kroegen, en betaalbare winkels. Niet alleen dat, maar de architectuur in deze overdekte steegjes is absoluut schitterend, zodat ze niet te missen!

Marseille naar Lyon Treinen

Parijs naar Lyon Treinen

Lyon naar Parijs Treinen

Lyon Airport naar Avignon Treinen

Passages Couverts Paris

 

5. Beroemdste straten van Parijs te zien: Boulevard De Clichy

Montmartre werd op een gegeven moment beschouwd als een oase voor artistieke menigte van Parijs zijn. helaas, hogere prijzen als gevolg van het toerisme hebben de meeste van de kunstenaars gedreven in verschillende wijken. Daar vindt u de Boulevard de Clichy, waar de Moulin Rouge en de rosse buurt van Parijs te vinden zijn. U vindt het nachtleven en een goede tijd zonder m vindenatter welk tijdstip van de dag die u kiest te bezoeken. Denk aan een bezoek aan de Moulin Rouge kijken naar een cabaret voorstelling!

La Rochelle naar Nantes Treinen

Toulouse naar La Rochelle Treinen

Bordeaux naar La Rochelle Treinen

Parijs naar La Rochelle Treinen

Boulevard de Clichy Paris

 

Zet je favoriete paar wandelschoenen, en krijg naar Parijs om het te zien 5 Beroemdste straten in Parijs! Ik heb een lift nodig? Dacht dat je nooit vragen! Pak een kaartje van Red een trein, nu. Je kunt boeken in enkele seconden, zonder extra of verborgen kosten.

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “5 Beroemdste straten van Parijs te zien” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)