Temps de lectura: 7 minuts
(Darrera actualització de: 16/12/2022)

Innovador, oportunitats financeres, ments creatives, i el millor abast del mercat són les característiques principals per a un centre d'inici en auge. Aquests 12 Els principals centres de startups del món atrauen les ments més talentoses per establir i alimentar les seves grans idees, equips informàtics, i connexions per impulsar startups sorprenents. De Xangai a Berlín, aquests ecosistemes de startups principals són els més forts del món.

  • El transport ferroviari és l'Eco-friendly forma de viatjar. Aquest article està escrit per educar sobre viatges en tren per Save Un tren, El Web dels bitllets més barats del tren En el món.

 

1. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Barcelona

Popular entre els fundadors de startups estrangers, Barcelona, és un dels centres de startups més diversos del món. En primer lloc, Barcelona ofereix la millor relació qualitat-preu, pel que fa al lloguer d'oficines, escena de connexió, normatives, i creixement de la inversió. en segon lloc, Barcelona té el major nombre de fundadors de tecnologia amb talent, fins i tot més que Tel-Aviv. En tercer lloc, entre els nombrosos centres europeus de startups, Barcelona es tracta de donar pas a dones fundadores, desenvolupadors, i professionals digitals.

Tot l'anterior situa Barcelona al capdavant 5 centres d'inici a tot el món, i la setena comunitat tecnològica de més ràpid creixement a Europa.

Startups prometedores a Barcelona:

x1 Vent, Amenitat, Salut Koa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moscou

Com una de les ciutats més poblades d'Europa, Moscou té una economia massiva, i un terreny fèrtil perquè les grans ments s'ajuntin. d'altra banda, Moscou és una ciutat cosmopolita, glamurosa, emocionant, jove, al mateix nivell que Londres i París.

Tan, Moscou atrau molts emprenedors joves d'arreu del món, treballar per combinar forces amb els talents locals en el creixement espais de coworking a la ciutat. així, el nombre innovador de startups a Moscou ha assolit un fenomen 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Els principals centres d'iniciació a tot el món: París

Amb grans espais de coworking, regulacions millorades, opcions financeres, i incubadores sorprenents, París és un centre de startups en ascens a Europa. Mentre que la ciutat és una famosa capital de la moda, s'ha convertit en un gran ecosistema per a startups.

Aquest ascens immens és gràcies a la universitats de renom mundial, especialment les facultats d'enginyeria i els graduats amb talent. A més, la xarxa d'incubadores com Silicon Sentier i la seva famosa Espai de coworking La Cantine. Amb aquests beneficis, París encapçala els centres tecnològics europeus.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapur

modern, ecològic, un imant per als estrangers, Singapur és un dels millors ciutats per viure i posar en marxa la teva pròpia startup. d'altra banda, Singapur ha estat reconegut per molts empresaris com el millor lloc d'Àsia per fer créixer el vostre negoci, apartant Hong Kong a la competició.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Berlín

En 2016 la ciutat de la festa d'Europa va guanyar París com el segon centre d'iniciació més gran d'Europa. L'ecosistema de startups a Berlín ha estat en auge des de llavors, amb el nombre de noves startups creixent cada any, sense cap excepció. Lloguer baix d'oficines, i visat fàcil, fer atraure molts emprenedors a Berlín, situant la ciutat a la part superior 10 els centres de startups més importants del món.

La ciutat és famosa per la seva escena alternativa de clubs, centre d'art únic, tan evidentment, l'ambient i les infraestructures de la ciutat són una base excel·lent perquè les startups apareguin cada dia. d'altra banda, hi ha moltes oportunitats perquè els emprenedors promocionin les seves startups, obtenir una altra ronda de finançament, i establir connexions en els nombrosos esdeveniments que tenen lloc a Berlín.

Startups prometedores de Berlín:

Omio, Coachhub, granja

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Londres

Un dels principals centres de startups a Europa, Londres s'ha classificat com a número 1 durant els darrers anys en el nombre de startups actives. Londres és líder en startups tecnològiques i financeres, amb un registre d'inversió anual de 8.4 mil milions d'euros en 2019.

Tot i que Londres és un dels ecosistemes de startups més cars del món, molts fundadors de startups ho trien una rere l'altra, gràcies al sorprenent accés al finançament. d'altra banda, restaurants de Londres, bars, esdeveniments, són una gran plataforma per crear connexions en un ambient tranquil.

Startups prometedores de Londres:

Transferència, Revol, Saltar dins.

Els trens Amsterdam Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Berlín Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

London's Bridge and River

 

7. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Tel Aviv

Amb la densitat d'iniciació més alta del món, de 1 posada en marxa per a cadascú 154 residents, Tel-Aviv és un dels millors 7 centres d'inici a tot el món. Una de les raons que situa Tel-Aviv com un centre de startups líder, és que la ciutat compta amb R estrangeres&centres D, ments creatives, i empreses multilingües.

per tant, no és estrany que Tel-Aviv en tingui més de 60 startups que figuren al NASDAQ. Tel-Aviv lidera les startups d'IA i ciberseguretat, alçament $2.9 Mil milions en 2020 només. Tan, si teniu l'objectiu d'entrar a la nació inicial de Tel-Aviv, estigueu preparats per a una dura negociació amb les ferotges empresàries i homes israelians.

Startups prometedores de Tel-Aviv:

Wix, dilluns, i molts més.

 

8. Silicon Valley

El centre de startups definitiu del món és Silicon Valley. El millor lloc del món per crear la teva pròpia empresa i posar en marxa els motors és al nord de Califòrnia. Famós arreu del món pel seu centre d'innovació i tecnologia, San-Fransisco és la millor incubadora de startups.

Una de les coses més importants perquè les startups creixin i floreixin és una normativa sòlida i amigable. En altres paraules, una startup no pot prosperar llevat de les seves idees, desenvolupaments, i les ments estan guardades per la llei. així, Silicon Valley atrau moltes ments d'arreu del món, i n'hi ha aproximadament 40,000 startups amb seu a Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Amsterdam

Liberal, acollidor, i animada, els carrers i canals d'Amsterdam són força animats i inspiradors. En una ciutat que presumeix d'obertura, creativitat, i l'art, no us sorprendrà saber que el centre d'iniciació d'Amsterdam és un dels més en auge del món. Classificat com a 4t més creatiu ciutat arreu del món, La plataforma d'intercanvi digital estable d'Amsterdam atrau fundadors de startups d'arreu del món.

Tan, si voleu invertir, o intercanviar idees amb les ments més enginyoses, Amsterdam hauria de ser el vostre destí per a la inversió inicial.

Startups prometedores a Amsterdam:

Dr., Dyme, Vol.

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Xangai

La mentalitat treballadora xinesa ha format part de la naturalesa de la ciutat i de la sorprenent capacitat de preparar-se 15 unicorns a la ciutat. Mentre que les autoritats locals són famoses per les seves estrictes regulacions, esdeveniments d'inici com Startup Weekends i Barcamps a Xangai creen un terreny fèrtil per a la fundació d'unicorns locals.

d'altra banda, La borsa de Xangai treballa constantment per atraure noves empreses emergents, i aconseguir un gran finançament. Des de les aplicacions de comerç electrònic fins a l'aprenentatge electrònic, Les startups de Xangai’ hub compta amb versatilitat i innovació.

Startups prometedores a Xangai:

Liulishuo, Pinduoduo, Vermell.

 

Shanghai At Night

 

10. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Hong Kong

Amb grans conferències d'inici, impostos baixos, i tipus d'interès, Hong Kong és un ecosistema de startups en auge a Àsia. Coneguda com la ciutat més occidental d'Àsia, Hong Kong és modern, ple de vistes impressionants i gratacels, doncs el cel és el límit. Mentre que Hong Kong és famós pel seu increïble horitzó i vistes futuristes, El panorama de la startup és principalment financer i fintech.

així, entre els molts unicorns de la ciutat, veureu principalment unicorns Fintech, juntament amb el programari $ Dades. A més de preparar els talents locals, els espais locals de treball conjunt a Hong Kong són els més acollidors per a ments estrangeres brillants. Capoll, The Hive Hong Kong, El Good Lab són només alguns dels fantàstics espais de treball conjunt, treballant per col·laborar i atraure fundadors de fora d'Àsia.

Startups prometedores a Hong Kong:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Pequín

L'origen de Xiaomi, Els gratacels de Pequín són on la innovació, tecnologia, i el talent es troben per fer una pluja d'idees. El disseny futurista de Pequín és la inspiració per al centre de startups més concorregut d'Àsia. per tant, només a la ciutat n'hi ha més de 30 unicorns, fundada per les ments dotades de la ciutat.

d'altra banda, Pequín destaca entre els 12 principals centres de startups a tot el món en les seves tecnologies úniques i progressives. Per exemple, Pequíns’ L'ecosistema d'inicis és ric amb unicorns que uneixen l'aprenentatge profund i l'aprenentatge automàtic, juntament amb la intel·ligència artificial.

Startups prometedores a Pequín:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Els principals centres d'iniciació a tot el món: Munic

Tenir un dels de dalt 3 escenes d'inici ben connectades, Munic té un gran ecosistema d'iniciatives. A més de ser un lloc fantàstic per fer connexions i crear oportunitats de suport, Munic té una mitjana de 290% creixement anual de la inversió.

conseqüentment, Munic té un dels nombres més alts de startups del món, ofertes laborals diverses, i les primeres startups d'Europa.

Dusseldorf als trens de Munic

Dresden als trens de Munic

Nuremberg als trens de Munic

Bonn a trens de Munic

Startup Hub In Munich

 

aquí, a Salvar un tren, estem encantats de compartir amb vosaltres el Top 12 Startup Hubs a tot el món.

 

 

Voleu inserir la nostra publicació al bloc “Superior 12 Startup Hubs a tot el món”Al vostre lloc? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ca/top-startup-hubs-worldwide/ – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)