Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 29/03/2020)

Genova, som er en del af Rom og Firenze, der er hovedstaden i Italiens Toscana, er populære turistmål og derfor er ruten fra Genova til Firenze populær og ofte tilbagelagt rute og en afstand, der let kan kommunikeres. Genova er placeret Italiens nordvestlige del i regionen Ligurien, er kendt for den centrale rolle i den maritime handel gennem århundreder. Firenze er beliggende i den nordvestlige del af Italien og er kendt for de mange og varierede mesterværker fra renæssancen arkitektur og kunst, der findes over det hele.

 

 

Der er mange måder at rejse og at komme mellem de to. Det hurtigste og den hurtigste måde at rejse er absolut er den Genova til Firenze Train.

Milano til Genova Tog

Rom til Genoa Tog

Firenze til Genova Tog

Venedig til Genoa Tog

 

 

Genova til Firenze tog

Der er omkring 28 Genova til Florence Tog med det første tog afgår ved 00:02 og det sidste tog afgår fra Genova til 19:56. De fleste af disse tog er designet til dag rejse; imidlertid, togene, der kører sent om aftenen eller tidligt om morgenen tendens til at have sovekabine tjenester. Rejsetiden for Den Genova til Firenze tog er om 2 timer og 58 minutter, der er for direkte tog uden ændringer. I tilfælde af at der er en ændring halvvejs, at rejsetiden for Genova til Firenze tog kan være op til 3 timer og 33 minutter, hvilket yderligere kan variere afhængigt af den dag i rejse.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Firenze til Rom Tog

Genova til Florence Tog

 

 

Der er kendt for at være færre tog over weekender og helligdage. Denne tendens til at påvirke rejsetider samt. De fleste af de gange den bedste løsning ville være at kontrollere togene som pr datoen for din rejse, hvilket ville skabe større klarhed for så vidt angår tidspunktet for Genova til Firenze Train anses og også hvor meget den rejse tidspunkt ville være.

 

Genova til Firenze: Andre måder at rejse

Genova til Firenze er en populær rute og kan kommunikeres via bus, tog eller endda ved vej. Hver af de måder at rejse har selv ejet rejsetid og andre parametre, der skal undersøges. Der er en ”RideShare” valgmulighed også tilgængelig som er sandsynligvis den billigste måde at rejse på denne rute, og kan tage omkring 3 timer for rejser til være afsluttet. Der er også en mulighed for at rejse med bus, som tager ca. 4 timer. Imidlertid, der er kun 2 busser til denne rute. Det endelige valg af rejse afhænger af dig eller den person, der rejser afhængigt af, hvad der er praktisk og behageligt som pr deres præferencer.

 

At købe togbilletter fra Genova til Firenze sparer dig værdifuld tid, og “Gem et tog” giver dig mulighed for at få dine Genova til Firenze billetter online. Du kan også få gode rabatter på bestilling fra tid til anden, du logge på SaveATrain at kontrollere deres tjenester og pris, før du bestiller din Genoa til Firenze billetter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)