Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 29/03/2020)

Viatjar pot ser terapèutic per a alguns; mentre que el mateix podria conduir a moltes fòbies a d'altres. Les persones a qui els agrada viatjar probablement fins i tot les miraran Reserva de seients de tren per als viatges i assegurar que viatgen.

 

 

El que és Siderodromophobia?

La majoria dels viatgers busquen en línia per a la seva reserva de seient de tren; mentre que altres prefereixen simplement anar amb el corrent i tindran el seu Reserva de seients de tren fet com i quan sigui necessari depenent d'on van a la propera. També hi ha fòbies relacionades amb trens que algunes persones pateixen de. El temor dels trens es coneix com Siderodromophobia. Siderodromophobia és un terme molt ampli que abasta totes les pors o fòbies relacionades amb els trens. El principal tipus de gent que aquesta fòbia cobreix principalment el temor que la gent té de aconseguint estrellat o no estar en control. A part d'això, hi ha altres pors que es dispararà quan la gent està al tren. Caldrà els temors fòbia als gèrmens, fòbia social o fins i tot claustrofòbia.

Amsterdam als trens de Londres

Els trens de Londres a Rotterdam

Els trens de París a Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

 

Siderodromofòbia: els símptomes

Siderodromophobia es basa en moltes fòbies diferents. Més lluny, depenent de la gravetat de l'afecció. Hi pot haver símptomes com palpitacions del cor, transpiració, tremolors o símptomes gastrointestinals. Per a algunes persones, les condicions podrien començar fins i tot molt abans de la viatge en tren comença. Això té a veure principalment amb el que coneixem com l'ansietat anticipatòria. L'ansietat anticipatòria pot causar problemes pitjors que la pròpia fòbia real. La majoria de les vegades les causes de la por estan relacionats amb una experiència negativa que la persona s'ha enfrontat, que està en algun lloc relacionat amb els trens. Hi ha una necessitat d'entendre aquí que el negatiu experiència que està vinculada a la seva ment no necessàriament ha de ser una cosa que ha succeït a vostè. També podria ser una cosa que podria haver succeït a una altra persona o alguna cosa que hem pogut veure que ens envolta, ja sigui en persona o per mitjans de comunicació.

Munic als trens de Berlín

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

Siderodromofòbia: tractament

Al final del dia, no és important que hi ha el temor; el que importa és la forma de tractar amb la por i fer esforços per desfer de la por que s'ha fet un lloc en la seva vida. De totes les fòbies, Siderodromophobia o un tren La fòbia és molt fàcil de tractar i s'ha mostrat excel·lents taxes d'èxit, quan són tractats. Per desfer de la fòbia, els passos que s'han de prendre si en primer lloc, treballar en desfer-se dels pensaments negatius pel que els trens estan preocupats. També, la persona amb la fòbia haurà de treballar per canviar els seus comportaments relacionada amb els trens. Al final del dia és una cosa que és durable i pot ser fixat a través de l'atenció i el tractament adequat.

Els trens de Luxemburg a Brussel·les

Els trens d'Anvers a Brussel·les

Amsterdam als trens de Brussel·les

Els trens de París a Brussel·les

 

 

Deixa enrere la teva por i Trens fi bitllets de Save Un Tren

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)