Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 16/12/2022)

Иновативен, финансови възможности, творчески умове, и най-добрият пазарен обхват са най-добрите характеристики за процъфтяващ стартов център. тези 12 най-добрите стартъп центрове по света привличат най-талантливите умове, за да установят и подхранват страхотните си идеи, ИТ екипи, и връзки за прокарване напред невероятни стартиращи компании. От Шанхай до Берлин, тези топ стартъп екосистеми са най-силните в света.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Най-добрите центрове за стартиране в света: Барселона

Популярен сред чуждестранните основатели на стартиращи компании, Барселона, е един от най-разнообразните стартъп центрове в световен мащаб. Първо, Барселона предлага най-доброто съотношение цена/качество, по отношение на наем на офис площи, сцена на свързване, регламенти, и растеж на инвестициите. на второ място, Барселона има най-голям брой талантливи основатели на технологии, дори повече от Тел Авив. Трето, сред многото европейски стартъп центрове, Барселона цели да отстъпи място на жените основателки, разработчици, и дигитални професионалисти.

Всичко по-горе поставя Барселона на върха 5 стартиращи центрове по целия свят, и седмата най-бързо развиваща се технологична общност в Европа.

Обещаващи стартиращи фирми в Барселона:

x1 Вятър, Аменитис, Koa Health.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Москва

Като един от най-гъсто населените градове в Европа, Москва има огромна икономика, и плодородна почва за обединяване на великите умове. освен това, Москва е космополитен град, бляскаво, вълнуващо, млад, на същото ниво като Лондон и Париж.

Така, Москва привлича много млади предприемачи от цял ​​​​свят, да работи, комбинирайки сили с местните таланти в отглеждането co-working пространства в града. По този начин, революционният брой стартиращи фирми в Москва достигна феноменална стойност 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Най-добрите центрове за стартиране в света: Париж

С страхотни съвместни пространства, подобрени регулации, финансови опции, и невероятни инкубатори, Париж е възходящ център за стартиращи компании в Европа. Докато градът е известна модна столица, тя се превърна в страхотна екосистема за стартиращи фирми.

Това огромно покачване е благодарение на световноизвестни университети, особено инженерните факултети и талантливите завършили. Допълнително, мрежата от инкубатори като Silicon Sentier и неговите известни Co-working пространство La Cantine. С такива предимства, Париж е начело в европейските технологични центрове.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Сингапур

модерен, екологичен, магнит за чужденци, Сингапур е един от най-добрите градове да живеете и да стартирате свой собствен стартъп. освен това, Сингапур е признат от много бизнесмени като най-доброто място в Азия за разрастване на вашия бизнес, отблъсквайки Хонконг в състезанието.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Най-добрите центрове за стартиране в света: Берлин

В 2016 парти градът на Европа спечели Париж като вторият по големина стартъп център в Европа. Оттогава стартъп екосистемата в Берлин процъфтява, като броят на новите стартиращи фирми расте всяка година, без изключение. Ниският наем на офис площи, и лесна виза, привличат много предприемачи в Берлин, поставяйки града на върха 10 най-важните центрове за стартиране в световен мащаб.

Градът е известен със своята алтернативна клубна сцена, уникален арт център, толкова очевидно, Атмосферата и инфраструктурата на града са чудесна база за стартиращи компании, които се появяват всеки ден. освен това, има много възможности за предприемачите да популяризират своите стартиращи фирми, вземете друг кръг на финансиране, и създават връзки на многото събития, случващи се в Берлин.

Обещаващите стартъпи на Берлин:

Омио, Coachhub, infarm

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Лондон

Един от водещите стартъп центрове в Европа, Лондон е класиран номер 1 за последните няколко години в броя на активните стартиращи фирми. Лондон е водещ в технологичните и финансовите стартиращи компании, с годишен инвестиционен рекорд от 8.4 милиарда евро в 2019.

Докато Лондон е една от най-скъпите стартиращи екосистеми в света, много основатели на стартиращи компании го избират от време на време, благодарение на невероятния достъп до финансиране. освен това, лондонските ресторанти, кръчми, събития, са страхотна платформа за създаване на връзки в приятна атмосфера.

Обещаващи стартъпи в Лондон:

Трансферно, Revol, Скачай вътре.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

London's Bridge and River

 

7. Най-добрите центрове за стартиране в света: Тел Авив

С най-високата гъстота на стартиране в света, на 1 стартиране за всеки 154 жители, Тел Авив е един от най-добрите 7 стартиращи центрове по целия свят. Една от причините, които нареждат Тел Авив като водещ стартъп център, е, че градът може да се похвали с чужд R&D центрове, творчески умове, и многоезични компании.

Следователно, не е изненадващо, че Тел Авив има повече от 60 стартиращи фирми, изброени на NASDAQ. Тел-Авив е начело на стартиращите фирми за AI и киберсигурност, повдигане $2.9 Милиард в 2020 сам. Така, ако се стремите да влезете в стартиращата нация на Тел Авив, бъдете готови за трудни преговори с яростните израелски бизнес дами и мъже.

Обещаващите стартъпи в Тел Авив:

Wix, Понеделник, и много други.

 

8. Силиконовата долина

Най-добрият стартъп център в света е Силиконовата долина. Най-доброто място на земята да изградите свой собствен стартъп и да задействате двигателите е в Северна Калифорния. Известен по целия свят със своя иновационен и технологичен център, Сан-Франсиско е най-добрият инкубатор за стартиране.

Едно от най-важните неща, за да растат и процъфтяват стартиращите фирми, са твърдите и приятелски наредби. С други думи, стартиращият бизнес не може да процъфтява, освен ако няма идеи, разработки, а умовете се пазят от закона. По този начин, Силиконовата долина привлича много умове от цял ​​свят, и има около 40,000 стартиращи компании, базирани в Силиконовата долина.

 

Silicon Valley USA

 

9. Най-добрите центрове за стартиране в света: Амстердам

либерален, приветстващ, и оживен, улиците и каналите на Амстердам са доста оживени и вдъхновяващи. В град, който може да се похвали с откритост, креативност, и изкуство, няма да се изненадате да научите, че стартиращият център на Амстердам е един от най-процъфтяващите в света. Класиран като 4-ти най-креативни град по целия свят, Стабилната платформа за цифров обмен на Амстердам привлича създатели на стартиращи компании от цял ​​свят.

Така, ако искате да инвестирате, или обменяйте идеи с най-находчивите умове, Амстердам трябва да бъде вашата дестинация за стартиращи инвестиции.

Обещаващи стартиращи фирми в Амстердам:

д-р, Дайм, Полет.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Шанхай

Китайският трудолюбив манталитет е част от природата на града и невероятната способност да се грижи 15 базирани в града еднорози. Докато местните власти са известни със строгите си разпоредби, стартиращи събития като Startup Weekends и Barcamps в Шанхай създават плодородна почва за основаването на местните еднорози.

освен това, Фондовият пазар на Шанхай непрекъснато работи върху привличането на нови стартиращи фирми, и набиране на голямо финансиране. От приложения за електронна търговия до електронно обучение, Стартъпите на Шанхай’ hub може да се похвали с гъвкавост и иновации.

Обещаващи стартиращи фирми в Шанхай:

Люлишуо, Pinduoduo, червен.

 

Shanghai At Night

 

10. Най-добрите центрове за стартиране в света: Хонг Конг

Със страхотни стартъп конференции, ниски данъци, и лихвени проценти, Хонконг е процъфтяваща стартъп екосистема в Азия. Известен като най-западния град в Азия, Хонг Конг е модерен, пълен със спиращи дъха гледки и небостъргачи, така че небето е границата. Докато Хонг Конг е известен със своя невероятен силует и футуристични гледки, пейзажът на стартъпа е предимно финанси и финтех.

По този начин, сред многото еднорози в града, ще видите предимно финтех еднорози, заедно със софтуера $ Данни. В допълнение към отглеждането на местни таланти, местните съвместни работни места в Хонг Конг са най-приветливи за светлите чужди умове. CoCoon, Кошерът Хонг Конг, Добрата лаборатория е само част от фантастичните съвместни пространства, работи за сътрудничество и примамване на основатели извън Азия.

Обещаващи стартиращи фирми в Хонконг:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Пекин

Произходът на Xiaomi, Небостъргачите в Пекин са мястото на иновациите, технология, и талант се срещат за мозъчна атака. Футуристичният дизайн на Пекин е вдъхновението за най-натоварения стартъп център в Азия. Следователно, само в града има повече от 30 еднорози, основана от надарените умове на града.

освен това, Пекин се откроява сред 12 най-добрите центрове за стартиране в световен мащаб в своите уникални и прогресиращи технологии. Например, Пекин’ Екосистемата за стартиране е богата на еднорози, които тъкат заедно дълбоко обучение и машинно обучение, заедно с изкуствения интелект.

Обещаващи стартиращи фирми в Пекин:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Най-добрите центрове за стартиране в света: Мюнхен

Притежаването на един от върха 3 добре свързани стартови сцени, Мюнхен има страхотна стартъп екосистема. Освен че е фантастично място за създаване на връзки и създаване на възможности за одобрение, Мюнхен има средна стойност от 290% годишен ръст на инвестициите.

следователно, Мюнхен има един от най-много стартиращи фирми в света, разнообразни работни места, и най-добрите стартиращи компании в Европа.

Дюселдорф до Мюнхен Влаковете

Дрезден до Мюнхен Влаковете

Нюрнберг до Мюнхен Влаковете

Бон до Мюнхен Влаковете

Startup Hub In Munich

 

Тук, в Запазете влак, ние се радваме да споделим с вас Топ 12 Стартъп центрове по целия свят.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога “Връх 12 Стартъп центрове по целия свят“На вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/bg/top-startup-hubs-worldwide/ – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.