Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 29/03/2020)

Ταξιδεύοντας μπορεί να είναι θεραπευτική για μερικούς; ενώ το ίδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές φοβίες για τους άλλους. Οι άνθρωποι που τους αρέσει ταξίδι θα είναι πιθανώς ακόμη και όσον αφορά τους κράτηση κάθισμα του τρένου για το ταξίδι και να διασφαλίσει ότι ταξιδεύουν.

 

 

Τι είναι Siderodromophobia?

Οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες φανείτε σε απευθείας σύνδεση για την κράτησή τους έδρα τρένο; ενώ άλλοι προτιμούν απλά πηγαίνει με τη ροή και θα έχει τους κράτηση κάθισμα του τρένου γίνεται όπως και όταν χρειάζεται, ανάλογα με το πού πρόκειται να επόμενου. Υπάρχουν επίσης οι φοβίες που σχετίζονται με τα τρένα που μερικοί άνθρωποι υποφέρουν από. Ο φόβος των τρένων είναι γνωστή ως Siderodromophobia. Siderodromophobia είναι ένας πολύ ευρύς όρος που καλύπτει όλους τους φόβους και φοβίες που σχετίζονται με τα τρένα. Ο κύριος τύπος των ανθρώπων ότι αυτή η φοβία καλύπτει κατά κύριο λόγο είναι ο φόβος που έχουν οι άνθρωποι της να πάρει συνετρίβη ή δεν είναι στον έλεγχο. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και άλλοι φόβοι που να ενεργοποιείται όταν οι άνθρωποι είναι στο τρένο. Θα υπάρχουν φόβοι ότι μικρόβιο φοβία, κοινωνική φοβία ή ακόμα και κλειστοφοβία.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

 

Σιδερόδρομοφοβία: συμπτώματα

Siderodromophobia βασίζεται σε πολλές διαφορετικές φοβίες. Περαιτέρω, ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση είναι. Μπορεί να υπάρχουν συμπτώματα όπως αίσθημα παλμών της καρδιάς, ιδρώνοντας, ανακίνηση ή γαστρεντερικά συμπτώματα. Για κάποιους ανθρώπους, οι συνθήκες μπορεί να αρχίσει ακόμη και πολύ πριν από την ταξίδι με το τρένο ξεκινά. Αυτή ασχολείται κυρίως με αυτό που γνωρίζουμε ως προληπτικό άγχος. Προληπτικά το άγχος μπορεί να προκαλέσει χειρότερα προβλήματα από την ίδια την πραγματική φοβία. Τις περισσότερες φορές οι αιτίες για το φόβο που σχετίζονται με μια αρνητική εμπειρία από το πρόσωπο που έχει αντιμετωπίσει, το οποίο είναι κάπου που σχετίζονται με τα τρένα. Υπάρχει ανάγκη να καταλάβουμε εδώ ότι η αρνητική εμπειρία που συνδέεται με το μυαλό σας δεν πρέπει απαραίτητα να είναι κάτι που έχει συμβεί σε σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε ένα άλλο πρόσωπο ή κάτι που θα μπορούσαμε να έχουμε δει γύρω μας, είτε αυτοπροσώπως, είτε σε μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Μόναχο στο Βερολίνο Τρένα

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Σιδερόδρομοφοβία: Θεραπευτική αγωγή

Στο τέλος της μέρας, δεν είναι σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει ο φόβος; αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα αντιμετωπίσει το φόβο και να καταβάλουν προσπάθειες για να απαλλαγούμε από το φόβο που έχει κάνει μια θέση στη ζωή σας. Από όλες τις φοβίες, Siderodromophobia ή Ενα τρενο φοβία είναι πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμη και έχει δείξει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας, όταν αντιμετωπίζονται. Για να απαλλαγείτε από την φοβία, τα βήματα που πρέπει να ληφθούν, εάν πρώτον εργαστούν για να απαλλαγούμε από τυχόν αρνητικές σκέψεις όσον αφορά τα τρένα ανησυχούν. Επίσης, το άτομο με την φοβία, θα πρέπει να εργαστούμε για την αλλαγή της συμπεριφοράς του ή της που σχετίζονται με τα τρένα. Στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που είναι ανθεκτικό και μπορεί να καθοριστεί με την κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

 

Αφήστε τον φόβο σας πίσω και Παραγγελία Τρένα εισιτήρια από Save A Train

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση σε αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.