Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 08/10/2021)

Reizen met de trein kan een van de meest ontspannen en plezierige manieren om rond te krijgen. Je moet weten hoe je het beste uit te maken jouw reis en slim. Omdat ze goed georganiseerd en weten wat is wat gaat een lange weg in de richting van het maken van uw treinreis een Hoogtepunt van uw vakantie of avontuur. Neem een ​​kijkje op deze Top 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart. Wees voorbereid op uw volgende reis.

 

Bovenkant 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart – TIP EEN: Koop Your Ticket In Advance

Bovenkant 1 Top 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart, Zorg ervoor dat u uw reis te plannen en de aankoop van uw treintickets op voorhand om ervoor te zorgen dat je op de treinen die u wilt. Vergeet niet te vragen over eventuele specials of kortingen die voor u beschikbaar kunnen zijn. Wie houdt er niet van te besparen wat geld! Je zal in staat zijn sparen een beetje geld om te besteden aan andere delen van uw reis.

Milaan naar Napels Treinen

Florence naar Napels Treinen

Bari naar Napels Treinen

Rome naar Napels Treinen

 

Het treinstation van de vrouw - Bovenkant 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart
Een vrouw die bij een treinstation

TIP TWEE: Stow uw bagage

De beste eenvoudige tips voor de trein is dat je hoeft niet altijd te controleren of uw tassen in en als ze van redelijk formaat zijn, kunt u er ook voor kiezen om ze op te bergen in het rek boven de stoel of ze in de driehoekige ruimte tussen de rugleuningen te klemmen. Op deze manier heb je je zakken dicht bij u te allen tijde.

Messina naar Palermo Treinen

Syracuse naar Palermo Treinen

Sicilië naar Palermo Treinen

Catania naar Palermo Treinen

 

TIP DRIE: Be Smart met uw tassen

We zeggen niet dat elke trein heeft een dief op de loer bij de eerste kans die ze krijgen, maar eerder op de veilige kant. Wees waakzaam als het gaat om uw koffers. Bewaar ze inzicht in plaats van aan het einde van een trein auto. Als u een rugzak kunt u ook de clip uw riemen om de bagagedrager om extra veilig te zijn.

Milaan naar Turijn Treinen

Comomeer naar Turijn Treinen

Genoa naar Turijn Treinen

Parma naar Turijn Treinen

 

 

TIP VIER: Vind Seat

Als je gewend onze eerdere eenvoudige tips voor Treinreizen en hebben gereserveerde vervoeren u alle gesorteerde. U kunt direct naar uw plaats. Als niet, bent u welkom om het even welke onvoorwaardelijke zetel claimen. Als er niet veel van deze beschikbare, check de reservering labels boven de stoelen of het compartiment deuren geplaatst. De tags tonen het traject van de reis die zitting is gereserveerd voor. Ze laten ook zien als je afstappen voordat de eigenaar krijgt zelfs op bent u vrij om die plaats te nemen.

Milaan naar Venetië Treinen

Padua naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

TIP VIJF: Gebruik Train tijd verstandig

Neem de gelegenheid om de tijd besteed aan de treinreis te gebruiken om jezelf georganiseerd. U kunt plannen voor uw volgende bestemming. Gebruik deze tijd om uw gids te lezen, controleren routebeschrijving naar uw volgende bestemming. Ga door uw foto's, het organiseren van uw rugzak, double-check uw verbinding of een andere taken die u nodig hebt om terwijl je de tijd te voltooien. Als uw reis is langer is dit ook een mooie gelegenheid om te genieten van enkele van de bezienswaardigheden.

Lyon Airport naar Nice met de trein

Parijs naar Nice Treinen

Avignon naar Nice Treinen

Marseille naar Nice Treinen

 

 

TIP ZES: Gebruik de badkamers op de trein

Om zowel tijd als geld te besparen, probeer deze eenvoudige tips voor de trein te gebruiken en gebruik de badkamers in de trein in plaats van die op het station. De trein toiletten bevinden zich meestal aan het einde van auto's en zijn vaak veel schoner dan de toiletten op de stations, maar ook als gratis.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Venetië naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

 

Trein Meisjes nemen van foto's - Bovenkant 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart

TIP ZEVEN: Praat met de lokale bevolking en andere reizigers

Tip 7 uit onze Top 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart, Wat is een betere manier om te leren over een stad of land dan door te praten met een aantal van haar lokale bevolking, of andere reizigers die naar de plaats kunnen zijn geweest die je gaat? Zij zullen in staat om u te vertellen van de ins en outs van zijn uw bestemming en u adviseren over wat te doen en wat niet te doen. Probeer het ijs te breken door het stellen van een vraag, een snoepje aanbieden, of iets uit je woonplaats laten zien.

Milaan naar Levanto Treinen

Milaan naar La Spezia Treinen

Siena La Spezia Treinen

Siena Levanto Treinen

 

TIP ACHT: Pak een Snack

Reizen is hongerig werk en wilt u misschien iets te snacken wanneer je op de trein te pakken. U kunt maximaal voorraad op uw favoriete voedingsmiddelen bij een lokale supermarkt of deli of bezoek de wijnkelder voordat u hop op de trein; meest treinstations ten minste één van deze. De eten aangeboden op treinen is vaak saai en duurder, tenzij je betaalt voor een eerste klas stoel.

Zürich naar Innsbruck Treinen

Salzburg naar Innsbruck Treinen

Wenen naar Innsbruck Treinen

Treinen van Keulen naar Innsbruck

 

TIP NEGEN: Weet waar je moet Get Off

Weten welke station is een van de essentiële eenvoudige tips voor Treinreizen. Wanneer u in een stad aankomt, kunt u stoppen bij verschillende stations in de voorsteden met borden met de naam van uw bestemming en de naam van de buurt, maar laat je niet afschrikken hop tot u het centraal station te bereiken. U kunt altijd vragen medepassagiers of controleer uw handleiding voor verdere hulp.

Hamburg naar Kopenhagen Treinen

Hannover naar Kopenhagen Treinen

Berlijn naar Kopenhagen Treinen

 

TIP TIEN: Vergeet niet Local Train Etiquette Altijd

Kennis te nemen van hoe andere passagiers in de trein auto handelen. Als ze stil, zorg ervoor om dit voorbeeld te volgen. Let op tekenen die erop kunnen wijzen dat je zit in een aangewezen rustige auto waar mensen komen om en werk te slapen. Maakt niet uit waar je zit, probeer niet om de luidste persoon in de buurt te zijn. Zorg ervoor dat u uw voeten te rusten op de stoel tegenover je, tenzij je hebt jouw schoenen uit.

Als je nog een onvergetelijke 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart garanderen wij u een super reis en een algeheel geweldige ervaring. U kunt zelfs voldoen aan een aantal nieuwe bewoners en een aantal nieuwe vrienden! Alles is mogelijk als het gaat om reizen opleiding. Als je eenmaal onder de knie hebt deze, overweeg dan de Bernina Express en meer!

 

– Als u graag onze post op Top 10 Eenvoudige tips voor het berijden Smart, voel je vrij om het te delen, we kregen knoppen voor het delen van net onder deze blogpost.

 

Klaar om een ​​trein te nemen? Reserveer uw stoel en geen reserveringskosten bij niet betalen – www.saveatrain.com

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart?lang=nl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)