Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 29/03/2020)

Gènova, que és una part de Roma i Florència, que és la capital de la regió de Toscana d'Itàlia, són populars destinacions turístiques per tant, la ruta de Gènova a Florència és una ruta popular i freqüentada i una distància que es pot comunicar amb facilitat. Gènova es troba part del nord-oest d'Itàlia a la regió de Ligúria, és conegut pel paper central que ocupa en el comerç marítim a través dels segles. Florence es troba a la part nord-oest d'Itàlia i és conegut per les nombroses i variades obres mestres del Renaixement arquitectura i l'art, que es troben per tot el lloc.

 

 

Hi ha nombroses maneres de viatjar i d'aconseguir entre els dos. El més ràpid i la manera més ràpida de viatjar són sens dubte és la Gènova a Florència tren.

Els trens de Milà a Gènova

Els trens de Roma a Gènova

Florència als trens Gènova

Venècia amb Trens Gènova

 

 

Gènova al tren de Florència

hi ha al voltant 28 Gènova als trens Florència amb el primer tren que surt a les 00:02 i l'últim tren surt de Gènova a 19:56. La major part d'aquests trens estan dissenyats per a viatges de dia; malgrat això, els trens que circulen tarda a la nit o d'hora al matí tendeixen a tenir serveis del dorment. El temps de viatge per al Gènova al tren de Florència és sobre 2 hores i 58 minuts, que és per al tren directe, sense canvis. En cas que hi hagi un canvi a meitat de camí que el temps de viatge per al Gènova al tren de Florència pot ser de fins 3 hores i 33 minuts, que pot variar més, depenent del dia de la marxa.

Rimini als trens Florència

Els trens de Roma a Florència

Florència de trens Roma

Gènova als trens Florència

 

 

No se sap que hi ha menys trens durant els caps de setmana i vacances. Això tendeix a afectar els temps de viatge, així. La majoria de les vegades la millor opció seria la comprovació dels trens com per la data del seu viatge, que proporcionaria una major claredat pel que fa a la sincronització de la Gènova a Florència tren es considera i també la quantitat de la viatge temps seria.

 

Gènova a Florència: Altres maneres de viatge

Gènova a Florència és una ruta popular i es pot comunicar a través del bus, tren o fins i tot per carretera. Cadascuna de les maneres de viatge té temps de viatge, fins i tot de propietat i altres paràmetres que necessiten ser examinat. Hi ha una opció de "RideShare de" també disponible que és probablement el forma més barata de viatjar en aquesta ruta i pot prendre al voltant 3 hores per viatjar a completar-se. També hi ha una opció per els viatges en autobús, que triga uns 4 hores. malgrat això, només hi ha 2 autobusos per aquesta ruta. L'elecció final del viatge depèn de vostè o la persona que viatja en funció del que és convenient i còmoda d'acord a les seves preferències.

 

La compra de bitllets de tren de Gènova a Florència us estalvia temps valuós i “Estalvieu un tren” us ofereix l’oportunitat d’aconseguir els vostres bitllets de Gènova a Florència. També pot obtenir bons descomptes en la reserva de tant en tant, si us plau ingressi a SaveATrain per consultar els seus serveis i el seu preu abans de reservar el seu Gènova a Florència entrades.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb una enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)