Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 29/03/2020)

Genoa, yang merupakan sebahagian daripada Rom dan Florence, yang merupakan ibu negara rantau Tuscany Itali, yang popular destinasi pelancongan dan oleh itu laluan dari Genoa ke Florence adalah laluan popular dan kerap dilalui serta jarak yang boleh disampaikan dengan mudah. Genoa terletak bahagian barat laut Itali di rantau Liguria, terkenal dengan peranan utama yang dimainkan dalam perdagangan maritim sepanjang zaman. Florence terletak di bahagian barat laut Itali dan terkenal dengan karya-karya banyak dan pelbagai Renaissance seni bina dan seni, yang terdapat di seluruh tempat.

 

 

Terdapat pelbagai cara untuk perjalanan dan untuk mendapatkan antara kedua-dua. yang cepat dan cara yang paling cepat dalam bilik pasti adalah Genoa ke Florence Train.

Milan untuk Trains Genoa

Rom ke Kereta api Genoa

Florence untuk Trains Genoa

Venice untuk Trains Genoa

 

 

Genoa ke kereta api Florence

Terdapat kira-kira 28 Genoa untuk Trains Florence dengan kereta api yang pertama berlepas pada 00:02 dan kereta api terakhir berlepas dari Genoa di 19:56. Kebanyakan kereta api ini direka untuk perjalanan hari; bagaimanapun, kereta api yang berjalan lewat malam atau awal pagi cenderung untuk mempunyai perkhidmatan tidur. Masa perjalanan untuk Genoa ke kereta api Florence ianya mengenai 2 jam dan 58 minit, yang untuk terus keretapi tanpa perubahan. Sekiranya terdapat perubahan pertengahan jalan masa perjalanan bagi Genoa ke kereta api Florence boleh sehingga 3 jam dan 33 minit, yang boleh seterusnya berbeza-beza mengikut hari perjalanan.

Rimini untuk Trains Florence

Rom ke Kereta api Florence

Florence ke Kereta api Rome

Genoa untuk Trains Florence

 

 

Ada yang dikenali sebagai kurang kereta api pada hujung minggu dan cuti. Ini cenderung untuk menjejaskan masa perjalanan serta. Sebahagian besar kali pilihan yang terbaik akan memeriksa kereta api seperti tarikh perjalanan anda, yang akan menyediakan lebih jelas sejauh masa yang Genoa ke Florence Train tidak dan juga berapa banyak perjalanan masa akan.

 

Genoa ke Florence: lain-lain cara perjalanan

Genoa ke Florence adalah laluan popular dan boleh disampaikan melalui bas, kereta api atau bahkan oleh jalan raya. Setiap satu daripada mod kembara mempunyai masa perjalanan walaupun dimiliki dan parameter lain yang perlu diberi perhatian. Terdapat "rideshare" pilihan juga disediakan yang mungkin yang cara termurah untuk melancong di laluan ini dan boleh mengambil kira-kira 3 jam untuk perjalanan siap. Terdapat juga pilihan untuk perjalanan dengan bas, yang mengambil masa 4 Jam. Walau bagaimanapun, hanya terdapat 2 bas found. Pilihan akhir perjalanan bergantung kepada anda atau orang yang ke luar bergantung kepada apa yang mudah dan selesa seperti pilihan mereka.

 

Membeli tiket kereta api Genoa ke Florence menjimatkan masa anda dan "Simpan Kereta Api" memberi anda peluang untuk mendapatkan tiket Genoa ke Florence anda dalam talian. Anda juga boleh mendapatkan diskaun yang baik pada tempahan dari semasa ke semasa, sila layari SaveATrain untuk menyemak perkhidmatan dan harga mereka sebelum anda menempah Genoa anda ke Florence tiket.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)