Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/07/2022)

Perancis pinuh ku tempat wisata anu narik ati. Lamun keur iinditan ka Perancis pikeun kahiji kalina, hayu urang tingali di urang 10 poé itinerary perjalanan! Anggap anjeun hoyong ngarasakeun kebon anggur Perancis di padesaan jeung kebon romantis sabudeureun chateaux luar biasa.. Bisi nu, following this itinerary covers the best of France’s most beautiful places.

Dinten 1 Of Your France Travel ItineraryParis

Bari anjeun bisa kalayan gampang méakkeun saminggu di Paris, lamun ngan boga 10 poé lalampahan di Perancis, then at least two days should be in Paris. A 10-day trip in France must begin with a picnic with views of the Eiffel Tower and continue to Arc du Triumph. These are only two places to visit on a classic Paris tour.

Salaku tambahan, spending the day wandering the streets is the best way to spend an afternoon in Paris. Exploring the small boutiques and cafes or walking along the Seine will be a few unique things that will make the beginning of your trip to France unforgettable.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

10 Days France Travel Itinerary: Paris

 

Dinten 2 – Stay In Paris

Dina dinten kadua anjeun di Paris, Anjeun tiasa ngarasakeun Katedral Notre Dame, leumpang sapanjang Seine, and visit the incredible Louvre to admire Mona Lisa. Pikeun manggihan sisi bohemian Paris, a guided tour through Montmartre and Sacre-Coeur Basilica is the ideal option. Saatos éta, lamun anjeun pondok dina waktu, bebas city walking tours are a fantastic way to discover the best of Paris.

Salian ti diajar ngeunaan sajarah jeung budaya, you can connect with other first-time travelers in Paris and even continue exploring France together. Sumawona, pituduh mangrupa Parisian lokal, ngarah bakal boga nyatu tips hébat sarta rekomendasi ngarasakeun Paris kawas lokal.

 

Montmartre Walking Tour

 

Dinten 3 – Versailles jeung Giverny

Sajam ku karéta ti Paris 2 désa menawan, Versailles jeung Giverny. Most people don’t know that Versailles is a small town and not just the famous Palace of Versailles. Salaku tambahan, only art lovers will be familiar with the name Giverny. Once home to the French impressionist painter Claude Monet, dinten Giverny metot datang nu hayang admire taman kawentar tur cai lilies deukeut jeung pribadi.

kituna, Anjeun bakal gaduh hiji waktos endah Ngalanglang karaton anca tina Versailles jeung kebon na. The gardens of Versailles are huge and perfect for a day out of Paris, sarta sami pikeun Giverny. The town is relatively small, jeung imah Monet mangrupakeun atraksi utama di Giverny. janten, you could easily combine a short trip to Giverny and spend the rest of the day in Versailles so you could explore the palace and surroundings properly.

Lyon ka Karéta Versailles

Paris ka Karéta Versailles

Orleans ka Karéta Versailles

Karéta Bordeaux ka Versailles

 

The Palace Of Versailles

 

Poé 4-6 ti Anjeun France Travel – Loire Valley jeung Bordeaux

The salajengna eureun di 10 poé lalampahan anjeun ka Perancis nyaeta ka tanah luar biasa anggur, Bordeaux, jeung Loire Valley. Home to a fabulous French chateau, taman romantis, jeung Walungan Loire, Lebak Loire bakal masihan anjeun rasa padesaan Perancis sareng gaya hirup. kituna, renting a bike to cycle around the valley is a great way to explore the most beautiful region of France and the history of little villages around.

Saterusna, while in Paris, you can indulge in sweet patisserie and French cuisine in the fine restaurants, in Bordeaux, you will indulge in tasting anggur. Bordeaux region is famous for its excellent vineyards, so be sure to plan your vineyard hopping tour ogé sateuacanna, so you don’t miss anything. The wine tastings are a great reason to spend the night in a charming Airbnb or chateau in either Loire or Bordeaux.

Paris keur Kareta Bordeaux

Marseille to Bordeaux Trains

Nantes kana Kareta Bordeaux

Cannes to Bordeaux Trains

 

 

Dinten 7-8 ti Anjeun France Travel – Provence

Widang lavender sareng chateaux di latar tukang mangrupikeun sababaraha pandangan anu paling kasohor di Perancis. kituna, lamun keur perencanaan liburan usum panas di Perancis, Provence should be your next destination on the ten days travel itinerary across France.

You can spend the night in a charming chateau or Airbnb in Aix-en-Provence because this region has fantastic nyéwa pakansi. Ku cara kieu anjeun tiasa ngajalajah kota anu pikaresepeun sareng landmark di daérah éta. Dina poé kadua, Anjeun tiasa ngarambat ti Provence ka jurang du Verdon, one of France’s incredible natural wonders.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

10 Days France Travel Itinerary: Provence

 

Dinten 9 – Perancis Riviera

Kana anjeun trip back from Provence ka Paris, stop in Nice. Here you can enjoy a little bit of the sunshine and golden beaches of the French Riviera. Leres pisan, world-renowned for its amazing coastline and summer vibes, Nice is the ultimate destination in France for a holiday by the sea.

In addition to the relaxed atmosphere, Nice has great restaurants to grab a bite to eat after a swim in the Mediterranean Sea. Nice is an excellent option if you are short on time, but you could extend your stay in the French Riviera and visit the beaches of Saint Tropez. Sanajan, ieu hartina anjeun kudu mertimbangkeun motong pondok tetep anjeun dina Loire na Provence.

Paris to Cannes Trains

Lyon to Cannes Trains

Cannes ka Paris Karéta

Cannes ka Lyon Karéta

 

French Riviera In Summer

 

Dinten 10 – Balik deui ka Paris

Paris is an excellent ending to an unforgettable trip to France. In addition to the famous landmarks, Paris has many hidden spots, that only locals know about. kituna, if you have a full day in Paris until the flight, you could explore a few of the lesser-known spots in Paris, like the flea market for a bit of shopping, atawa piknik di Parc Des Buttes- Chaumont.

tungtungna, France is an unforgettable destination in Europe. From the famous lavender fields in Provence to Montmartre in Paris, nyaéta plenty of places to discover in France. kituna, a 10 days travel itinerary in France can become into wonderful two weeks.

Paris ka Amsterdam Kareta

Paris ka London Kareta

Lyon to Brussels Trains

Lyon to Rotterdam Trains

 

France is an amazing country every traveler needs to experience. Anjeun siap pikeun 10 Days France travel? Book your train ticket with Simpen A Train and let yourself be swept away by the beauty!

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Days France Travel Itinerary" kana situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu:

HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2F10-days-france-itinerary%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)