Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Internet yhteys on parhaimmillaan aitoa nautinnonhalun ja spontaanius. Se on vapaus tulla ja mennä kuten haluat, pysyä yhdessä paikassa pidempään mielijohteella, ja ohita kaupallistetut sivustot; jos eivät vaivautuneet. Ainoa vaarantaa sinun täytyy tehdä on itse. Monien kasvava maailmanlaajuinen matka trendejä, Yksin matkat ovat ottamassa kärkipaikan, mutta suurta soolo matkoja tullut suuri vastuu. Tiedätkö mitä he sanovat, on olemassa hyviä ja huonoja puolia kaikkiin tilanteisiin. Halusi tehdä sitä yksin välineet sinun täytyy olla kaukonäköistä ja valmistetut. Vastuu on sinun. Kun asiat menevät hieman päärynän muotoinen, sinun täytyy olla luottamusta ja taju selvittävät. Tässä on muutama parhaista vinkeistämme, kuinka suunnitella yksinmatka.

 

Solo matka Trip: Matkustaa junalla

Yksi suosituimmista kuljetustavat yksin matkustaville on matkustaa junalla. Junalla avaa lukuisia kohteita, jotka voit mahduttanut muutaman viikon. Myös sosiaalinen elementti, se on hyvä tapa pitää yhteyttä mauista turvallisessa ympäristössä. Solo matkustaminen junalla on myös hyvä tapa todella nähdä kohteita ja maisemia, kun läpi ne. On myös huhu, että konduktöörit ovat täydellinen ihmisiä kysyä junan valokuvausta, kokeilla sitä seuraava täydellinen Instagram tarina.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Travel By Train is the best

 

Valitsemalla Määränpää & varaus Majoitus

Kun valitset määränpäänä solo matkustaa – check sesongin, jotka voivat auttaa venyttämään budjetti hieman pidemmälle. Koko matka on sinun, mutta niin on hinta. Ottaa mielessä, tarkista sää! Jotkut kohteet aikana sesongin ovat yksinkertaisesti hirveitä ja olisi hyvä pitää mielessä, suurtapahtumia tai loma, joka voi lähettää hinnat kovassa. Ei ole pulaa majoitusta, missä päätät matkustaa, hotellit, B&B: n, ja Airbnb n runsaasti. Valitse joka sopii sinulle ja budjetin.

Marseillesta Lyon Junat

Paris Lyon Junat

Lyon Pariisi Junat

Lyon Avignon Junat

Use Trains On Your Solo Travel Trip

 

Solo matka Trip: Suunnittelu Matkasuunnitelma

Spontaanisuus on yksi parhaista etuisuuksia solo matkustaa vaan, aivan aluksi, yrittää saada yksityiskohtainen matkareitti. Se on erinomainen lähtökohta. Tunnista keskeiset kohokohtia kohde olet valinnut ja perustaa aikajana. Kauneus jonka yksityiskohtainen matkareitti on, että se voi opastaa kun samalla voit muuttaa matkan varrella.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Take Photos During Your Travels

 

Pysy turvassa

Turvallisuus ennen kaikkea ei ole koskaan ollut Apter. Jos olet matkoilla jonnekin uuteen ja unchartered sinulle, olla tietoinen paikallisen rikollisuuden kriisipesäkkeisiin ja tee tutkimusta! Kun olet ulos ja noin, Pidä arvotavarat poissa näkyville ja yritä kävellä katselee puhelimeen. Kanna hotellin nimi ja osoite kanssasi, varmuuden vuoksi. Kokeile ja tutustu joitakin paikallisia hätänumeroita ja kun tutkimus turvaohjeet juuri sinun määränpää, tehdä vähän tutkimusta kulttuurin etiketti samoin. Yksi parhaista turvatoimet jakaa matkasuunnitelmastanne ystävän tai perheenjäsenen. Let ihmiset tietävät missä olet ja mitä suunnitelmia. Päivitä ne muutokset voi tehdä matkan varrella.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

How To Plan A Solo Travel Trip

 

Solo matka Trip: Ystävystyä varrella

Vaikka soolo matka on suuri, voit mennä päiviä puhumatta jollekulle. Rauhasta saattaa olla yksi syy olet matkalla solo, mutta se voi lopulta vaatia veronsa. Onneksi, kun olet liikkeellä, se on melko helppo tavata uusia ihmisiä ja löytää jopa muutamia keskusteluja. Ole itsevarma. Pitää korvat auki tuttu aksentti omaan ja muistaa, että yhteiset kokemukset ovat täydellinen jäänmurtaja liittää muiden matkustajien.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Make Friends Along Your Travels

 

pack Light

Kun solo matkustaa, sinun täytyy varmistaa, että voit tehdä kaiken itse. Yksi kuljettamaan-, matkalaukku, tai repun tulisi olla täydellinen määrä matkatavaroita riippumatta siitä, matkustatko viikon tai kolmen. Pakkaa määränpää, pukeutua sään, jonka pitäisi keventää kuormaa. Sinun on yllättynyt siitä, kuinka hyvä se tuntuu pakata vain olennaiseen ja jättää sotkua taakseen. Kamera on aina välttämätöntä, Yksin matkustaminen ja valokuvausta kulkevat käsi kädessä.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

 

Solo matka Trip: Illallinen yhdelle

Jos olet rohkea tarpeeksi haara osaksi solo matka, olet rohkea tarpeeksi syötävää yksin. Monissa maissa, aamiainen ja lounas yleensä enemmän casual puolella joten jos pelkäävät taulukon yhtä skenaariota, aloittaa nämä ruokailuajat. Ottaa kirjan tai lehden mukaasi ja jos ruokailu yksin todellakaan ole sinun juttusi, tutkia paikallisten-tapaamiset. Voit liittää ihmisiä, jotka nauttivat foodie retkiä ja jos haluat todella haluavat välttää väkijoukkoja, etsiä majoitusta, joka tarjoaa keittiö ja kokki oman myrsky.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

Eating on a Solo Travel Trip

 

Kokeile saapuu päivä

Kun suunnittelet matkasuunnitelmastanne, yrittää saavut päiväsaikaan. Se on melko pelottava tehtävä löytää tiesi läpi vieraassa kaupungissa pimeässä ja vielä enemmän, kun olet tekemässä sitä soolo. Suunnittelu on monisäikeinen osa oman soolo matka tehtävänsä, aivan aluksi, ja voit ebb kuin siirrät pitkin, mutta nämä pienet yksityiskohdat olla valtava vaikutus.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

Solo Travel Trip Photos

 

Teet oikean valinnan tehdä joitakin matkoilla oman ja jonka Solo Trip. Sinut paljon tarkkanäköinen ja avoin, mitä tapahtuu ympärilläsi. Aina luottaa gut vaisto matkoilla ja käyttö Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Miten suunnitella Solo matka Trip?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solo-travel-trip/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)