Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 29/03/2020)

Genua, die een deel van Rome en Florence, dat is de hoofdstad van de regio Toscane in Italië, zijn populair toeristische bestemmingen en dus ook de route van Genua naar Florence is populair en vaak gereden route en een afstand die met gemak kan worden gecommuniceerd. Genua is gevestigd noordwestelijke deel van Italië in de regio Ligurië, staat bekend om de centrale rol gespeeld in de maritieme handel door de eeuwen heen. Florence is gelegen in het noordwestelijke deel van Italië en staat bekend om de vele en gevarieerde meesterwerken van de Renaissance architectuur en kunst, die worden gevonden over de plaats.

 

 

Er zijn talloze manieren om te reizen en te krijgen tussen de twee. De snelste en de snelste manier van reizen zijn zeker is de Genua naar Florence Train.

Milaan naar Genua Treinen

Rome naar Genua Treinen

Florence naar Genua Treinen

Venetië naar Genua Treinen

 

 

Genua naar Florence trein

Er zijn ongeveer 28 Genua naar Florence Treinen met de eerste trein vertrekt om 00:02 en de laatste trein vertrekt van Genua bij 19:56. De meeste van deze treinen zijn ontworpen voor dag reizen; echter, de treinen die te laat lopen in de avond of vroeg in de ochtend hebben de neiging te hebben slaper diensten. De reistijd voor de Genua naar Florence trein gaat over 2 uur en 58 notulen, dat is voor de directe trein met geen veranderingen. In het geval dat er een verandering halverwege dat de reistijd voor de Genua naar Florence trein kan oplopen tot 3 uur en 33 notulen, die verder kan variëren afhankelijk van de dag van de reis.

Rimini naar Florence Treinen

Rome naar Florence Treinen

Florence naar Rome Treinen

Genua naar Florence Treinen

 

 

Er is bekend dat minder treinverkeer in het weekend en vakantie. Dit heeft de neiging om de reistijd beïnvloeden ook. Het grootste deel van de tijd de beste optie zou zijn het controleren van de treinen vanaf de datum van uw reis, die meer duidelijkheid zou verschaffen wat betreft de timing van de Genua naar Florence Train wordt overwogen en ook hoeveel de reis tijd zou zijn.

 

Genua naar Florence: Andere vormen van reizen

Genua naar Florence is een populaire route en kan via de bus worden gecommuniceerd, trein of zelfs door weg. Elk van de vormen van reizen heeft zelfs eigendom reistijd en andere parameters die moeten worden onderzocht. Er is een “meerijden” optie ook beschikbaar, die is waarschijnlijk de goedkoopste manier om te reizen op deze route en kan nemen over 3 uur voor reizen in te vullen. Er is ook een optie om per bus reizen, die ongeveer 4 uur. Echter, er zijn alleen 2 bussen voor deze route. De uiteindelijke keuze van de reis hangt van jou af of de persoon reizen, afhankelijk van wat handig en comfortabel als per hun voorkeuren is.

 

Het kopen van Genoa naar Florence treinkaartjes bespaart u kostbare tijd en “Save a Train” geeft u de mogelijkheid om uw Genoa naar Florence tickets online. U kunt ook goede kortingen bij het boeken van tijd tot tijd, kunt u inloggen op SaveAtrain om hun diensten en prijzen te bekijken voordat u boekt uw Genoa naar Florence kaartjes.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een koppeling op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)