Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 03/02/2023)

Et stigende antal europæiske lande promoverer togrejser over kortdistanceflyvninger. Frankrig, Tyskland, England, Schweiz, og Norge er blandt de europæiske lande, der forbyder kortdistanceflyvninger. Dette er en del af indsatsen for at bekæmpe den globale klimakrise. Dermed, 2022 var blevet et år, hvor jernbanen fordrev kortdistanceflyvninger i Europa, først i Frankrig, med mange andre lande at følge i 2023.

Oprindelsen af ​​forbuddet mod kortdistanceflyvninger i Europa

Luftfartsindustrien er en af ​​de største kilder til drivhusgasemissioner i Europa, vokser med 29% i 2019. Mens regeringer forsøgte at bekæmpe disse tal, virkeligheden er, at mindre end 7% af persontransporten drives med tog. Dette er et overraskende tal siden en tredjedel af de travleste kortdistanceflyvninger har tog under 6 timer.

Så, Greenpeace gik sammen med fremtrædende europæiske regeringer for at bekæmpe klimaændringer. Nylig forskning fra Greenpeace bestilt viser følgende fremragende tal: 73 af 250 travleste kortdistanceflyvninger i Europa, i lande som Schweiz, og Storbritannien, har togalternativer under seks timer, og 41 har direkte nattog alternativer.

Bruxelles til Utrecht Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Paris til Utrecht Tog

 

How Rail Ousted Short Haul Flights

 

Europæere støtter et forbud mod kortdistanceflyvninger

Kortdistanceflyvningsforbuddet er en massiv ændring af europæisk regional og international transport. Mens de fleste europæere rejser med tog mellem lande og bruger intercitytog, turister på euro-rejser kan finde togrejser udfordrende. Ikke desto mindre, togrejser er ved at blive den primære måde at rejse på i Europa, og de lokale er alle til det.

Det viser en nylig undersøgelse fra Den Europæiske Investeringsbank 62% af europæerne støtter et forbud mod kortdistanceflyvninger. De fleste mennesker i Tyskland (63%), Frankrig, og Nederlandene (65%) foretrækker nattog. Den udfordring, europæiske jernbaneselskaber står over for, er at levere sovende tog og alle de fornødenheder, der gør en god nats søvn mulig, mens du rejser. EU støtter denne handling så meget, som alle nu kan få adgang til Greenpeace interaktivt kort over Europa og tilføje de togruter, de gerne vil have oprettet eller forbedret.

 

Highest Train Bridge In Europe

 

Frankrig er det første, hvor jernbanen blev fordrevet kort – Haul flyvninger

Frankrig er det første land, der officielt forbyder kortdistanceflyvninger. følgelig, passagerer, der foretrak den luksus at flyve overalt i Frankrig, skal nu skifte til at rejse med tog. Mens togrejser lyder kedeligt, en togrejse, der varer mindre end 2.5 timer har mange fordele. I første omgang, flyvninger ind 6 ruter var planlagt til at blive aflyst permanent. Imidlertid, togruter til lufthavnen gør det umuligt for passagerer at ankomme tidligt nok om morgenen til internationale flyvninger.

Kortdistanceflyvninger ophører med at operere på følgende tre ruter i Frankrig: Paris – Nantes, Lyon, og Bordeaux. I stedet, togrejser vil erstatte fly siden der er et glimrende alternativ til 2 timer til den 1-times flyrejse. i øvrigt, hvis togforbindelserne vil blive forbedret mellem Paris Charles de Gaulle og Lyon og Rennes og mellem Lyon og Marseille, disse ruter vil tilslutte sig den nye politik.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Fordelene ved at rejse med tog

Togrejser er den hurtigste måde at rejse i Europa på takket være godt forbundne regionale og internationale jernbaneruter. desuden, togrejser tilbyder mange frynsegoder, du ikke kan nyde, når du rejser med fly. for det første, på togstationer, passagerer er ikke forpligtet til paskontrol, sikkerhedskontrol, og check-in, hvilket sparer en masse tid og besvær.

For det andet, når man rejser med tog, du kan nyde smukke udsigter, der ikke er tilgængelige fra flyets vindue. For eksempel, mange togrejser i Europa tilbyder et vindue til Europas mest naturskønne landsbyer og dale, ligesom Loire-dalen. For det tredje, i modsætning til fly, mange jernbaneselskaber tilbyder gratis Wi-Fi på togene. Så, hvis du rejser forretning eller executive, Wi-Fi er inkluderet i billetprisen.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Grænseoverskridende rejser: Jernbane el Kortdistanceflyvninger

Alle har en historie om dengang en times tur blev til et 48-timers mareridt. Mens passagerer er mere vant til at rejse med fly, grænseoverskridende rejser med tog er langt mere tilgængelig, grønnere, og en betydelig tids- og pengebesparelse. Desuden, de fleste jernbanepassagerer er uvidende om, at højhastighedstog, ligesom den franske TGV, er 40 minutter hurtigere og billigere end et fly.

For eksempel, den tyske ICE-bane kan tage dig fra Bruxelles til Köln på mindre end 5 timer. Desuden, du kan tilføje et stop i Paris på vej til Köln, igen via et højhastighedstog. Tværtimod, hvis du rejser med fly, kræver ekstra tid til at indsamle bagage, og risikoen for lufthavns- og flyforsinkelser, hvorimod togene er punktlige i hele Europa. Dermed, grænseoverskridende togrejser er ideel i Europa.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Red Train

Fremtiden for kortdistanceflyvninger i Europa

Mens Frankrig er pioneren, at fjerne kortdistanceflyvninger ind 3 ruter, Østrig har fordrevet flyruten Salzburg til Wien. Tyskland overvejer stadig flytningen, som Norge og Polen. Fremtiden for kortdistanceflyvninger er stadig ukendt, men med Generation Z foretrækker grønne rejser, kulturelle oplevelser, og udforske lokalsamfund, alternativ togrejse kunne dække alle disse behov.

i øvrigt, at udforske de endnu ikke taget togruter kan fremme turismen på mindre populære destinationer i Europa. Dette vil ikke kun reducere lufthavnstrafikken, og kaos, men vil også reducere overturisme på populære steder i Europa.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Vintage Photo In The Train Restaurant

Nye internationale togture at tage med 2023

Som en del af bestræbelserne på at opgradere natbanens tjenester, nogle af Europas bedste nattog er vendt tilbage til nye køreplaner. For eksempel, passagererne kan nu vælge imellem, Venedig, Wien, Budapest, og Zagreb. Det nye nattog kører afgår Venedig kl 8.29 om eftermiddagen.

Med disse nye forbindelser, rejsende kan udforske fantastiske destinationer. Det skyldes ikke kun nye togstrækninger, men bedre, forbedret, og vigtigst miljøvenlige nattog. En anden stor international jernbanerute omfatter et nattog fra Prag eller Dresden til Basel. i øvrigt, rejsende kan endda stoppe i det dejlige Sachsen. Så, du tager afsted efter middagen og ankommer til det smukke Schweiz om morgenen. Hvor er det vidunderligt at have muligheden for at vandre i Prags eventyrlignende gader om eftermiddagen og vandre op i de schweiziske alpers herlige skønhed. Alt i alt, de seneste år har bevist, at rejseindustrien har foretaget et markant skift, hvor jernbanen ikke kun fordrev kortdistanceflyvninger i Europa, men blev også en høj kvalitet og service transport, der opfylder alle behov.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

For at konkludere, togrejser er grønnere, og tilbyder et vindue til nogle af de smukke udsigter i Europa. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togrejse og finde de bedste togbilletter til de bedste priser.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "How Rail Outsted Short-Haul Flights In Europe" på din side? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/how-rail-ousted-short-haul-flights-in-europe/ – (Rul lidt ned for at se Koden)