Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 29/03/2020)

Traveling kan være terapeutisk for nogle; mens det samme kunne føre til en masse af fobier for andre. Folk, der kan lide at rejse, vil sandsynligvis endda se på deres tog sæde booking for rejse og sikre, at de rejser.

 

 

Hvad er Siderodromophobia?

De fleste af de rejsende ser online for deres tog sæde booking; mens andre foretrækker bare at gå med strømmen og vil have deres tog sæde booking gjort, som efter behov afhængig af, hvor de vil næste. Der er også fobier relateret til togene, at nogle mennesker lider af. Frygten for togene er kendt som Siderodromophobia. Siderodromophobia er et meget bredt begreb, der dækker alle de frygt eller fobier relateret til togene. Den vigtigste form for folk, at denne fobi dækker hovedsageligt er frygten for, at folk har af få styrtede ned eller ikke være i kontrol. Andre end dette, der er andre frygt for, at få udløst, når folk er på toget. Der vil være frygt for, at kim fobi, social fobi eller endda klaustrofobi.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Siderodromofobi: Symptomer

Siderodromophobia er baseret på mange forskellige fobier. Yderligere, afhængigt af hvor alvorlig tilstanden er. Der kan være symptomer som hjertebanken, sveden, rysten eller gastrointestinale symptomer. For nogle mennesker, betingelserne kan begynde selv længe før togrejse starter. Dette primært beskæftiger sig med det, vi kender som foregribende angst. Forebyggende angst kan forårsage værre problemer end selve den faktiske fobi. Det meste af tiden årsagerne til frygten er relateret til en negativ oplevelse, at personen har oplevet, som er et sted relateret til togene. Der er et behov for at forstå her, at den negative erfaring der er knyttet til dit sind behøver ikke nødvendigvis at være noget, der er sket for dig. Det kunne også være noget, der kunne være sket for en anden person eller noget, som vi kunne have set omkring os enten personligt eller på medier.

München til Berlin Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Siderodromofobi: Behandling

I sidste ende, Det er ikke vigtigt, at frygten eksisterer; det afgørende er, hvordan du håndtere den frygt og gøre en indsats for at slippe af med den frygt, der har gjort et sted i dit liv. Af alle de fobier, Siderodromophobia eller et tog fobi er meget let kan behandles og har vist fremragende succesrater, når de behandles. For at slippe af med den fobi, de skridt, der skal træffes, hvis det første arbejde på at komme af med eventuelle negative tanker så langt som togene er bekymrede. Også, den enkelte med den fobi bliver nødt til at arbejde på at ændre hans eller hendes adfærd relateret til togene. I slutningen af ​​dagen dens noget, der er holdbart og kan fastgøres gennem ordentlig pleje og behandling.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

 

Efterlad din frygt og Bestil Trains billetter fra Save A Train

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)