Vrijeme za čitanje: 7 minuta
(Ažurirano: 16/12/2022)

Inovativno, financijske mogućnosti, kreativni umovi, i najbolji tržišni doseg glavne su značajke za cvjetajuće startup čvorište. To 12 vrhunski startup čvorišta diljem svijeta privlače najtalentiranije umove da uspostave i njeguju svoje sjajne ideje, IT timovi, i veze za promicanje nevjerojatnih startupa. Od Šangaja do Berlina, ovi vrhunski startup ekosustavi najjači su na svijetu.

  • Željeznički promet je eko-friendly način za putovanja. Ovaj članak je napisan educirati o putovanja vlakom po uštedjeti vlak, U Web stranica najjeftinijih vlaka U svijetu.

 

1. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Barcelona

Popularan među stranim osnivačima startupa, Barcelona, je jedno od najraznovrsnijih startup čvorišta u svijetu. Prvo, Barcelona nudi najbolju vrijednost za novac, u smislu najma poslovnog prostora, scena povezivanja, propisi, i rast ulaganja. Drugo, Barcelona ima najveći broj talentiranih osnivača tehnologije, čak i više od Tel-Aviva. Treće, među brojnim europskim startup središtima, Barcelona je sve u tome da ustupi mjesto ženama osnivačicama, programeri, i digitalni profesionalci.

Sve navedeno stavlja Barcelonu na vrh 5 startup čvorišta širom svijeta, i 7. najbrže rastuća tehnološka zajednica u Europi.

Obećavajući startupi u Barceloni:

x1 Vjetar, Amenitiz, Zdravlje koa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskva

Kao jedan od najmnogoljudnijih gradova u Europi, Moskva ima ogromnu ekonomiju, i plodno tlo za okupljanje velikih umova. povrh toga, Moskva je kozmopolitski grad, glamurozno, uzbudljiv, mladi, na istoj razini kao London i Pariz.

Tako, Moskva privlači mnoge mlade poduzetnike iz cijelog svijeta, raditi udružiti snage s lokalnim talentima u rastu co-working prostori u gradu. Tako, revolucionarni broj startupa u Moskvi dosegao je fenomenalan broj 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Pariz

Sa sjajnim prostorima za rad, poboljšani propisi, financijske opcije, i nevjerojatni inkubatori, Pariz je u usponu startup središte u Europi. Dok je grad poznata modna prijestolnica, postao je izvrstan ekosustav za startupe.

Ovaj golemi uspon je zahvaljujući svjetski poznata sveučilišta, posebice inženjerskih fakulteta i talentiranih diplomanata. Dodatno, mreža inkubatora poput Silicon Sentiera i njegovih poznatih La Cantine co-working prostor. S takvim pogodnostima, Pariz je na vrhu europskih tehnoloških središta.

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapur

moderan, eko-friendly, magnet za strance, Singapur je jedan od najbolji gradovi živjeti i pokrenuti vlastiti startup. povrh toga, Singapur su mnogi poslovni ljudi priznali kao najbolje mjesto u Aziji za razvoj vašeg poslovanja, gurajući Hong Kong u stranu u natjecanju.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Berlin

U 2016 europski party grad osvojio je Pariz kao drugo najveće startup središte u Europi. Startup ekosustav u Berlinu cvjeta od tada, pri čemu svake godine raste broj novih startupa, bez izuzetka. Nizak najam poslovnog prostora, i laku vizu, privlače mnoge poduzetnike u Berlin, stavljajući grad u vrh 10 najvažnijih startup čvorišta u svijetu.

Grad je poznat po alternativnoj klupskoj sceni, jedinstveno umjetničko središte, tako očito, atmosfera i infrastruktura grada izvrsna su baza za startupove koji se pojavljuju svaki dan. povrh toga, postoje mnoge mogućnosti za poduzetnike da promoviraju svoje startupe, dobiti još jedan krug financiranja, i uspostaviti veze na mnogim događajima koji se događaju u Berlinu.

Berlinski startupi koji obećavaju:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Jedno od vodećih startup čvorišta u Europi, London je rangiran kao broj 1 zadnjih nekoliko godina u broju aktivnih startupa. London vodi u tehnološkim i financijskim startupima, s godišnjom evidencijom ulaganja od 8.4 milijardi eura 2019.

Dok je London jedan od najskupljih startup ekosustava u svijetu, mnogi osnivači startupa biraju to s vremena na vrijeme, zahvaljujući nevjerojatnom pristupu financiranju. povrh toga, londonski restorani, pubovi, događaji, su izvrsna platforma za stvaranje veza u opuštenoj atmosferi.

Londonski obećavajući startupi:

Prijenosno, Revol, Uskočiti.

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

London's Bridge and River

 

7. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Tel Aviv

S najvećom gustoćom pokretanja na svijetu, od 1 startup za svakoga 154 stanovnici, Tel-Aviv je jedan od najboljih 7 startup čvorišta širom svijeta. Jedan od razloga što Tel-Aviv svrstava u vodeće startup središte, je da se grad može pohvaliti stranim R&D centrira, kreativni umovi, i višejezične tvrtke.

Stoga, ne čudi što Tel-Aviv ima više od 60 startupi uvršteni na NASDAQ. Tel-Aviv je na vrhu startupa za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost, podizanje $2.9 Milijarda u 2020 sam. Tako, ako namjeravate ući u startup naciju Tel-Aviva, budite spremni na teške pregovore s žestokim izraelskim poslovnim ženama i muškarcima.

Obećavajući startupi Tel-Aviva:

Wix, ponedjeljak, i još mnogo toga.

 

8. Silicijska dolina

Najveći startup centar na svijetu je Silicijska dolina. Najbolje mjesto na svijetu za izgradnju vlastitog startupa i pokretanje motora je u sjevernoj Kaliforniji. Poznat u cijelom svijetu po svojim inovacijama i tehnološkom centru, San-Fransisco je najbolji startup inkubator.

Jedna od najvažnijih stvari za rast i procvat startupa su čvrsti i prijateljski propisi. Drugim riječima, startup ne može napredovati osim ako njegove ideje, razvoj događaja, a umovi su zaštićeni zakonom. Tako, Silicijska dolina privlači mnoge umove iz cijelog svijeta, a ima oko 40,000 startupi sa sjedištem u Silicijskoj dolini.

 

Silicon Valley USA

 

9. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Amsterdam

liberalna, dobrodošlice, i živahno, ulice i kanali Amsterdama prilično su živahni i inspirativni. U gradu koji se diči otvorenošću, kreativnost, i umjetnost, nećete se iznenaditi kada saznate da je startup središte u Amsterdamu jedno od najprocvatnijih u svijetu. Smješten na 4. mjestu najkreativniji grad u cijelom svijetu, Amsterdamska stabilna platforma za digitalnu razmjenu privlači osnivače startupa iz cijelog svijeta.

Tako, ako želite investirati, ili razmjenjivati ​​ideje s najsnalažljivijim umovima, Amsterdam bi trebao biti vaše odredište za startup ulaganja.

Obećavajući startupi u Amsterdamu:

dr., Dyme, Let.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Šangaj

Kineski marljivi mentalitet bio je dio prirode grada i nevjerojatne sposobnosti njegovanja 15 jednorozi iz grada. Dok su lokalne vlasti poznate po svojim strogim propisima, startup događaji kao što su Startup Weekends i Barcamps u Šangaju stvaraju plodno tlo za osnivanje lokalnih jednoroga.

povrh toga, Šangajska burza neprestano radi na privlačenju novih startupa, i prikupljanje velikih sredstava. Od aplikacija za e-trgovinu do e-učenja, Šangajski startupi’ hub se može pohvaliti svestranošću i inovativnošću.

Obećavajući startupi u Šangaju:

Liulishuo, Pinduoduo, Crvena.

 

Shanghai At Night

 

10. Najbolji startup čvorišta u svijetu: Hong Kong

Uz sjajne startup konferencije, niske poreze, i kamatne stope, Hong Kong je ekosustav startup u procvatu u Aziji. Poznat kao najzapadniji grad u Aziji, Hong Kong je moderan, puna prekrasnih pogleda i neboderi, pa je nebo granica. Dok je Hong Kong poznat po nevjerojatnoj liniji horizonta i futurističkom pogledu, krajolik startupa uglavnom su financije i fintech.

Tako, među brojnim jednorozima u gradu, vidjet ćete uglavnom Fintech jednoroge, zajedno sa softverom $ Podaci. Osim njegovanja domaćih talenata, lokalni co-working prostori u Hong Kongu najviše su dobrodošli bistrim stranim umovima. Larve, Košnica Hong Kong, Good Lab samo su neki od fantastičnih co-working prostora, radeći na suradnji i namamiti osnivače izvan Azije.

Obećavajući startupi u Hong Kongu:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Pekingu

Porijeklo Xiaomija, Pekinški neboderi su mjesto inovacije, tech, a talent se susreću za mozganje. Futuristički dizajn Pekinga inspiracija je za najprometnije startup središte u Aziji. Stoga, samo u gradu ih ima više od 30 jednorozi, osnovali nadareni umovi grada.

povrh toga, Peking se ističe među 12 vrhunski startup čvorišta diljem svijeta u svojim jedinstvenim i naprednim tehnologijama. Na primjer, Pekinga’ Startup ekosustav bogat je jednorozima koji tkaju zajedno duboko učenje i strojno učenje, zajedno s umjetnom inteligencijom.

Obećavajući startupi u Pekingu:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Najbolji startup čvorišta u svijetu: München

Imati jedan od vrha 3 dobro povezane startup scene, München ima sjajan startup ekosustav. Osim što je fantastično mjesto za povezivanje i stvaranje mogućnosti za odobravanje, München ima prosjek od 290% rast ulaganja na godišnjoj razini.

stoga, München ima jedan od najvećih broja startupa u svijetu, raznolika radna mjesta, i najbolji startupi u Europi.

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

Startup Hub In Munich

 

ovdje na Spremi vlak, sa zadovoljstvom možemo podijeliti s vama Top 12 Startup Hubs širom svijeta.

 

 

Želite li ugraditi naš post na blogu “Vrh 12 Startup Hubs širom svijeta"Na vašu stranicu? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/hr/top-startup-hubs-worldwide/ – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)