Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 16/12/2022)

Vernieuwend, financiële kansen, creatieve geesten, en het beste marktbereik zijn de belangrijkste kenmerken voor een bloeiende startup-hub. Deze 12 top start-up hubs wereldwijd trekken de meest getalenteerde geesten aan om hun geweldige ideeën te vestigen en te koesteren, IT-teams, en connecties om geweldige startups vooruit te helpen. Van Shanghai naar Berlijn, deze top startup-ecosystemen zijn de sterkste ter wereld.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. Beste opstarthubs wereldwijd: Barcelona

Populair bij oprichters van buitenlandse startups, Barcelona, is een van de meest diverse startup-hubs ter wereld. ten eerste, Barcelona biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, qua huur van kantoorruimte, verbindingsscène, voorschriften, en investeringsgroei. ten tweede, Barcelona heeft het grootste aantal getalenteerde tech-oprichters, zelfs meer dan Tel-Aviv. Ten derde, tussen de vele Europese startup hubs, In Barcelona draait alles om plaats maken voor vrouwelijke oprichters, ontwikkelaars, en digitale professionals.

Al het bovenstaande plaatst Barcelona aan de top 5 startup-hubs wereldwijd, en de 7e snelst groeiende tech community in Europa.

Veelbelovende startups in Barcelona:

x1 wind, Amenitiz, Koa Gezondheid.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskou

Als een van de dichtstbevolkte steden van Europa, Moskou heeft een enorme economie, en vruchtbare grond voor grote geesten om samen te komen. Bovendien, Moskou is een kosmopolitische stad, glamoureus, opwindend, jong, op hetzelfde niveau als Londen en Parijs.

Zo, Moskou trekt veel jonge ondernemers van over de hele wereld aan, om te werken krachten bundelen met de lokale talenten in de teelt co-werkplekken in de stad. Dus, het baanbrekende aantal startups in Moskou heeft een fenomenaal niveau bereikt 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Beste opstarthubs wereldwijd: Parijs

Met geweldige co-working spaces, verbeterde regelgeving, financiële opties, en geweldige broedmachines, Parijs is een opkomende startup-hub in Europa. Terwijl de stad een beroemde modehoofdstad is, het is een geweldig ecosysteem voor startups geworden.

Deze enorme stijging is te danken aan de wereldberoemde universiteiten, vooral de technische faculteiten en getalenteerde afgestudeerden. aanvullend, het netwerk van incubators zoals Silicon Sentier en zijn beroemde La Cantine co-working space. Met zulke voordelen, Parijs staat bovenaan de slimme Europese tech hubs.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapore

Modern, eco-vriendelijke, een magneet voor buitenlanders, Singapore is een van de beste steden om in te wonen en je eigen startup te starten. Bovendien, Singapore is door veel zakenmensen erkend als de beste plek in Azië om uw bedrijf te laten groeien, Hong Kong opzij duwen in de competitie.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Beste opstarthubs wereldwijd: Berlijn

In 2016 de feeststad van Europa heeft Parijs gewonnen als de op een na grootste startup-hub in Europa. Het startup-ecosysteem in Berlijn is sindsdien booming, met het aantal nieuwe startups dat elk jaar groeit, zonder uitzondering. De lage kantoorruimtehuur, en gemakkelijk visum, veel ondernemers naar Berlijn trekken, de stad bovenaan plaatsen 10 belangrijkste startup-hubs wereldwijd.

De stad staat bekend om zijn alternatieve clubscene, unieke kunsthub, zo duidelijk, de sfeer en infrastructuur van de stad zijn een uitstekende uitvalsbasis voor startups om elke dag op te duiken. Bovendien, er zijn veel mogelijkheden voor ondernemers om hun startups te promoten, nog een financieringsronde krijgen, en maak connecties bij de vele evenementen die in Berlijn plaatsvinden.

De veelbelovende startups van Berlijn:

Omio, Coachhub, kinderboerderij

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Londen

Een van de toonaangevende startup-hubs in Europa, Londen staat op nummer 1 de laatste jaren in het aantal actieve startups. Londen leidt in tech en financiële startups, met een jaarlijks investeringsrecord van 8.4 miljard euro binnen 2019.

Terwijl Londen een van de duurste startup-ecosystemen ter wereld is, veel startende oprichters kiezen er keer op keer voor, dankzij de geweldige toegang tot financiering. Bovendien, Restaurants in Londen, kroegen, evenementen, zijn een geweldig platform voor het creëren van verbindingen in een ontspannen sfeer.

De veelbelovende startups van Londen:

Overdrachtgewijs, Revol, Stap in.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

London's Bridge and River

 

7. Beste opstarthubs wereldwijd: Tel Aviv

Met de hoogste opstartdichtheid ter wereld, van 1 opstarten voor iedereen 154 Bewoners, Tel-Aviv is een van de top 7 startup-hubs wereldwijd. Een van de redenen die Tel-Aviv rangschikken als een toonaangevende hub voor startups, is dat de stad beschikt over buitenlandse R&D-centra, creatieve geesten, en meertalige bedrijven.

daarom, het is niet verwonderlijk dat Tel-Aviv meer heeft dan 60 startups vermeld op NASDAQ. Tel-Aviv bovenaan AI en cybersecurity-startups, opvoeden $2.9 miljard in 2020 alleen. Zo, als je ernaar streeft om de startup-natie van Tel-Aviv binnen te gaan, wees voorbereid op zware onderhandelingen met de felle Israëlische zakenvrouwen en mannen.

De veelbelovende startups van Tel-Aviv:

Wix, maandag, en nog veel meer.

 

8. Siliconen vallei

De ultieme startup-hub ter wereld is Silicon Valley. De beste plek op aarde om je eigen startup te bouwen en de motoren aan de gang te krijgen, is in Noord-Californië. Beroemd over de hele wereld vanwege zijn innovatie- en technologiecentrum, San-Fransisco is de beste startup-incubator.

Een van de belangrijkste dingen voor startups om te groeien en bloeien, is solide en vriendelijke regelgeving. Met andere woorden, een startup kan niet gedijen tenzij zijn ideeën, ontwikkelingen, en geesten worden bewaakt door de wet. Dus, Silicon Valley trekt veel geesten van over de hele wereld aan, en er zijn ongeveer 40,000 startups gevestigd in Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Beste opstarthubs wereldwijd: Amsterdam

Liberaal, gastvrij, en levendig, de straten en grachten van Amsterdam zijn behoorlijk levendig en inspirerend. In een stad met openheid, creativiteit, en kunst, het zal je niet verbazen dat de startup-hub van Amsterdam een ​​van de meest bloeiende ter wereld is. Gerangschikt als de 4e meest creatieve stad wereldwijd, Het stabiele digitale uitwisselingsplatform van Amsterdam trekt startende oprichters van over de hele wereld aan.

Zo, als u op zoek bent om te investeren, of ideeën uitwisselen met de meest vindingrijke geesten, Amsterdam zou je bestemming moeten zijn voor startup-investeringen.

Veelbelovende startups in Amsterdam:

dr., Dyme, Vlucht.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Sjanghai

De Chinese hardwerkende mentaliteit maakt deel uit van de natuur van de stad en het verbazingwekkende vermogen om te verzorgen 15 eenhoorns in de stad. Terwijl de lokale autoriteiten bekend staan ​​om hun strikte regels, startup-evenementen zoals Startup Weekends en Barcamps in Shanghai creëren een vruchtbare voedingsbodem voor de oprichting van lokale eenhoorns.

Bovendien, De aandelenmarkt van Shanghai werkt voortdurend aan het aantrekken van nieuwe startups, en het aantrekken van grote financiering. Van e-commerce-apps tot e-learning, De startups van Shanghai’ hub biedt veelzijdigheid en innovatie.

Veelbelovende startups in Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, rood.

 

Shanghai At Night

 

10. Beste opstarthubs wereldwijd: Hongkong

Met geweldige startup-conferenties, lage belastingen, en rentetarieven, Hong Kong is een bloeiend startup-ecosysteem in Azië. Bekend als de meest westerse stad van Azië, Hongkong is modern, vol adembenemende uitzichten en wolkenkrabbers, dus de lucht is de limiet. Terwijl Hong Kong beroemd is om zijn geweldige skyline en futuristische uitzichten, het landschap van de startup is voornamelijk financiën en fintech.

Dus, tussen de vele eenhoorns in de stad, je zult vooral Fintech-eenhoorns zien, samen met software $ Gegevens. Naast het verzorgen van lokale talenten, de lokale co-working-ruimtes in Hong Kong zijn het meest gastvrij voor slimme buitenlandse geesten. Cocon, The Hive Hong Kong, The Good Lab zijn slechts enkele van de fantastische co-working spaces, werken om samen te werken en oprichters van buiten Azië te lokken.

Veelbelovende startups in Hong Kong:

Gatcoin, contant geld, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Peking

De oorsprong van Xiaomi, De wolkenkrabbers van Peking zijn waar innovatie, technisch, en talent ontmoeten elkaar om te brainstormen. Het futuristische ontwerp van Beijing is de inspiratie voor de drukste startup-hub in Azië. daarom, alleen al in de stad zijn er meer dan 30 eenhoorns, opgericht door de begaafde geesten van de stad.

Bovendien, Peking valt op tussen de 12 top startup hubs wereldwijd in zijn unieke en vooruitstrevende technologieën. Bijvoorbeeld, Pekingen’ startup-ecosysteem is rijk aan eenhoorns die deep learning en machine learning verweven, samen met kunstmatige intelligentie.

Veelbelovende startups in Peking:

WeChat, Baidu, ByteDans.

 

Sunset In Beijing

 

12. Beste opstarthubs wereldwijd: München

Een van de top hebben 3 goed verbonden opstartscènes, München heeft een geweldig startup-ecosysteem. Naast het feit dat het een fantastische plek is om connecties te maken en kansen te creëren voor goedkeuring, München heeft een gemiddelde van 290% investeringsgroei per jaar.

bijgevolg, München heeft een van de hoogste aantallen startups ter wereld, diverse vacatures, en de beste startups in Europa.

Dusseldorf naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Neurenberg naar München Treinen

Bonn naar München Treinen

Startup Hub In Munich

 

Hier bij Red een trein, we delen graag de Top met je 12 Opstarthubs wereldwijd.

 

 

Wil je onze blogpost insluiten "Bovenkant 12 Opstarthubs wereldwijd”Op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/nl/top-startup-hubs-worldwide/ – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)