Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 03/02/2023)

Un număr din ce în ce mai mare de țări europene promovează călătoriile cu trenul pe curse scurte. Franţa, Germania, Regatul Unit, Elveţia, și Norvegia se numără printre țările europene care interzic zborurile pe distanțe scurte. Aceasta face parte din eforturile de combatere a crizei climatice globale. Prin urmare, 2022 devenise un an în care calea ferată a eliminat zborurile pe distanțe scurte în Europa, prima in Franta, cu multe alte țări de urmat 2023.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

Originea interzicerii zborurilor pe distanțe scurte în Europa

Industria aviației este una dintre principalele surse de emisii de gaze cu efect de seră din Europa, crescând de 29% în 2019. În timp ce guvernele au încercat să lupte împotriva acestor cifre, realitatea este ca mai putin de 7% de transport de pasageri este operat cu trenuri. Aceasta este o cifră surprinzătoare de atunci o treime dintre cele mai aglomerate zboruri pe distanțe scurte au trenuri sub 6 ore.

Asa de, Greenpeace și-a unit forțele cu guverne europene importante pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice. Cercetările recente efectuate de Greenpeace la comandă prezintă următoarele cifre remarcabile: 73 al 250 cele mai aglomerate zboruri pe distanțe scurte din Europa, în țări precum Elveția, și Marea Britanie, au alternative de tren sub șase ore, și 41 au alternative directe de tren de noapte.

Bruxelles la trenuri Utrecht

Antwerp Trenurile Utrecht

Berlin Trenurile Utrecht

Paris Trenurile Utrecht

 

How Rail Ousted Short Haul Flights

 

Europenii susțin interzicerea zborurilor pe distanțe scurte

Interdicția zborurilor pe distanțe scurte este o schimbare masivă în transportul european regional și internațional. În timp ce majoritatea europenilor călătoresc cu trenul între țări și folosesc trenuri interurbane, turiștii aflați în călătorii în euro ar putea considera că călătoria cu trenul este o provocare. cu toate acestea, călătoria cu trenul este pe cale să devină principala modalitate de călătorie în Europa, iar localnicii sunt toți pentru asta.

Un sondaj recent al Băncii Europene de Investiții arată că 62% dintre europeni susțin interzicerea zborurilor pe distanțe scurte. Majoritatea oamenilor din Germania (63%), Franţa, și Olanda (65%) prefer trenurile de noapte. Provocarea cu care se confruntă companiile feroviare europene o reprezintă trenuri de dormit și toate necesitățile care fac posibil un somn bun în timpul călătoriei. UE sprijină atât de mult acest act, pe care oricine îl poate accesa acum Greenpeace harta interactivă a Europei și adăugați rutele de tren pe care ar dori să le vadă create sau îmbunătățite.

 

Highest Train Bridge In Europe

 

Franța este primul unde calea ferată a fost eliminată – Zboruri de transport

Franța este prima țară care interzice oficial zborurile pe distanțe scurte. prin urmare, pasagerii care au preferat luxul de a zbura peste tot în Franța vor trebui acum să se schimbe pentru a călători cu trenul. În timp ce călătoria cu trenul sună plictisitor, o călătorie cu trenul care durează mai puțin de 2.5 orele are multe avantaje. Inițial, zboruri în 6 rutele erau planificate pentru a fi anulate definitiv. in orice caz, rutele de tren către aeroport fac imposibil ca pasagerii să sosească suficient de devreme dimineața pentru zboruri internaționale.

Zborurile pe distanțe scurte vor înceta să mai opereze pe următoarele trei rute din Franța: Paris – Nantes, Lyon, și Bordeaux. In schimb, călătoriile cu trenul vor înlocui zborurile de atunci există o alternativă excelentă de 2 ore până la zborul cu avionul de 1 oră. în plus, dacă serviciile feroviare vor fi îmbunătățite între Paris Charles de Gaulle și Lyon și Rennes și între Lyon și Marsilia, aceste rute se vor alătura noii politici.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Avantajele călătoriei cu trenul

Călătoria cu trenul este cel mai rapid mod de a călători în Europa datorită rutelor feroviare regionale și internaționale bine conectate. În plus, călătoria cu trenul oferă multe avantaje de care nu vă puteți bucura atunci când călătoriți cu avionul. in primul rand, la gari, pasagerilor nu li se cere controlul pașapoartelor, verificare de securitate, și check-in, ceea ce economisește mult timp și bătăi de cap.

În al doilea rând, atunci când călătoriți cu trenul, vă puteți bucura de vederi frumoase care nu sunt disponibile de la fereastra avionului. De exemplu, multe călătorii cu trenul în Europa oferă o fereastră către cele mai pitorești sate și văi ale Europei, precum valea Loarei. În al treilea rând, spre deosebire de avioane, multe companii feroviare oferă Wi-Fi gratuit în trenuri. Asa de, dacă călătoriți de afaceri sau executiv, Wi-Fi este inclus în tariful biletului.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Călătorii transfrontaliere: Feroviar sau Zboruri pe distanțe scurte

Toată lumea are o poveste despre acea perioadă în care o călătorie de o oră s-a transformat într-un coșmar de 48 de ore. În timp ce pasagerii sunt mai obișnuiți să călătorească cu avionul, călătorii transfrontaliere cu trenul este mult mai accesibil, mai verde, și o economie considerabilă de timp și bani. în plus, majoritatea pasagerilor feroviari nu sunt constienti de faptul ca trenurile de mare viteza, ca TGV-ul francez, sunteți 40 minute mai repede și mai ieftin decât un avion.

De exemplu, calea ferată germană ICE vă poate duce de la Bruxelles la Köln în mai puțin de 5 ore. în plus, puteți adăuga o oprire la Paris în drum spre Köln, din nou printr-un tren de mare viteză. Dimpotriva, dacă călătoriți cu avionul, necesită timp suplimentar pentru a ridica bagajele, și riscul de întârzieri la aeroport și zboruri, întrucât trenurile sunt punctuale în toată Europa. Prin urmare, călătoriile feroviare transfrontaliere sunt ideale în Europa.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Red Train

Viitorul zborurilor pe distanțe scurte în Europa

În timp ce Franța este pionierul, eliminarea zborurilor pe distanțe scurte în 3 rute, Austria a eliminat ruta Salzburg-Viena. Germania încă ia în considerare mutarea, precum Norvegia și Polonia. Viitorul zborurilor pe distanțe scurte este încă necunoscut, dar cu Generația Z preferând călătoriile ecologice, experiențe culturale, și explorarea comunităților locale, călătoriile alternative cu trenul ar putea asigura toate aceste nevoi.

în plus, explorarea rutelor de tren care nu au fost încă parcurse ar putea promova turismul în destinații mai puțin populare din Europa. Acest lucru nu va reduce doar traficul pe aeroport, și haosul, dar va reduce și turismul excesiv în locuri populare din Europa.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Vintage Photo In The Train Restaurant

Noi călătorii internaționale cu trenul de luat 2023

Ca parte a eforturilor de modernizare a serviciilor feroviare de noapte, unele dintre cele mai bune trenuri de noapte din Europa s-au întors la noi orare. De exemplu, pasagerii pot alege acum între, Veneția, Viena, Budapesta, și Zagreb. Noul tren de noapte pleacă din Veneția la 8.29 p.m.

Cu aceste noi conexiuni, călătorii pot explora destinații uimitoare. Acest lucru se datorează nu numai noilor rute de tren, dar mai bine, îmbunătățită, si cel mai important trenuri de noapte ecologice. O altă rută feroviară internațională excelentă include un tren peste noapte de la Praga sau Dresda la Basel. în plus, călătorii se pot opri chiar în frumoasa Saxonia. Asa de, pleci după cină și ajungi dimineața în frumoasa Elveție. Cât de minunat este să ai opțiunea de a rătăci după-amiaza străzile ca de basm din Praga și de a urca în frumusețea glorioasă a Alpilor elvețieni. În întregime, ultimii ani au dovedit că industria călătoriilor a făcut o schimbare semnificativă în care transportul feroviar nu numai că a eliminat zborurile pe distanțe scurte în Europa., dar a devenit și un transport de înaltă calitate și servicii, care satisfac toate nevoile.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

A concluziona, călătoria cu trenul este mai verde, și oferă o fereastră către unele dintre priveliștile frumoase din Europa. Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul și să găsiți cele mai bune bilete de tren la cele mai bune prețuri.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Cum feroviara a eliminat zborurile pe distanță scurtă în Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/how-rail-osted-short-haul-flights-in-europe/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)