Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 08/10/2021)

At rejse med tog kan være en af ​​de mest afslappende og behageligt måder at komme rundt. Du skal vide, hvordan man kan gøre det bedste ud af din rejse og være smart. At være godt organiseret og vide, hvad der er hvad der går langt i retning af at gøre dit tog tur en fremhæve af din ferie eller eventyr. Tag et kig på disse top 10 Nemme tips til Train Riding Smart. Vær forberedt til din næste rejse.

 

Top 10 Nemme tips til Train Riding Smart – TIP EN: Køb din billet i forvejen

Top 1 af Top 10 Nemme tips til Train Riding Smart, Sørg for at planlægge din rejse og købe dine togbilletter på forhånd for at sikre, du får på togene, du ønsker. Vær sikker på at spørge om eventuelle tilbud eller rabatter, der kan være til rådighed for dig. Hvem elsker ikke at spare nogle penge! Du vil være i stand til spare lidt penge at bruge på andre dele af din rejse.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

Rom til Napoli Tog

 

Station Woman - Top 10 Nemme tips til Train Riding Smart
En kvinde på en togstation

TIP TO: Stuve din bagage

Den bedste Easy Tips til Train er, at du ikke altid nødt til at tjekke din tasker i, og hvis de er af rimelig størrelse, kan du også vælge at opbevare dem i stativet over sædet eller kile dem ind i det trekantede mellemrum mellem ryg-til-bagsæder. På denne måde har du dine poser tæt på dig hele tiden.

Messina til Palermo Tog

Syracuse til Palermo Tog

Sicilien til Palermo Tog

Catania til Palermo Tog

 

TIP TRE: Be Smart med dine tasker

Vi siger ikke, at alle tog har en tyv klar til at kaste sig på den første chance, de får, men hellere være på den sikre side. Vær på vagt, når det kommer til dine tasker. Opbevar dem indsigt i stedet for i slutningen af ​​et tog bil. Hvis du har en rygsæk kan du også klippe dine remme til bagagebæreren at være ekstra sikker.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

 

TIP FIRE: Find dit sæde

Hvis du har brugt vores tidligere Easy Tips til Togrejser og har reserveret et sæde du er alle sorteret. Du kan gå direkte til din plads. Hvis ikke, er du velkommen til at kræve nogen uforbeholden sæde. Hvis der ikke er mange af disse til rådighed, kontrollere reservation tags posteret over sæderne eller hyldedørene. Mærkerne viser strækning af rejsen, at sædet er booket til. De viser også, hvis du får fra, før ejeren selv får på du er fri til at tage dette hjemsted.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

TIP FEM: Brug Train tid fornuftigt

Benyt lejligheden til at bruge den tid, der bruges på tog turen til at få dig selv organiseret. Du kan planlægge din næste destination. Brug denne tid til at læse din guidebog, tjek retninger til din næste destination. Gå gennem dine fotos, organisere din rygsæk, dobbelt-tjekke din forbindelse eller fuldføre andre opgaver, du skal, mens du har tid. Hvis din rejse er længere dette er også en dejlig mulighed for at tage i nogle af de seværdigheder.

Lyon Lufthavn til Nice med tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

 

TIP SEKS: Bruge badeværelser på toget

For at spare både tid og penge, prøv og brug disse nemme tips til tog, og brug badeværelserne på toget i modsætning til at bruge dem på stationen. Toget toiletter er normalt placeret i slutningen af biler og er ofte meget renere end toiletterne på stationerne, såvel som værende fri.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Tog Piger tage billeder - Top 10 Nemme tips til Train Riding Smart

TIP SYV: Tal med lokale og andre rejsende

Tip 7 ud af vores top 10 Nemme tips til Train Riding Smart, Hvad er en bedre måde at lære om en by eller et land, end ved at tale med nogle af sine lokale, eller andre rejsende, der kan have været til det sted, du vil? De vil være i stand til at fortælle dig de ins og outs af din bestemmelsessted og rådgive dig om, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Prøv at bryde isen ved at stille et spørgsmål, tilbyder en sød, eller viser noget fra din hjemby.

Milano til Levanto Tog

Milano til La Spezia Tog

Siena til La Spezia Tog

Siena til Levanto Tog

 

TIP OTTE: Pack en Snack

Traveling er sulten arbejde, og du måske ønsker at pakke noget at snack på, når du er på toget. Du kan materiel på dine livretter på en lokal supermarked eller deli eller besøge vinkælder før du hoppe på toget; mest togstationer har mindst én af disse. Det mad tilbydes på togene er ofte kedelig og dyrere, medmindre du betaler for en første klasses sæde.

Zürich til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Wien til Innsbruck Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

TIP NI: Vide hvor du kan få

Vide, hvilken station er en af ​​de væsentlige Easy Tips til Togrejser. Når du ankommer til en by, kan du stoppe ved flere forstadsstationer med skilte, der viser destinationens navn og kvarterets navn, men ikke hop ud, indtil du når den centrale station. Du kan altid spørge andre passagerer eller tjekke din guidebog for yderligere hjælp.

Hamburg til København Tog

Hannover til København Tog

Berlin til København Tog

 

TIP TI: Altid huske lokaltog Etikette

Vær opmærksom på, hvordan andre passagerer i din togvogn handler. Hvis de er rolige, være sikker på at følge trop. Hold øje med tegn, der kan indikere, at du sidder i en udpeget stille bil, hvor folk kommer for at sove eller arbejde. Uanset hvor du sidder, prøv ikke at være den højest person i nærheden. Vær sikker på ikke at hvile fødderne på sædet overfor dig også, medmindre du har dine sko af.

Hvis du kan huske disse top 10 Nemme tips til Train Riding Smart vi garantere dig en super tur og en samlet stor oplevelse. Du kan endda møde nogle nye lokale, og gøre nogle nye venner! Alt er muligt, når det kommer til at rejse træning. Når du har styr på disse, derefter overveje Bernina Express og mere!

 

– Hvis du kunne lide vores indlæg på toppen 10 Nemme tips til Train Riding Smart, velkommen til at dele det, vi fik knapper til deling lige under dette blogindlæg.

 

Klar til at tage en togtur? Reserver dit sæde og betaler ikke nogen reservationsgebyr på – www.saveatrain.com

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart?lang=da – (Rul ned for at se Koden)